Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 9
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Cred ca domnului nu-i pasa ce sau unde scrie Dahriana ca doar nu s-a calutit cu ea ca ar fi mare jurnalista. Omul vrea ceva. Daca femeia se simte bine sa fie spirituala pe forumuri o lasa sa faca ce-i place ei atata timp cat atunci cand se intalnesc face si ea ce-i place lui. Adica vorbesc mey, la ce va gandeati????? +31 |
sincer????? chiar vreis sa stii la ce ma gandeam????? ei, hai ca-ti zic.....plang, cetesc sms-uri, se mangaie pe crestet, se compatimesc reciproc si atat. no "caluteala", bai misto expresie, ce sa zic, super tare bunicuta ta
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
ramiris spune:
citat din mesajul lui Dahriana Ma oboseste energia negativa si vreau sa fiu senina maine la intalnirea cu psihologul . "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
Persoanele senine nu prea se duc la psiholog, asa ca daca tot te duci arata-te cum esti, nu de alta dar e pacat sa dai banii degeaba.
Danutza26 spune:
Acelasi lucru care te-a facut si pe tine sa crezi asta cand ai luat barbatul altei femei .. ?!
dahri diferenta e de la cer la pamant,amantul tau e insurat si are si copil pe deasupra.eu nu am luat barbatul altei femei cum o faci tu.al meu nu a avut nici un fel de angajament fata de femeia respectiva si cu atat mai mult un copil cu ea.asa ca nu compara.eu nu am avut nici o intentie sa te atac cum crezi tu,poate ti-am vb mult mai frumos decat celelalte forumiste,dar inclin sa cred ca nici tu nu sti ce vrei de fapt
Elle_seb spune:
Dahriana, da' trimite-ne si noua o poza sa vedem si noi cat de mortala esti. Ca daca tot roiesc asa barbatii in jurul tau, macar sa aflam si noi, nevestele, ce ne mai trebuie in plus.
Matzaila_81 spune:
Pisoi mic si bleg, asta ai crezut tu pana acum, ca noi ne dam peste cap sa-ti schimbam decizia ???????
Deci ca sa pricepi.
1. toata lumea compatimeste copilul.
2. o parte te compatimesc pe tine ca te-a parasit tati cand erai mica.
3. toata lumea si-a manifestat dezaprobarea pentru ce ai povestit
4. majoritatea caineaza sotia
5. destule persoane rad de nu mai pot deja la subiectul asta si la ce poti scoate din tine
6. nimeni nu a strigat ca se arunca in fata trenului daca tu continui sa insisti sa prestezi pentru un barbat casatorit
7. era sa uit, si cred ca din nou, toata lumea, considera iubirea vietii tale un barbat patetic in cel mai bun caz ( pentru a exprima cel mai rau caz mi-as lua avertisment)
Deci daca stau sa ma uit nimeni nu a incercat sa-ti schimbe decizia. Esti libera sa faci ce vrei. Esti singura care o sa plateasca pentru asta. Noi ne intoarcem la copchii, la sarmalele noastre ca de, vine Craciunul si la problemele noastre cotidiene.
Nu moare nimeni de grija ta sau de grija domnului.
Ai fost distractie si ceva imi spune ca o sa continui sa fi. Si pentru noi si pentru sotul sensibil.
+31
Dahriana spune:
citat din mesajul lui Elle_seb Dahriana, da' trimite-ne si noua o poza sa vedem si noi cat de mortala esti. Ca daca tot roiesc asa barbatii in jurul tau, macar sa aflam si noi, nevestele, ce ne mai trebuie in plus. |
Hai ca asta e amuzant deja .
Daca nu-mi dezvalui identitatea , cum crezi ca as pune poze cu mine.
Iar fizic exista gusturi si gusturi. Dar faptul ca sunt draguta nu stiu ce importanta are in contextul asta .
danielatt spune:
Citesc de ieri, astazi..m-am saturat si am sarit paginile.
Hai sa-ti spun eu fata draga cum sta treaba: aveam aceeasi varsta cu tine cand am intrat intr-un rahat, ceva asemanator cu al tau.Tot asa voia si el sa divorteze pentru mine.
As fi dat orice pe lume sa fi avut acest forum la dispozitie ca sa-mi pot da seama de tarele mele si de rahatul in care eram.
ei bine, a trebuit singura sa dibuiesc, de fapt instinctul ala putin care imi mai ramasese intreg si nalterat, m-a facut sa ies din relatie, greu, cu greu rau de tot.
Concluzia: dupa ani de zile m-am intrebat de ce mama naibii nu am acceptat ca el sa divorteze pentru mine, iar abia acum, la "fre-o" 15 ani diferenta il stiu: pentru ca ma kkm pe mine de frice iar constiinta mea nu ma lasa pentru ca stiam , am realizat ca nu il iubeam cu adevarat,nu i-as fi suportat parturile pentru ca era mai in varsta ca mine.
si deci mi-am dat seama de eroarea ce era sa o provoc !
Eu mi-am dat seama tarziu, 4 ani a durat chinul, insa tu nu vrei sa realizezi ceea ce faci, ceea ce provoci, cate suferinti, cate lacrimi.
Amaratul ala crede in tine iar tu nu esti in stare sa-i promiti ca te duci cu el pana la colt sa luat amandoi paine.
O relatie inseamna asumare, raspundere, responsabilitate.
Esti pe langa total !
Insa am ceva nou pentru tine: totul se plateste in viata, asa cum am platit si eu (si inca platesc sunt sigura, desi acum am familia mea..) asa cum si altele isi trag ponoasele.
Ai grija mai fata, nu te juca cu viata ta si a altora, minte sa ai asta e tot ce iti doresc.
Elle_seb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
Hai ca asta e amuzant deja . Daca nu-mi dezvalui identitatea , cum crezi ca as pune poze cu mine. Iar fizic exista gusturi si gusturi. Dar faptul ca sunt draguta nu stiu ce importanta are in contextul asta . |
Poate nu ti-ai dat seama, dar deja ti-ai dezvaluit "identitatea". O poza in plus ce mai conteza?
emanouela spune:
las ca vei fi si senina, dar nu maine.....va rasari soarele si pe strada ta.
aaaa, pai cum......nu ne dadeai pe noi cu var ca mirosim a sarmale, a ceapa si au mai stiu ce si ca oricum suntem lipsite de valoare, asta ai insinuat, nu ai spus direct si ca oricum tu esti net superioara si esti frumoasa, aranjata, cocheta, etc....tzatza de matza??? acu ce faci????ramai doar la statutul de draguta???? mai fata, vezi.....babe babe dar memorie avem, tu sigur nu mai stii ce-ai scris la cat de "aglomerata" esti in simtiri si contradictii, dar noi stim....sic sic sic. mi se rupe cum arati, poti sa fii atat de frumoasa incat sa-mi exciti si mopul, ai multe alte lipsuri care iti detroneaza frumusetea exterioara
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Elle_seb spune:
citat din mesajul lui emanouela las ca vei fi si senina, dar nu maine.....va rasari soarele si pe strada ta. aaaa, pai cum......nu ne dadeai pe noi cu var ca mirosim a sarmale, a ceapa si au mai stiu ce si ca oricum suntem lipsite de valoare, asta ai insinuat, nu ai spus direct si ca oricum tu esti net superioara si esti frumoasa, aranjata, cocheta, etc....tzatza de matza??? acu ce faci????ramai doar la statutul de draguta???? mai fata, vezi.....babe babe dar memorie avem, tu sigur nu mai stii ce-ai scris la cat de "aglomerata" esti in simtiri si contradictii, dar noi stim....sic sic sic. mi se rupe cum arati, poti sa fii atat de frumoasa incat sa-mi exciti si mopul, ai multe alte lipsuri care iti detroneaza frumusetea exterioara mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |