Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina despre ce este vorba cu banca???

andeeea...daa..era asa pletos si nu imi placea. l am tuns periuta in spate/laterale si cu foarfeca sus mai mare. am lasat sa fie de mot oricum in 2 luni pana la mot mai creste parutul sus, ca lateral il voi tunde.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alexina, Eduard intotdeauna s-a culcat singurel.Si cand il vad cu faza scurta il pun in patut sa adoarma singurel...sau daca sunt ziua la calculator si se mai nimereste sa fie langa mine in pat, cand adoarme il pun in patut.Nu l-am leganat niciodata,nici plimbat,nici cantat,nici suzeta. Si asa s-a obisnuit...cum ii este somn, adoarme in orice dar orice pozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

pai am luat credit o parte din banuti si tb sa faca evaluare acum.

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Lavinia cine l-a tuns? A stat cumintel? Wooooowwww, in doua luni face un anisor!Cand a trecut timpul asta????Ca parca saptamana trecuta cauta-i rimel rezistent la lacrimi.

Mergi la inceput

Andreea, Delia, noapte buna!

Mergi la inceput

aha. te intrebasem o data daca luati credit. uff ce nasol a fost la nou cu evaluatorul cand am vandut apartamentul un nesimtit si jumatate. noroc ca am cautat pana am gasit unul k lumea, cu bun simt.
noi vineri ne-am planificat sa mergem sa cumparat cada, cabina de dus, obiectele sanitare, podele pt etaj, am pus ochii si pe 2 tablouri , o aplica pt camera juniorului si o lustra pt a printesei camera... sa luam si ceva felinare de exterior, prize+intrerupatoare, mobilier pt bai....avem..avem.....o gramadaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Alexina, Eduard intotdeauna s-a culcat singurel.Si cand il vad cu faza scurta il pun in patut sa adoarma singurel...sau daca sunt ziua la calculator si se mai nimereste sa fie langa mine in pat, cand adoarme il pun in patut.Nu l-am leganat niciodata,nici plimbat,nici cantat,nici suzeta. Si asa s-a obisnuit...cum ii este somn, adoarme in orice dar orice pozitie.

Eduard Andrei 02.04.2011

scumpu'de el! la cat munceste toata ziua
ms de raspuns

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Cami, ce mult imi plac sfaturile tale....sunt mereu foarte pasnice si demne de inteles.Ai vorbit foarte frumos!Va pupam mult scumpa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Lavinia cine l-a tuns? A stat cumintel? Wooooowwww, in doua luni face un anisor!Cand a trecut timpul asta????Ca parca saptamana trecuta cauta-i rimel rezistent la lacrimi.

Eduard Andrei 02.04.2011

daaa..si daca ma crezi astazi mi-a dat lacrimile cand l am vazut tuns...ce baietel este deja!!! oricum asta a doua nastere a fost memorabila pt mine, am fost total pregatita din toate punctele de vedere si ff linistita.
tati l a tuns cu masina de tuns. daaaa a stat fff cuminte. era ff curios...
este atat de schimbat de la o zi la alta....a inceput sa fie incapatanat, sa obtina ce isi doreste, o secunda nu pot disparea ca in secunda urmatoare este in spatele meu (si nu era asa!!)...trancane toata ziua...

Mergi la inceput

Fetele, m-a luat foamea rau de tot si nu mai merge faza cu apa multa ca am terminat aproape 2 litri intr-o ora. Nici somn nu imi este....Merg sa fac un dus si sa ma spal pe dinti si poate asa imi trece...poate.
Pe maine mamici scumpe!

Mergi la inceput