Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

yasmi. mie mi-a spus nasa sa nu o tund pana la un an ca atunci se ia din mot/se rupe turta. dar poate or fi obiceiuri si astea

felicitari pt primul tunsulica!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

stiu!! stiu!! i am lasat si pt mot

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

MAMICI: cum adormiti copii? in brate/pe picioare/pe pernuta?..sau?
noi trecem de la brate la picoare ca avem ceva probleme cu spatele si nu mai e usor sa o tin mereu in brate desi recunosc ca imi placea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

mandreac- iubita,cercelusii sunt rotunzi si cu pietricele in fata si se inchid in asa fel incat sa nu se intepe sau sa cada usor.
cei cu animalute tip surub eu stiu ca sunt pt fetite mai mari. si atentie ca se poate intepa

teea a avut cu surub cand i-am dat gauri la medlife ( i-a avut sapt) si tot ii intra tzepul ala in capusr cand statea pe o parte

am impresia ca m-am exprimat ca o...gasca

Mami eu am gasit unii, Happy mi-a dat site-ul si au un capacel in spate,tocmai sa nu se intepe,nu fluturas cum au astia de ii purtam si noi. Ma duc la targ sa ii vad si daca imi plac cumpar, daca nu mai caut.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

yasmi- ne-am mutat la suceava. casa e gata dar mai dureaza cu birocratia bancilor...pana evalueaza. intre timp eu caut producator de mobila. azi am fost prim magazine si ma vor ajunge electrocanicile o caruuuuta de bani vreo 70 asa:(((((((

am fost si la mobexpert dar astia sunt chiar nesimtiti cu preturile. e bataie de joc
of

Mergi la inceput

Citat:

MAMICI: cum adormiti copii? in brate/pe picioare/pe pernuta?..sau?
noi trecem de la brate la picoare ca avem ceva probleme cu spatele si nu mai e usor sa o tin mereu in brate desi recunosc ca imi placea:)

Mami, Rares adoarme numai langa mine cu tzitzica in gurita si uneori il pun eu sa stea pe o parte, daca vrea bineinteles, si ma gheia o pauzasc eu , iar el isi pune picioarele pe mine, ca ii place sa doarma cu picioarele in sus. Cum e la Suceava? A nins si la voi?

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina: la laptic, leganat, pe picioare sau singur daca inschid lumina si este in pat langa mine..

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

Gata, chiar fug la nani ca maine cine ma trezeste de dimineata plin de energie??? Rares, printul meu frumos.

Noapte buna tuturor.

Yasmi cum l-ai tuns? Asa de mult ii crescuse perisorul?

Nasterea miracolului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

cami intradevar a sunat dur dar am vrut sa imi spun parerea sincer si fara sa pup pe nimeni pe la spate. si cand vad chestii de genu asta imi vine a ,,, rade

http://www.milupa.ro/club-milupa/album/7329
un like si adauga la favorie un vot in plus pt cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Gata, Duracell-ul meu a ramas fara baterii ssi a tras pe dreapta.Ne-am jucat,am dansat si l-am epuizat de tot pe minunatul meu.

Lavinia,sa ii fie de bine primul tuns juniorului.Abia astept sa il vad cu noul look...Noi nu il tundem pana la mot...sa vezi ce codite ii fac pana atunci.
Delia,acum am citit mesajul tau....dar,o las pentru maine ca deja este o ora cam tarzie si nu vreau sa deranjez.
Happy,am citit,am plans...Multa sanatate! Doamne ajuta!
Deea,sa iti traiasca printesele ...la multe lunite Anna!

Mergi la inceput

mandreac- am inteles cu cercelusii. daca au protectie e bine. acum ramane doar design-ul

yasmi,mandreac- pt raspunsuri. teea asa se mai zvarcoleste ca un peste pe uscat cand o pun la somn. seara e mai usor ca adoarme la laptic dar daca e f obosita tb sa adoarma intai,apoi papa biberonul

azi am fost in orascu mama vreo 3 ore si am lasat-o pe teea cu tata. cand am venit ea urla de foame si era toata kkcita cu suzeta in gura (sa-i mai taie din foame) si se uita cu tata la desene
a ras iaurtul cu biscuiti. fructele nu a mancat delooooc si legume jumatate din ce am pregatit,deci a avut pofta

Mergi la inceput