Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (93)
Raspunsuri - Pagina 15

Deea99 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
ventolin am dat sio noi, e bronhodilatator iar ambroxolul ajuta sa expectoreze..daca nu tuseste dar haraie in piept, probabil la asta spera sa ajunga doctorul..sa expectoreze ce are acolo..asa cred.. ![]() mami de 2 prichindei |
miki ai explicat ff bine de ce se daU ACESTE 2 medicamente impreuna

ailed_dota spune:
Strumph, ce faci mai, ?
Hai fai baie la piscoata si hai cu noi!
ai zis ca inveti sa dai ignore!
stiu si eu ce a zis Happy, ce inseamna forumul cand nu-ti deschide nimeni usa si de sunat te suna numai barbatul si raar altcineva!

lalely07 spune:
Eu nu reusesc sa deschid linkul pus de Happy...
Daca voi reusiti,va rog sa imi spuneti si mie cum...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Happiness_4_us spune:
http://www.desprecopii.com/info-id-1684-nm-Andrei-sufletelul-nostru-curat.htm
Ia incearca acum

alina06st spune:
Ah!
Iar am intrat si citesc de bebei bolnaviori.
Monas, nu stiu cum e cu pojarelul, dar ti-au spus fetele. Daca tine doar 3 zile, scapa mititelul repede. Doar ca... o sa ia si celalalt. Asta e. Sanatate lor si putere tie! Sper ca are cine sa te ajute.
Happy, va doresc sa va intoarceti din Germania cu rezultatele pe care le asteptati! Sa dea Domnul sa fie bine! Trebuie sa fie bine!
Cami, e foarte frumos ce faci pt Happy! N-am cuvinte. Esti o sufletista.
Eu am visat-o pe mama azi noapte (pe care n-o mai am langa mine de 2 ani si jumatate). Nu stiu... in ultimul timp o visez mult si mi-e tare dor de ea. Probabil pt ca se apropie sarbatorile? Si pt ca am cam fost singura cu Luca in ultimul timp...
Noroc cu voi si cu forumul asta.
Vedeti? De-aia ma supar eu cand apar certuri aici. Pai asta e locul nostru de refugiu, nu de scandal. Chiar nu putem sa ignoram cand ne deranjeaza ceva? Hai ca iar am luat-o cu subiectul asta si imi displace.
Ma duc sa caut cadouri pe net
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

irinuca05 spune:
Cami ma bucur ca te-am facut sa zambesti
Desi nu e de gluma, chiar cred ca tara asta ar avea nevoie de conducatori care sa se mai gandeasca si la ceilalti. Sper sa nu fie vreo mamica senator/deputat pe aici si sa incepem si noi o cearta
Starea mea este perfecta in timpul zilei si proasta in timpul noptii. Seara trecuta, intre 1 si 3 am leganat-o pe Daria, i-am cantat, ne-am plimbat prin toata casa, am stat in pat amandoua, i-am dat san, i-am dat lp etc. Pe la ora 2 sotul a plecat in sufragerie sa se culce, ca deja se enervase de foiala noastra.
Iar eu am ramas singura cu Daria in dormitor si am inceput sa plang. Sa plang de oboseala, nervi, simteam ca ma departeaza de sotul meu. Eram furioasa pe ea.
Daria se uita cu niste ochi speriati la mine ca nu ma mai auzise plangand pana atunci. Am pupat-o, am mangaiat-o si a adormit; am pus-o in patut si am plecat sa dorm pe canapea cu sotul.
La 6 dimineata cand ne-a trezit imi parea rau ca am speriat-o cu plansul meu si eram iar fericita si multumita de viata mea, chiar mi se parea ca Daria a dormit foarte bine in noaptea aceea!
Am niste schimbari de comportament, mai ceva ca in sarcina!
Si in plus, cred ca pierd lapticul, lucru care iar ma imparte in 2: ma bucura ca nu va mai fi atat de dependenta de mine si ma intristeaza ca imi placea sa depinda atat de mult de mine si imi vor lipsi momentele noastre intime.
Acum mai alaptez doar noaptea si mai mult din sanul drept. Din stangul nu i-am mai dat de 2 zile.
Am trecut-o pe Humana 2. Este oferta in Kaufland, 1 cutie 500gr la 28 lei!
Multumesc fetelor ca mi-ati admirat spiridusul!

Happiness_4_us spune:
Irinuca, produse Humana la pret excelent am gasit aici : http://familiavesela.ro/
Sunt nemtzesti si de buna calitate iar pachetul ajunge a doua zi.

alina06st spune:
Irinuca,sa stii ca nu esti singura. Si eu, cand a inceput Luca sa se trezeasca din ora in ora (dupa ce dormea toata noaptea) am avut o perioada ingrozitoare. Intr-o noapte am inceput sa plang, pt ca efectiv nu mai puteam de oboseala. Plangeam cu el in brate, plimbandu-ma prin sufragerie pe intuneric. Si de unde pana atunci maraia continuu, brusc mititelul a tacut. Si a tacut, nu stiu, 5, 10 minute pana m-am linistit eu. Am crezut ca l-a luat somnul, dar nu. El saracul tacea si ma asculta pe mine cu ochii mari. Mi-am dat seama ca a inteles si el ca se intampla ceva si mi-a parut rau. Sunt asa de mici ca sa stie de problemele noastre... Dar si noi, mamele, suntem oameni, nu roboti. Ni se intampla si chestii de-astea.
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

irinuca05 spune:
Off, Doamne!
Dupa ce am citit o poveste extrem de impresionanta, ii multumesc lui Dumnezeu pt ca suntem sanatosi cu totii si, deodata, faptul ca Daria mea se trezeste de 10 de ori pe noapte pentru ca are chef de vorba si de ras mi se pare un lucru foarte firesc, natural si nu o problema!
Numai ca iar imi iau portia de plans si pe seara asta!
Multa sanatate tuturor!
Noapte buna mamici si pitici!