Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Ahaaaaa, deci ai ras de mine !!! Las ca te prind eu la cotitura si sa vezi atunci ce-ti fac .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Deea! La Multi Ani! Sa fie sanatoasa bebelina!

Chiar, nu are cineva nr lui Mada? O mai fi lista aceea pe google? Nici nu mai stiu cum o accesam...

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

vad ca voi tot spuneti ca ati dat cele 2 medicam. pt tuse...dar L nu tuseste....ciudat....
simo, in ce fel de tuse il dai??? da, ventolin i am dat iasminei acum 2 ani cand nu o mai scoteam la capat cu o raceala nasoala.

mamica implinita cu 2 comori !!

seaca. Dintr-aia care nu se mai opreste. Asa e Mati acum Dar eu am dat cam 1-1,5 ml cand era asa mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alina,eram datoare cu un raspuns...Nu, nu am facut fursecuri in ziua aia,m-am luat cu altele.
I-am trimis eu un mesaj Madutei mai devreme...Sper sa imi raspunda daca are timp si poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ally, nici eu n-am apucat sa ma uit pe reteta, ca ziceam ca ma uit. In schimb am gasit o reteta de biscuitei de Craciun pe care i-as incerca. Niste stelute albe...
Poate iti raspunde Mada.

A! Si mi-am adus aminte: MaryM85 ai trecut pe aici doar sa ne saluti? Nu ne mai spui nimic de voi?

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona a inceput Arsenie sa pape bine? ca stiu ca nici el nu se dadea in vant. mai papa titi des?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Da, Roxy, papa des tzitzi...Dar m-am obisnuit cu situatia...SI am schimbat un pic programul.
Dimineata ii dau iaurt cu branzica d evaci ca pe asta il papa f bine, apoi legumele i le dau si la 3-4 pt ca intre timp mai papa tzitzi si nu i se face foame. Seara mai papa mar cu biscuite sau mandarina...acum d eex a luat doar 2 linguritze de mar si o mandarina stoarsa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Simonelu,abia astept sa rezolvati cu aparatul de fotografiat si sa te mai vedem in pozici.Imi esti tare draga...poate ne vedem anul viitor!

Eduard Andrei 02.04.2011

si tu mie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Miki ai PM!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Simona...cred ca Arsenie si cu David au multe puncte in comun:titilitul si mancatul de solide..(unde exceleaza amandoi)

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

vad ca voi tot spuneti ca ati dat cele 2 medicam. pt tuse...dar L nu tuseste....ciudat....
simo, in ce fel de tuse il dai??? da, ventolin i am dat iasminei acum 2 ani cand nu o mai scoteam la capat cu o raceala nasoala.

mamica implinita cu 2 comori !!

ventolin am dat sio noi, e bronhodilatator iar ambroxolul ajuta sa expectoreze..daca nu tuseste dar haraie in piept, probabil la asta spera sa ajunga doctorul..sa expectoreze ce are acolo..asa cred..

Mergi la inceput