Prietene la bine si la greu - 150
Raspunsuri - Pagina 8
simina_kin spune:
La multi ani papusica Cezara
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monica_80 spune:
La multi ani Cezara!!!!!!!!Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!!!!!!!
Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 9 saptamani
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laurairina13
ete ca tare as vrea sa zic de doua fete dragi de la capitala, acu...daca vor sa le botez tre sa vina sa boteze bebelusii la mangalica, am pile bune la biserica Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
Cred ca este frumos botezul la malul marii
many_bani spune:
Raluci felicitari, sa va traiasca flacaii. Te-ai facut roscata sau eu sunt tare obosita ?
laurairina13 spune:
Many
In seara asta am avut parte de un episod tare tare ciudat cu Amalia. Eram la calculator si am pus sa vad www.youtube.com/watch?v=KuCj7p0kik0&list=FLV7rQ5Qv_lxfO-wAOEYJacw&index=10&feature=plpp_video" target="_blank">genericul de la nunta, Amalia era langa mine.
Ma tot uit eu la filmulet, Amalia lalaie si ea langa mine, cand s-a terminat s-a pus Amalia mea pe un jelit cu suspine si cu lacrimi mari in ochi spunand intr-una 'mami' , 'tati'. Ii ma pun odata filmuletul, se repeta scena. Si pe urma a plans incontinuu cu suspine de ziceai ca noi nu suntem langa ea si plange ca vrea la noi.
Am incercat sa ii explic ca mami si tati sunt aici, ca nu plecam nicaieri, ca acolo e doar un filmulet, ca o iubim, etc..a plans toata seara cu suspine, de ziceai ca am murit si plange dupa noi..
Nu stiu ce o fi fost in capusorul ei micut, probabil nu intelege ce cautam noi acolo in calculator, cine suntem noi si de ce mami si tati ei sunt in filmulet. Oricum ar fi nu am reusit sa o fac sa nu mai planga, suspina incontinuu si jelea 'mami' tati', a adormit de la atata plans..
Foarte ciudata situatia, mi-e si frica sa mai pun filmuletul sa il vada.
raluci_b spune:
many nu esti obo, sunt eu colorata
licu, sau poate plangea ca ea "unde era?" dragutxa de ea, nu-i mai pune filmul
laurairina13 spune:
Amalia era in burtica pe atunci , undercover, i-am explicat si asta dar.. e prea mica sa priceapa..
Ce faci Raluci? dorm pruncii? ne dam doar noi doua pe net la ora asta
Lumi_Richard spune:
[size=3] La multi ani, Cezara![/size=3]
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ai o viata frumoasa si implinita!
monis5 spune:
si eu m-am dat pe net si acum am alunecat in pat
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
carmickey spune:
frumoasa expresia asta "ma dau pe net" tare muult mi-a placut
laurairina13 vai, mititica ce greu trebuie sa ii fi fost, o perioada de timp nu trebuie sa mai vada nici un film cu actori ei preferati "mami si tati"
raluci_b superbe pozele, sa iti traiasca puisorii,sunt scumpi foc