Prietene la bine si la greu - 150
Raspunsuri - Pagina 7
dankutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
Donatiile pt Bibi incep de maine, de pe data de 10 decembrie |
Oricum banii s-au dus la un caz, indiferent de nume.
monis5 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dankutza
Oricum banii s-au dus la un caz, indiferent de nume. |
da, da, sigur ca da
Si n-am apucat sa zic dimineata, nici nu e nevoie sa citesti, esenta este ca cineva are nevoie de ajutor, atata tot
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Raluci ceva vesti bune? restul? Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
multam de intrebare
am facut radiografie, da oasele sunt distantate, trebuie sa revina la loc, pana atunci, bag diclofenac si trebuie sa merg sa iau o centura/ham, dar pana luni m-am legat cu centura pt burta
oricum as zice ca parca e mai bine, sau macar azi nu am mai plans
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Fetele, multumim mult de gandul bun! Da, Tudor are nasica faina si suntem mandri de ea, dar sa stiti ca si nasicu si nasica mica sunt tot asa de faini. Acum am 3 minute asa ca am sa explic si mesajul pentru Licurici de acum cateva zile. Scriam eu ca sa aiba grija cu globul ala de sticla ca poate o pun fetele sa naseasca... Ei, asta iarna, inainte sa ma hotarasc eu ca in viata noastra ar trebui sa apara bb2, eram in vizita la Strumfite acasa. Strumfi tot povestea despre faptul ca vrea bb2. Mai era acolo o mamica draga care isi dorea fix acelasi lucru. Eu una eram pe langa subiect asa incat ma jucam preocupata cu bebeii. La un moment dat Struumfy face o afirmati careia i-am raspuns instinctiv Ea: Vorbin noi de bebe 2 si o vezi pe Ionela cu test pozitiv inaintea noastra. Eu: Dar stii ca daca e asa il botezi, da??? Ea: Pai, pana la urama il botez, ce-am sa fac?! Si asta a fost... Asa ca Licu... ai grija... daca nimeresti si tu una ca mine??? |
ete ca tare as vrea sa zic de doua fete dragi de la capitala, acu...daca vor sa le botez tre sa vina sa boteze bebelusii la mangalica, am pile bune la biserica
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
multam de intrebare am facut radiografie, da oasele sunt distantate, trebuie sa revina la loc, pana atunci, bag diclofenac si trebuie sa merg sa iau o centura/ham, dar pana luni m-am legat cu centura pt burta oricum as zice ca parca e mai bine, sau macar azi nu am mai plans Raluca, mamica de doi baieti, Remus Andrei (8 nov '09) si Cezar Ioan (3 dec '11) |
hai ca poate e inceputul sfarsitului
(eu sunt fara masina azi asa ca acum ma dau pe net din tramvai dar nu am ce citi....)
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
simina_kin spune:
Super poze Raluci.Sunt minunatiCe frumos se uita bubu la Cezar, iar poza cu tzitzili este SUPERBA
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!