Prietene la bine si la greu - 150

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

La multi ani papusica Cezara

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

La multi ani Cezara!!!!!!!!Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!!!!!!!

Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Fetele, multumim mult de gandul bun! Da, Tudor are nasica faina si suntem mandri de ea, dar sa stiti ca si nasicu si nasica mica sunt tot asa de faini.
Acum am 3 minute asa ca am sa explic si mesajul pentru Licurici de acum cateva zile.

Scriam eu ca sa aiba grija cu globul ala de sticla ca poate o pun fetele sa naseasca...
Ei, asta iarna, inainte sa ma hotarasc eu ca in viata noastra ar trebui sa apara bb2, eram in vizita la Strumfite acasa. Strumfi tot povestea despre faptul ca vrea bb2. Mai era acolo o mamica draga care isi dorea fix acelasi lucru. Eu una eram pe langa subiect asa incat ma jucam preocupata cu bebeii. La un moment dat Struumfy face o afirmati careia i-am raspuns instinctiv
Ea: Vorbin noi de bebe 2 si o vezi pe Ionela cu test pozitiv inaintea noastra.
Eu: Dar stii ca daca e asa il botezi, da???
Ea: Pai, pana la urama il botez, ce-am sa fac?!

Si asta a fost...

Asa ca Licu... ai grija... daca nimeresti si tu una ca mine???

ete ca tare as vrea sa zic de doua fete dragi de la capitala, acu...daca vor sa le botez tre sa vina sa boteze bebelusii la mangalica, am pile bune la biserica

Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Cred ca este frumos botezul la malul marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluci felicitari, sa va traiasca flacaii. Te-ai facut roscata sau eu sunt tare obosita ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Many
In seara asta am avut parte de un episod tare tare ciudat cu Amalia. Eram la calculator si am pus sa vad www.youtube.com/watch?v=KuCj7p0kik0&list=FLV7rQ5Qv_lxfO-wAOEYJacw&index=10&feature=plpp_video" target="_blank">genericul de la nunta, Amalia era langa mine.
Ma tot uit eu la filmulet, Amalia lalaie si ea langa mine, cand s-a terminat s-a pus Amalia mea pe un jelit cu suspine si cu lacrimi mari in ochi spunand intr-una 'mami' , 'tati'. Ii ma pun odata filmuletul, se repeta scena. Si pe urma a plans incontinuu cu suspine de ziceai ca noi nu suntem langa ea si plange ca vrea la noi.
Am incercat sa ii explic ca mami si tati sunt aici, ca nu plecam nicaieri, ca acolo e doar un filmulet, ca o iubim, etc..a plans toata seara cu suspine, de ziceai ca am murit si plange dupa noi..
Nu stiu ce o fi fost in capusorul ei micut, probabil nu intelege ce cautam noi acolo in calculator, cine suntem noi si de ce mami si tati ei sunt in filmulet. Oricum ar fi nu am reusit sa o fac sa nu mai planga, suspina incontinuu si jelea 'mami' tati', a adormit de la atata plans..
Foarte ciudata situatia, mi-e si frica sa mai pun filmuletul sa il vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

many nu esti obo, sunt eu colorata

licu, sau poate plangea ca ea "unde era?" dragutxa de ea, nu-i mai pune filmul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Amalia era in burtica pe atunci , undercover, i-am explicat si asta dar.. e prea mica sa priceapa..

Ce faci Raluci? dorm pruncii? ne dam doar noi doua pe net la ora asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

[size=3] La multi ani, Cezara![/size=3]

Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ai o viata frumoasa si implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

si eu m-am dat pe net si acum am alunecat in pat

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

frumoasa expresia asta "ma dau pe net" tare muult mi-a placut

laurairina13 vai, mititica ce greu trebuie sa ii fi fost, o perioada de timp nu trebuie sa mai vada nici un film cu actori ei preferati "mami si tati"

raluci_b superbe pozele, sa iti traiasca puisorii,sunt scumpi foc

Mergi la inceput