Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

happy trimite-mi te rog adresa pe pm sa pun alea la posta maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

A!
Lparpala, am uitat sa-ti raspund:
- la meniu special de sarbatori pt Luca nu m-am gandit, ca si asa nu intelege el mare lucru. Vreau doar sa creez o atmosfera frumoasa, sa pun cadouri sub brad, sa le deschidem cu el de fata in ziua de Craciun, sa-i iau ceva special de imbracat, ceva de Craciun, un body, sau macar o caciulita de Mos Craciun... chestii de-astea
- peste nici eu nu-i dau inca. Pai daca n-are dinti, ce sa fac sa-i amestec peste cu legume? Poate cand o sa facem pt noi, ceva peste la cuptor, ii dau si lui putin sa vedem daca ii place. Dar deocamdata n-avem peste in meniu. Si nici prea curand n-o sa avem, ca e post, apoi vine perioada porcaielilor

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

eu ii dau lui petra de 2 zile biscuite de la nestle
suntem doar la jumatate
il tin eu
ca daca il dau in mana
il molfaie si mi-e frica
si asa stau numa langa ea
si o privesc permanent
ca antonia trare greu a mestecat ceva
asta e
petra vad ca e mai precoce
desi abia i-au spart 2 dinti
da nu ii avem crescuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mai eu peste i-am dat, ii place, si vad ca si fructele ii plac de cand numai sunt piure...dar noi avem 5 dinti si ea vad ca arereflexul mestecatului... molfaie acolo...

Mergi la inceput

cami, ce a facut Antonia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello!!

eu astazi trebuie sa imi laud puiul ca tare mandra mai sunt!! a mancat copilul spanac cu ou si supa de rosii cu o pofta ceva de speriat cand ii pregateam si supa si spanacul eram asa cam sceptica, ma gandeam in sinea mea ca nu o sa manance nimic si ma pregatisem sa il vad cum plange si cand colo a ras totul!! asa fericita sunt

am vorbit si cu finuta mea care e insarcinata si naste saptamana viitoare, miercuri vroia sa nasca natural dar nu o lasa din cauza unei rani pe col asa ca au programat-o la ceza....de abia astept sa vina ziua de miercuri

in rest la noi liniste si pace, trebuie sa dam urgent o fuga la ikea sa luam capace pt prize si protectii pentru colturi, k avem atatea mai trebuie sa si reorganizam putin sufrageria sa aiba loc luca sa misune fara obstacole, nici nu stiu cum sa fac si imi pare rau sa stricam "zen"ul casei, dar asta e....

va

Mergi la inceput

scrish,sa ne aduci aminte sa ne pt finutza sa fie totul bine, sascoatem o motzata ca s-au prafuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

delia da, chiar ma gandeam la motate de cand nu le-am mai folosit....eheee ce vremuri

Mergi la inceput

fericite, pline de sperantza, cand eram toate un tot .....amintiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Happy, Miki merci de sfaturi...in clinica in care ne internam nu este chiar asa bine cum povestesti tu Nana. Am sunat azi sa intreb una alta shi mi-au zis ca nu au camera de joaca pentru copii shi ca sa-i iau de mincare de acasa, caci daca e alergic vor da comanda de mincare speciala pentru el, care va veni abia in 2-3 zile....mi se pare o prostie, sau nu avea habar pe ce lume traieshte tipa de la telefon. E totushi sectie pentru copii! Si eu, daca nu maninc lactate shi produse cu ou, ce fac? Mi se pare normal, ca intr-un spital unde majoritatea bolnavilor sunt alergici sa fie pregatiti in sensul asta....Nu mai shtiu. Am zis ca merg miine sa vad ce shi cum si daca va fi cu mare stres, imi iau copilul shi vin acasa. Scutece?! Nici vorba....cel putin asa mi-a zis tipa de la telefon. Miine vom dezlega misterul si va povestesc. Sper sa fie Wifi shi sa ma pot conecta la internet. Cel mai important este ca suntem singuri in camera...Doamne Ajuta sa fie bine shi sa ne poata ajuta.

Mergi la inceput