Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Hey Alina si noi am stat de la 13 pana pe la 18 la Ikea...imi pare rau ca nu ne-am vazut...
Azi am umblat de bezmetica toata ziulica...am lasat-o pe Leyre la gradi apoi am luat micul dejun la o patiserie german...am savutrat o cafea in liniste, apoi am fost pe la mall si am luat cadou pt B ca maine e ziua lui si evident am fost si la baby expo. Am luat doar cateva chestii...produse de curatat de la Bioderma, sterilizator de suzete ca intentionez sa ii dau de la inceput (Leyre a luat-o la 7 luni cand i-a dat al doila dinte), ceai de alaptat de la Teekane. Cam atat, am vazut si un leagan frumos dar nu m-am decis sa il iau si si un carut sport care ma intereseaza dar iar e prea devreme ca o sa am nevoie mult mai la vara.Erau anumite chesti...acum depinde si ce cauti.
A facut B niste sardine fantastice si acum cam zac cu mobila in mijlocul casei pt ca evident nu a montat-o nimeni.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 30 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Hai sa va dau si eu o veste buna, ca de bebei nascuti prematur si cu probleme am tot auzit :(
a nascut ieri o prietena un baietel de 3500 g sanatos tun si frumusel foc! a avut un travaliu de 10 ore in total, de cand i s-a rupt apa si pana la expulzie. a nascut natural, la stat, a fost totul ok si acum au o comoara de baietel

sa ne dea Domnul si noua bucurii din astea

Anne 34+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Asadar...Noi astazi avem 31s si 4z.Bebe este fix cu o saptamana mai mare si are 1,950kg.Dr mea era extrem de incantata, i-am vazut copilului toata dotarea dintre picioare, parca altceva nu vroia sa ne arate decat sexul lui de netagaduit.Totul e super ok iar de acum pana la sfarsit mi-a zis ca ne vom vedea mai des, urmeaza o serie de analize necesare pentru ceza si streptococul.In rest...fericire maxima.Doamne ajuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Aerlilian, felicitari pt bebe grasunel si sanatos!

Anne 34+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Annesi,
Olga, tocmai am vazut pozele ...Cutremurator! Faptul ca i-ati dus acolo pe Catalin si pe Laura cred ca a "indulcit" mult situatia, amandoi sunt niste oameni tare placuti...Sa le dea Dumnezeu copiilor tai sanatate si tie toata fericirea din lume pentru mangaierea ce o aduci acelor copilasi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

AERLILIAN felicitari pt grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Multumesc Lady pentru date! Si La multi ani! pentru sarbatoriti!
Bulinuta merci, numele a suferit o transformare, multa vreme am crezut ca este baietzel si se numea Patrick, cand am realizat ca e fetiza a devenit Patricia, eu am adaugat Maria pentru ca m-am rugat mult la Sfanta Fecioara sa am si eu un copilas!
Va trimit cateva link-uri, poate e stiti, cu baita si masajul lui bebe,
am observat pe site-ul asta mai multe chestii interesante.
http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/evenimente-medicale/nou-nascutului-masajul-mainilor-si-a-spatelui/
http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/ingrijirea-nou-nascutului-masajul-picioruselor-si-abdomenului/
http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/masajul-bebelusului-traditie-si-igiena/

Fetelor, cele care ati fost la targul de la Polivalenta, merita? Ca eu fiind in Ploiesti, ma gandeam sa merg doar daca e o oferta mai mare si reduceri , normal. Ma interesa un carucior, adica sa il si vad, ca pe site-uri nu prea imi dau seama.
E comparabil cu baby boom? Acolo am fost si am comandat patutul si o comoda care poate fi folosita ca masuta de infasat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Simonell mie nu mi-a placut la expo de la polivalenta mic fara multe standuri , cel de la romaero baby boom a fost mult mai mare si mai complex
ff interesante linkurile despre masaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

hei simonel si eu sunt tot din ploiesti hmmmm deci imi miroase a intalnire

35+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna fetele..
urez si eu cu intarziere la multi ani celor care si-au serbat ziua numelui de Sf Nicolae
Beatrix, multa sanatate si tie si puiului
Lady, sa-ti traiasca sotul si bunicul!!

asa..
am fost si noi la eco in seara asta. putza al meu este mai mare cu 10 zile si are 1516 gr, s-a minunat doctorita de el ca e maricel bine
a facut glume pe seama lui ca era cu burtica plinaaaaaa si abia ii mai incapea in monitor, doar ce-si servise cina baiatul meu.
eram putin ingrijorata ca in ultimele 3 saptamani nu am luat decat 800 de grame in greutate si ma gandeam sa nu fie ceva in neregula, dar se pare ca toate gramele alea au fost doar ale lui putza..f bine, ca eu am pus destule kile pe mine pana acum, il las doar pe el

mi-a luat si cultura din col, mi-a mai prelungit medicalul cu 2 saptamani, abia data viitoare ma baga in prenatal
a ramas sa ne vedem peste 2 sapt. sa imi dea prenatalul si sa ii asculte lui inimioara, apoi ne mai vedem la 34 si la 38 de sapt si mai mult ca sigur in 7 februarie cand fac 38 de sapt. o sa vada daca si cat il mai lasa..

mi-a aratat si unde o sa ma taie exact si cat o sa fie taietura..mi s-a parut chiar mica, dar daca ea zice ca il scoate prin taietura aia o cred

nu stiu daca mai aveam ceva de zis..imi amintesc eu
ma duc la
noapte buna, fara arsuri va doresc

29+ cu bebe mic si scump David-Andreas

Mergi la inceput