Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

gianina eu dorm cam la fel de mult pe dreapta ca si pe stanga, numai ca de cateva zile am un junghi nesuferit sub omoplatul drept si mi-e greu sa mai stau pe dreapta.

iaura,adriana, lexi, alice, ghiulten multumesc pt raspunsuri o sa-i fac in maternitate gaurele pt cercelusi
annesi felicitari, sunteti baietei mari deja, voinici, gata sa ia viata in piept
ica, de unde ai luat ceaiul? bebelusul are timp sa se intoarca, si noi la aprox 32 sapt eram in pelviana si intr-o sapt s-a intors
alice, si eu sunt programata pt cezariana la 38 sapt si 3 zile, nu e devreme, la varsta asta sunt maturati plamanii.
anca, multumesc pt raspuns, m-ai salvat ca aveam de gand sa cumpar acele periute si eu am spatii interdentare f mici
elenii, cum faci cu catelusul dupa ce aduci fetita acasa, il lasi sa vina in contact cu ea de la inceput? Eu am un bichon de 4 ani, ne e tare drag, dar am fobia microbilor cand ma gandesc ca va fi aproape de un bebe crud. Noi il vom lasa la o prietena pt un timp, 1 luna sau cat rezistam fara el. M-ai facut sa rad cu lichidul la genunchi, nici eu nu am burta mare (se minuneaza lumea ca mai am putin si nasc) dar bebelusa are greutate normala si lichidul e normal.
iaura, e frumos patutul, sa-l foloseasca cu placere printesa!
mrg ce joaca la tine in burtica, e baietel?
alice, mai e putiiiin nu mai am stare, ce ti-au spus medicii, nu ramane 20 dec?
alina, un pt Sara

cu baietel mare si 35+ cu zburdalnica
AMR 3 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Multumim frumos pt urari!
Sara,intr-adevar este baietel si se joaca toata ziua...nu stiu cand mai doarme...
Eu deocamdata nu am cumparat nimic pt mine si pt bebe,mai e timp...nu stiu unde sa ma orientez de un carut si frumos si practic,si nici scump ceva de genul 2 in 1...si legat de hainute,pat,lenjerie de pat,patura,etc sunt bune la pret cele de la Ikea(mi-a zs o prietena care a nascut in vara)...O sa mergem sa ne uitam si noi intr-o zi cand suntem mai liberi cu serviciul.
Pup si noapte buna!Fug ca i cam tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Neata dragele mele.
Eu am fost foarte ocupata zilele astea. Astazi de exemplu am fost toata ziua in oras cu sotul sa cautam patut. Ce placea unuia nu-i placea celuilalt si ne-am intors abia seara acasa cu nervii intinsi la maxim si gata sa sarim unul la celalalt. Din fericire problema a fost rezolvata ca a sunat cumnata-mea fara sa stie de expeditia noastra anuntandu-ne ca ne-a cumparat patut deja de la kika. Am fost extrem de fericiti. Si de patut dar si de faptul ca nu mai trebuie sa alegem noi doi pentru ca nu am fi reusit. Suntem doua balante nehotarate.
Va pup pe toate, o sa va raspund abia luni.

+32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna dimineata,

sara, acesta este ceaiul
http://www.teekanne.ro/teekanne/mama-si-copil/ceai-stimularea-lactatiei
si eu l-am cumparat chiar de la vavian pharma pt ca erau la targ.
am inteles ca se gaseste in farmacii, da uite ca am gasit un site pe care se poate comanda:
http://www.bebebebe.ro/produse/ceaiuri/teekanne-1/teekanne-ceai-stimularea-lactatiei.html
nicole tu ai facut un maraton al cumparaturilor, dar f bine ca ai reusit sa le rezolvi pe toate. mie nu-mi iese niciodata.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Matza,constat inca o data ce cumnata draguta ai...
Alina, ma bucur tare pentru Sara.
Alice, pup fata curajoasa!
Am luat si noi ieri carucior.Dupa ce am testat si invartit un Peg Perego si un Chicco, am cumparat un Cam.Diferenta de pret era foarte mica intre ele, insa fie nu-mi convenea culoarea, fie mi se parea greu de strans si desfacut sasiul...Sper sa nu rada nimeni de mine in parc, dar caruciorul baiatului meu este rosu.Un rosu absolut superb, cu putin bleumarin.Eu sunt multumita, sper sa fie si bebe.Astazi inchei contractul pentru celule cu cei de la Cordcenter.Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sara - si noi avem un caine, Ciobanesc german, de 7 ani. Cand s-au nascut copiii stateam la apartament, dar am hotarat sa-l lasam. N-am avut niciodata probleme cu imbolnavirile de la caine, pe care-l vaccinam si deparazitam dupa indicatii. L-am lsasat sa intre in contact cu copiii din prima zi in care i-am adus acasa din maternitate. O perioada mai dificila a fost cand copiii au inceput sa umble de-a busilea, atunci aspiram si spalam pe jos de 2-3 ori pe zi, ca ma deranja sa-i stiu ca-si baga par de caine in gura. In privinta microbilor noi suntem mai relaxati, ne-am invatat cu ei si ei cu noi. Oamenii au trait cu animalele (nu doar caini) mii de ani si eu chiar cred ca bebelusii nu sunt atat de sensibili precum ii credem noi. Au programat genetic sa se descurce cu astfel de microbi. Ai mei s-au descurcat de minune. Si mai cred ca noi ii facem sensibili pe copii, din prea mult sterilizat, ferit de factori externi cu care se vor intalni toata viata.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

37+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

ica e si convenabil ca pret ceaiul teekane. Cel de la milupa granule e 18 ron.
cristina ma incurajeaza sa aud de experiente pozitive legate de bebelusi si caini. Spaima mea nu sunt microbii cat parazitii. Am vazut cazuri tragice, dar culmea la pacienti care nu aveau animalute. Il deparazitez, vaccinez si-l spal des si cu D-zeu inainte.

cu baietel mare si 35+ cu zburdalnica
AMR 3 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

neatza!o zi frumoasa, dragelor!

32+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Iaura este foarte frumoasa culoarea la pat, nu te mai necaji.

Aerilian si baietii poarta rosu

Wow Nicole bine ca ati avut rabdare atatea ore si ati terminat cumparaturile !

Sara noi avem un motan de 9 ani si o pisica de 8 ani si jumatate si nici nu mi-am pus problema sa le dau cand am ramas insarcinata prima data. Recunosc ca le-am tinut separat noaptea pana pe la vreo 8-9 luni pana cand a fost bebe mai viguros. De ce? Pisicile tind sa se aseze langa sau pe ce este cald si mi-era frica sa nu se aseze pe fata ei sa nu mai poata respira. Ziua cand bebe nu era in patut oricum cam stateau ele in patut dar acopeream cu o paturica dupa ce luam fata.
Apoi cand a inceput sa umble a trebuit sa tinem nisipul ascuns ca se juca cu manutele in el si manca si mancare de pisici asa ca este pusa la inaltime. Am incercat sa le mut mancarea jos de cand Sara este mare dar ele tot acolo se duc si plang asa ca le-am lasat-o sus.
Fata mea nu a avut niciodata paraziti, nu i-a iesit nimic la examenul coproparazitologic, coprocitologic etc.
Eu nu am facut toxoplasmoza desi am mangaiat tot neamul pisicesc si canesc intalnit
Deci cu o igiena corespunzatoare a manutelor si cat de cat a pardoselilor cand vor umbla pe jos trecem cu bine peste boli.
Bine eu spal cu Domestos si parchetul dar la minim 3 zile deci nu foarte des.

O zi frumoasa va doresc !

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 31s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

doamne fetelor da ce curaj aveti am si eu un motan birmanez pe care nu l-am lasat in casa decat cateva minute atunci cand mananca si o catelusa caniche apricot din cauza careia toti din casa am avut o parazitoza care a trecut din fecale in sange si toti am luat tratament asa ca in momentul in care am ramas gravida i-am facut cotet in curte si am dat-o afara .

Oricat de mult as iubi-o bebele e mai important.

Baie ii fac la 2 saptamani cand era pui ii faceam in fiecare sambata ,o deparazitez la 2 luni o tund la 3-4 luni ii facem vacinul la timp si tot ne-am imbolnavit toti si noi si socri si cumnatii care vin doar in vizita asa ca eu nu m-as risca cu animale in casa.

35+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput