Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vad ca voi tot spuneti ca ati dat cele 2 medicam. pt tuse...dar L nu tuseste....ciudat....
simo, in ce fel de tuse il dai??? da, ventolin i am dat iasminei acum 2 ani cand nu o mai scoteam la capat cu o raceala nasoala.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

alina06 aha, am inteles cu mancatul...deci ai rezolvat-o cu papa. ce bine ca tii post

deea greu mai intrii. bine ca intrii si asa ma bucur ca sunteti bine si pupacioase sa ne bucuram cand sunt mici ca putem sa le pupam ca uite, cresc si gata pupaceala

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ALly, si eu ascult Magic FM, acum mi-am pus si acasa si jos si sus radiourile pe acest post, inainte abia asteptam sa plec cu masina(asta ascult cand consuc) pt ca au o muzica super si in afara aceste luni de colinde.CU pozele...n-am aparat, re neaparat sa cumpere sotul unul zilele astea si voi mai face poze. Ultimele 2 poze le-am facut cand m-am intalnit cu ANdreea prin parc.
Andreea, felicitari pentru nepotica, trebui sa fi fost fff emotionant!Ma bucur mult pt voi

Strumpfi, hai mai, nu face asta...Acuma ne mai si certam, asta e...daca simti ca nu poti trece, nu mai vorbi neaparat cu persoana care te supara...dar cu noi ce-ai?? hai mami

Fug sa-i dau papa lui Arsenie si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi pai ambroxolul se da pt tuse
iar bronsiolita e ceva inrudit si cu tusea
si se da la ea si aerosoli
tocmai pt acea haraiala
cu care din cate stiu eu nu e de gluma
trebuie tratata f bine si corespunzator
eu stiu de la cineva care a avut
ca se dau aerosoli cu ventolin
dar dandu-ti celalalt medicament nu a mai dat aerosoli

Mergi la inceput

viss nu te retrage si tu. nu rezolvati nimic cu asta.

strumphitza nu trebuie sa pui la suflet, hai si scrie-ne.

eu zic sa treceti amandoua peste asta, lasati de la voi, asa este cel mai frumos.
hai fetelor, vine Craciunul, trebuie sa existe bunatate, iertare si intelegere intre noi.

Mergi la inceput

simona a inceput Arsenie sa pape bine? ca stiu ca nici el nu se dadea in vant. mai papa titi des?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy,ai ceva personal cu mine?...cum sa ma alerge Eddy pentru a ma mai incalzii?...pai cu el sunt intr-o continuua miscare/alergare...Norocul meu a fost ca am ajuns in casa de afara si la putin timp a adormit.Am papat acum putin cu sotul si ne pregatim sa bagam un film .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Simonelu,abia astept sa rezolvati cu aparatul de fotografiat si sa te mai vedem in pozici.Imi esti tare draga...poate ne vedem anul viitor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Roxy,ai ceva personal cu mine?...cum sa ma alerge Eddy pentru a ma mai incalzii?...pai cu el sunt intr-o continuua miscare/alergare...Norocul meu a fost ca am ajuns in casa de afara si la putin timp a adormit.Am papat acum putin cu sotul si ne pregatim sa bagam un film .

Eduard Andrei 02.04.2011

pai stiu ca esti intr-o continua miscare cu el, radeam de tine de aia am zis asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

un lucru bun a facut si aceasta cearta
ne-a readus intre noi pe fetele cu care vb mai rar
ma bucur enorm

Mergi la inceput