Brum N-D 104- Bv Madabout2003, kya, tia_mia!
Raspunsuri - Pagina 19
cristi07 spune:
buna dimineata!
Rania, nu a plans mititica la cat de gros era imbracata?
E normal sa iti fie teama...si eu tot pe principiu un strat in plus. eventual daca tot stai cu teama pune-i ceva care poate fi usor dat jos.Si mai increde-te si in instinctul tau.
bun venit in grup noii mamici!
msilvy spune:
buna fetelor !
in primul rand felicitarile mele noilor mamici ! sa va traiasca bebelusii sanatosi !
cat despre alimente permise in timpul alaptarii si aici mi-au spus ca pot sa mananc orici cu moderatie , exclus peste crud .
urmarit bebele si daca refuza sanul ( unele alimente schimba gustul laptelui ) atunci de evitat alimentul respectiv .
Simo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dellyah Buna fetelor...azi toata ziua am stat si v-am citit...si mi-a parut tare rau ca nu v-am descoperit pana acum...ca tare mare nevoie as fi avut de sustinere... Oare ma primiti si pe mine chiar si acum...in al 12-lea ceas? :) Daca da, atunci probabil o sa am o gramada sa ma plang...deci sa nu va para rau...va pup si sarcina usoara in continuare fetelor care inca mai au... |
Welcome! chiar si in al 12-lea ceas.
mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si36+ cu Youssef Gabriel
msilvy spune:
despre batista bebelusului , eu folosesc cu succes cea de la narinel (pe care mam o baga in gura si inspira ) , e foarte simplu si nu mai trebuie sa scot aspiratorul .... mai ales ca sunt bebelusi pe care-i sperie zgomotul aspiratorului .(nepotelul meu cand auzea aspiratorul , urla cat il tineau plamanii)
abramburika spune:
Felicitari noilor mamici, sa va traiasca minunile!!
Sa apuc sa agit o motata, doua pt diana, bafta maine, sa fie totul bine!!!
in al 9-lea cer ...
ooka spune:
Hai Diana, bafta multa maine, sa fie totul bine!
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
Laura_Craita spune:
Felicitari noilor mamici! sa fiti sanatoase si voi si minunile voastre, sa fie mancaciosi si fara colici
Laura 40 saptamani calendaristic 38 saptamani ecografic Alesia Ioana