Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Happy...
Esti o femeie puternica si minunata..si ai un copilas luptator si viteaz!!!!
Dumnezeu o sa va ajute ..
Cata dreptate aiin tot ce zici...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

uff Lalely ce patanie cu David....si eu era sa mi-o iau cu anna si am zis ca nu o mai las in patul mare...dormise intr-o dupa amiaza acolo dar siu eu langa ea ma uitam la un documentar. cand s-a terminat am zis sa ies sa strng niste rufe pt spalat si ea s-a trezit si in 4labe s-a dus la marginea patului.noroc ca era un bidon de apa si fiind la nivel cu patul s-a facut de lucru cu capacul lui...cand aud zgomot si bag capul pe usa sa lesin

Roxy asa este ...cam greu cu mine..dar daca as avea un laptop cred ca mi-ar fi mai usor....sa stau aici pe scaun nu reusesc sa-mi fac timp....si am fost racita ..asa am tras de mine sa fac ce aveam de facut ....si cand am zis ca scap vad ca ma ia gatul..ma ustura acum de mor..imunitatea mea s-a dus

Andreea felicitari pt nepotica!!!!e de la sora ta sau din partea sotului?de la anna..eheii cu ghivecele am treaba zilnic..acum pe seara le-am gasit si pe cele 2 ascunse de mami dupa canapea si ce crezi...le-am golot de pamant

Alina06 unde la anna..nah ca tot zicea Roxy ca suntem pupacioaseam vazut casuta si nu stiu daca te-am felicitat....e super si mobila de bucatarie

off mai vroian sa zic cate ceva fetelor..chiar citisem ff concentrata sa le raspund tuturor dar pana la mesajul lui Happy...Hapyy iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa rezolvi prpoblemele lui A la clinica asta...iti doresc ca intotdeauna sa dai peste oameni buni ..nu mai stiu ce sa zic ca mi-au dat lacrimile..asa cum au zis si fetele ,nu am indraznit sa te intreb dar decateori scriai vroiam da caut in tot forumul sa aflu ce durere ai tu in suflet pt ca te admir ca poti sa zimbesti ,sa povestesti cu noi sa ne sfatuiesti....Dumnezeu e mare si nu va v-a uita..ai o famile tare frumoasa

cami, ally, ailed moulineta, monas dinora simo miki.....
monas sanatare la puiut..off pojarel da lasa ca e bine sa fac cand e asa mic
sanatate si la cata si cristi...doamne mada nu mai scapati ...e tare pacatoasa intrarea asta in colectivitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moulineta spune:

Happi sa va dea Dumnezeu tot ce este mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Alina
Happy am vazut in capitolul trecut ca ai spus de familiavesela.ro. Eu am dat informatia cu Kaufland pt mamicile care prefera shoppingeala cu piciorul, nu virtuala. Dar pretul e mai bun unde ai spus tu.
Acum mi-am facut un stoc de 6 cutii, nu stiu in cat timp le vom folosi ca abia am trecut pe lp. Dar data viitoare voi folosi familiavesela.

Mergi la inceput

irinica pe tine te-am sarit de la pupaturi..nah uite ia si tu o stampilutzasau o baluta ca asa ne baleste anna cand ii zicem sa ne pupe....te inteleg ce pov de noaptea trecuta..aceste sentimente le-am avut cu stefy...acum cu anna nu mai mi se pare ca ma indepartez de nimni..traiesc momentele din plin si parca m-am tacanit desi sun ff obosita ca si ea se maraie toata noaptea sunt calma si cand o iau in brate defapt ma calmez si o miros o simt asa firava , ma pun in locul ei si ma gandesc ca trece timpul si nu o sa mai fie bebe....

nu v-am mai zis nimic de noi....
nu avem nicio un dinte...desi zilele trecute am crezut ca a spart unul de jos..dar acum nu se mai vede acel punctule...m-au terminat dintii astia..cand voi vedea unul ma imbat

ii curge ochisorul stang de nu-l mai poate dezlipi in unele momente nu mai zic dimineata sau dupa reprizele de somn...nu mai stiu cu ce sa-i dau si ce sa-i mai fac si nu vrea sa ajung la desfundat canal
am ff si la dr.ofta si cu analize ..degeaba..sunt tare suparata si acum 2 saptamani cand trebuia sa repet secretia dr. mi-a scris trimiterea de mana si cica nu se mai accepta de la 1dec. decat scrisa de tipar...dar nu ma mai duc s-o modifice vreau sa schimb dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Happy, eu am citit mai de mult povestea lui Andrei, cred ca inainte sa particip la forum, si ai toata admiratia mea pt cum le rezolvi pe toate!. Sa stii ca stiind ca daca eu fac excesse in diabetul de sarcina copilul poate face soc hipoglicemic dupa nastere, mi-a dat putere sa ma abtin, sa nu-i fortez pancreasul, imi ramasese in minte ce ai scris tu...
irinuk, faza cu trezitul noaptea sa rada, imi aduce aminte de ce-mi povestea mami meu de mine.... Eu zic sa incerci totusi sa doarma singura in dormitor si voi in sufrasi sa incercati sa va luati 3 camere

Mergi la inceput

deea, pupam ochisorul sa treaca... saraca anna...
si ai dreptate la al doilea, mai ales cand il faci la asa distantza ca noi... te bucuri de orice moment, de orice clipa... , eu imi dau seama ca Maria a fost bebelusul ideal, nu s-a trezit noaptea, dormea trei ore la pranz, manca .. nu ca acum, dar asta nu ma impiedica sa o iubesc si pe Andra la fel de mult... apropo ale mele sunt pupacioase amandoua , ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Deea, multumim! . Eu am mai scris: mie mi-a zis ca are canalul partial infundat. Am rezolvat cu ser si masaj. Nimic altceva. Ser picurat in ochi si in nas (neaparat si in nas, a insistat dr) si apoi masat: circular la coltul ochiului dinspre nas si pe nara respectiva, dupa ce pui ser, de jos in sus, acolo spre coltul ochiului. La noi a trecut repede!
Va tin pumnii!
Moulineta, citeam ce ai scris tu: ca iti vine sa mananci tot timpul. Dar tu ai o scuza, alaptezi. Dar eu? Acum rontai o gutuie, ca sa nu ma apuc de altceva.Desi am si niste seminte langa mine. N-am mai mancat cred ca dinainte sa raman gravida si azi la magazin... mi-am luat seminte .
Mada, ma bucur ca sunteti bine, multumim Ally pt vesti, ca nu stiu daca am zis, sau nu.
Delia? Ceva bun de papa? Parca-s dusa cu capul asa as manca tot timpul. De fapt mai ales seara. Cred ca e o defulare...

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Ailed cum se aseamana motzatele astea ale noastre ,numai ca sunt pe invers..eu de stefy ,ma rugam cu papa stii....ei nu te necaji pe Dodo se face ea mare ..capra mea de stefy e aproape cat mine....nu credeam la cat de sfrijita era..mereu ii multumeam celui care a inventat elastecul acela din talia pantalonilor..stii cel care se regleaza printr-un nasture

Alina cunosc toate aceste proceduri..am tras-o si cu stefy..a fost intervenita pe canal de 3 ori si tot degeaba..la 1an si 4l i-a disparut ca prin minune..am auzit de-a lungul timpului fel si fel de variante..dar uite cand vad fata asa mi se rupe sufletul..multumesc oricum..de azi mi-am propus sa insit cu masajul..sa fac ff des desi nu sta....

ei la analize i-a iesit stafilococul auriu....ei asta e luat din msaternitate..se scapa de el printr-o imunitate buna pe care fata si-o capata in timp...si cica daca mai e combinat si cu o obstructie pe canal e si mai rau..acum de obstructia asta nu sunt sigura....
ca stefy la fel a avut si off doamne la acelasi oki....la 3l i-a intervenit pe canal..nu s-a vindecat au zis ca nu au perforat-o bine ca nu a stat copilul sa revin..am revenit nu mai stiu cat avea pana-n 6l ,ca e mai bine cand sunt mici ca stau cuminti..iar nu a stat fimea ,ca ce i-au dat nu a molesit-o complet..la 9l anestezie generala...dupa 2s de picaturi iar i-a aparut.....am crezut ca mor mai ales ca dr, mi-a spus ca el nu a simtit sa fi fost canalul infundat..acul acela a trecut fara nici o piedica...ce samai cred..acum as mai avea curaj sa mai merg cu anna

Mergi la inceput

alina floricele..., de fapt esti stresata ca nu sti daca vine sotzul maine acasa,am dreptate?... si sa stii ca si eu cand tin post as maca non stop

Mergi la inceput