Bilete pt concediul de vara la mare la reducere?

Bilete pt concediul de vara la mare la reducere? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, vreau sa achizitionez pt anul viitor bilete pt mare in Bulgaria si am inteles ca daca le cumpar din timp beneficiez de reducere..aveti experiente de genul asta? se merita sau e doar strategie de marketing? astept cu nerabdare pareri!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Oana, eu am luat intr-adevar pachete mai ieftine, mai ales de la targurile de turism. Nu este pacaleala. Idea din spatele concepului este: ma asigur din martie ca am hotelul plin in august dand o bombonica/ reducere. Oricum tarifere pentru lunile de varf sunt cele mai mari din tot anul, deci ei nu pierd dand un 10-20%. Urmatorul targ e prin februarie, cred. La cel din oct/nov se uitau trifazic la mine touroperatorii cand ii intrebam de vara 2012 si ei venisera in 99% din cazuri cu oferte de iarna.

Unii deja aveau oferte early booking pentru vara, unii mi-au dat pe mail ofertele.

Poti sa cauti de acum, eu as googali early booking vara 2012. Vezi ce-ti da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cred ca e totusi cam devreme, nici nu au scos inca tarifele pentru la vara . Stiu ca prin martie scot si atunci ofera si ceva reduceri, 10-20%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Merci fetelor, dar in martie nu-i cam tarziu?
am cautat ceva pe net si cam toate reducerile se aplicau pt achizitionarea de bilete pana la sf lunii februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Sigur unii au deja bilete pentru vara. Eu as incepe cu agentiile germane de turism, Neckermann, DerTour si Tui. Toti au deja cataloagele de vara 2012 si cred ca toti au si Bulgaria. S-ar putea sa gasesti mai ieftin decat ce gasesti in Romania. Si unii au reduceri mari daca platesti in decembrie (si apoi un pic mai mici in ianuarie...).

Pe de alta parte am fost la un moment dat la un targ de turism (pe la un inceput de an) si erau operatori bulgari cu oferte incredibile. Mi-amintesc ca erau niste casute, la sfarsit de iunie, in jur de 300 euro pe saptamana pentru 6 persoane (atat incapeau in casuta). Erau departe de plaja, trebuia sa ai masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oana, eu deja primesc de vreo luna, pe mail, oferte de la agentiile de turism, pentru vara 2012, pentru bulgaria (si nu numai).

exista un site, al carui nume imi scapa acum, unde te inscrii cu o solicitare (spui in ce perioada vrei sa mergi, nr persoane, tara/statiune, buget, etc.). solicitarea este trimisa agentiilor de turism afiliate site-ului, dupa ce primesc solicitarea ta, agentiile iti trimit ofertele.
daca isi aminteste cineva numele site-ului respectiv, postati aici, nu cred ca ar putea fi considerata reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Oana: Buna fetelor, vreau sa achizitionez pt anul viitor bilete pt mare in Bulgaria si am inteles ca daca le cumpar din timp beneficiez de reducere..aveti experiente de genul asta? se merita sau e doar strategie de marketing? astept cu nerabdare pareri!!!

In mod normal ar trebui sa fie deja la vinzare. Eu mi-am cumparat in octombrie bilete pentru la vara (nu pentru Bulgaria). Si da sint mai ieftine, dar nu e numai asta, poti sa-ti alegi camera, cu cel fel de vedere vrei sa ai, ce orientare etc. Daca o lasi pina mai tirziu (martie mi se pare tirziu) nu numai ca platesti mai mult dar nici nu ai de unde alege, ca locurile bune deja s-au dat. Deci eu cred ca ar trebui sa gasesti deja bilete pentru Bulgaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Da fetelor..dar unde sa caut..ca deja am inebunit caupand pe net..am sa merg zilele astea la agenti de turism..Daca ma puteti ajuta eu inca astept sugestiile voastre ca sa pot compara.
Inca ceva ce stiti de cardurile de rate fara dobanda pt vacante? Se merita sa fac un astfel de card? mi-ar prinde bine cu toate ca bani pt vacanta i am dar i-as cheltui acum in scop administrativ si as opta pt un astfel de card..ati auzit despre metoda asta? Pot achita vacanta cu un astfel de credit si dupa aceea sa incep a plati rate..nu de alta dar pana la vacanta as termina de achitat daca contractez acum un astfel de credit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oana, plaseaza cererea de oferta aici:

http://www.turism-360.ro/cerere-oferta.html

o agentie serioasa, cu care eu merg de 3 ani in vacante (turcia si bulgaria) este rezervare.ro, sediul este in bucuresti, insa eu am tinut legatura cu ei strict pe mail, nici macar un telefon nu am dat.
totul a fost ok, nu am avut probleme cu sejurul achizitionat.

unde anume vrei sa mergi in bulgaria ?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Cataloagele Tui pentru vara, il alegi pe cel cu Bulgaria (daca nu te decizi la altceva)

http://www.tui.at/page.cfm?vpath=kataloge/kataloge2

Poti rezerva online sau gasesti o agentie care vinde Tui, sunt foarte multe.

Mergi la inceput