Bilete pt concediul de vara la mare la reducere?
Raspunsuri - Pagina 2
Fomalhauti spune:
Neckermann - au mai putine agentii partenere in Romania dar le gasesti cu google. Evita Dal Travel, nu se pricep (la Neckermann); exemplu de oferte
http://www.neckermann-reisen.de/search/de/deAccomResult.jsp?page_url_name=pauschalreisen&pageId=package&search=accommodationsearch&alternative=false&_DARGS=/common/de/fragement/destinationSearchContent.jsp.7_A&_DAV=&_dynSessConf=-1931935145439823035&resortId=102&pageId=package&destinationId=10030&resortName=Bulgarien+(Sonnenstrand)
Fomalhauti spune:
Aoleu, vezi ca am gresit la Neckermann, am cautat excursii complete, cu zbor din Germania. Trebuie cautat doar "hotel".
Fomalhauti spune:
Neckermann, doar cazare
http://www.neckermann-reisen.de/search/de/deAccomResult.jsp?page_url_name=hotel&pageId=hotel&top=&pageurlname=&search=accommodationsearch&_requestid=799415
oana_lex82 spune:
Ms mult Corina si tuturor..as vrea la Nisipurile de Aur..Dar nu neaparat..Si cum fac Corina daca ma decid sa cumpar? Tre sa merg la Bucuresti?
CorinaDani spune:
nuuu, oana.
intri pe site-ul www.rezervare.ro si ai datele lor de contact, le poti trimite solicitarea de oferta pe adresa de mail afisata acolo.
eu am tinut legatura cu agentia doar pe mail, fara sa vad pe cineva la fata sau sa vorbesc la telefon cu cei din agentie, deoarece au numai recomandari pozitive.
plata am efectuat-o mereu prin transfer bancar on-line, asigurarile de calatorie tot la ei le-am facut (colaboreaza cu generali asigurari), mi-au trimis voucherele cu posta, ba chiar mi-au trimis pe mail si confirmarile de rezervare din partea agentiei din bulgaria cu care colaboreaza, sa ma conving ca totul e ok si acolo.
pe site-ul agentiei vad ca pentru bulgaria sunt acum oferte pentru revelion si cateva pentru paste si 1 mai. mai ai putintica rabdare, pana apar ofertele cu early-booking pentru vara 2012.
intre timp poate iti mai ofera alti useri numele unor agentii de turism serioase.
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani oana, eu deja primesc de vreo luna, pe mail, oferte de la agentiile de turism, pentru vara 2012, pentru bulgaria (si nu numai). exista un site, al carui nume imi scapa acum, unde te inscrii cu o solicitare (spui in ce perioada vrei sa mergi, nr persoane, tara/statiune, buget, etc.). solicitarea este trimisa agentiilor de turism afiliate site-ului, dupa ce primesc solicitarea ta, agentiile iti trimit ofertele. daca isi aminteste cineva numele site-ului respectiv, postati aici, nu cred ca ar putea fi considerata reclama. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Infoturism ?
oana_lex82 spune:
Ms mult Corina!!!
Deja am facut o solicitare la primul site mentionat de tine si am primit deja un raspuns..dar incomplet pt ca n-am mentionat ce varsta are copilul (pt ca nu mi s-a cerut in fisa aia standard)..acum am trimis raspuns si astept!
LoraG76 spune:
Oana, si jeka.ro e o agentie f. serioasa, vezi ca deja au oferte cu pret pt. early booking pt. Nisipurile de Aur. Am vazut ca si familytravel.ro au scos oferte bune pt. Nisipuri. Eu am cautat un hotel de 4 stele si all inclusive pt. ultima sapt. din iunie, de ex. cu 2 copii - al doilea fiind sub 2 ani, e gratis pt. ambii - ajunge, pt. 6 nopti, de ex., 442 de euro. Nu stiu daca e putin sau mult, ca nu am experienta vacantelor de acest tip.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
oana_lex82 spune:
Eu zic ca e ff ok..Merci de pont!
M-am indragostit de Croatia , dar cred ca prin 2013 ma incumet asa departe cu printul meu..anul viitor e prea mic pt distante asa mari..
cosmina_p spune:
Eu am dat deja avansul pt vara 2012,in Bulgaria.Am preferat Constantin si Elena,hotel Rubin.Daca platesc pana la sfarsitul anului am reducere 25%(+5% ca-s clienta fidela).Asta inseamna ca de la 865 E am ajuns la 621 E(2 adulti+1 copil de 8 ani,7 nopti,all incl).
oana_lex82,vad ca esti din Focsani ...eu nu mi-am luat din Focsani ci de la o firma din Constanta cu care merg de vreo 6 ani.Stiu ca sunt si la noi agentii care au reduceri marisoare(25%) daca achiti pana la sf anului!Daca te intereseaza...ma interesez ce firme sunt!!!