Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

FELICITARI, TIA!!!

SIII: NASTERE USOARA, DIANA!! INTALNIRE DE VIS CU BEBE!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Felicitari Tia!!!!!!!!!!!!

Nastere usoara Diana!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Felicitari Andreea pentru bebelina!

HAI DIANA!!! NASTERE USOARA, BEBE SANATOS SI RECUPERARE RAPIDA!

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumesc de urari fetelor! Ma emotionati!
Hai ca merg sa fac un capitol nou, sa aveti unde ma felicita

diana38+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

capitol 105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_mammy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dellyah

Pai sa vedem de unde sa incepem:) UM - 23 martie 2011, DPN 29.12.2011 (noi speram sa fie ceva mai repede totusi)...iar eu sunt nascuta in 26.09.86, deci am 25 de ani...
Bebele e un baietel voinic, pe care, dupa cum nu e greu de dedus il asteptam cu mare nerabdare...Din pacate, nerabdarea mea nu are de-a face numai cu dorinta de a-l vedea si de a-l tine in brate cat mai curand...Ci si cu starea mea, care nu e neaparat ideala...
Am avut o sarcina destul de dificila...si pe cat de greu mi-a fost in primele 4 luni cand nu am putut manca nimic si am vomitat non-stop...nici nu se compara cu ultimele 2 luni cand au inceput crizele cumplite de fiere...Am descoperit ca am pietre la fiere, ceea ce imi provoaca niste dureri absolut insuportabile indiferent ce as manca...Deci va imaginati ca in ultima vreme nu prea am mai mancat nimic...Am stat mai mult prin spital, pana m-a lovit depresia si am decis sa vin acasa...si asa o duc de ceva vreme...nemancand mai nimic...Ce sa va mai spun ca am luat in greutate 5 kg de la inceputul sarcinii (au fost mai multe, dar am slabit vreo 4)...
Si acum pandesc orice durere, orice contractie...in speranta ca poate micutul Levi se decide sa vina mai curand...desi nu avem decat 37 de saptamani deocamdata...
Si cam asta e povestea noastra Va multumesc ca m-ati primit!

hurry up, little one!

Iti tin pumnii,nu mai e mult
Doamne Doamne te va ajuta si-ti va da puterea sa treci cu bine peste tot

happy mammy :)

Mergi la inceput