Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 8
diana_jors spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana Un prezervativ acum 2 ani . Aia a lipsit ! Acum situatia era mult mai usoara pt toata lumea . |
Iti spun eu ce-a lipsit de fapt: de fapt ce a fost in plus: muscatura lui Adam in mar! Sau o maimuta care s-a hotarat sa evolueze! Sau alege tu mai bine ce ti-ar usura situatia cel mai mult...
Uf, ce minte de copil crezi ca mai are vreo importanta ce a fost acum 2 ani (de fapt 1,5 - chiar ti-a calculat cineva inainte)? Conteaza starea de fapt ACUM: sotia, un copil, el casatorit, tu amanta. Punct. Urat.
diana_jors spune:
Semi-offtopic: el deja stie ca Dahriana scrie pe forum despre relatia lor eu mi-l si inchipui cu calculatorul in fata si tavalindu-se pe jos de ras
Dahriana spune:
El nu stie unde anume scrie Dahriana despre relatia lor , nici numele de , Dahriana .
Deci nu te mai tavali... pe jos !
Matzaila_81 spune:
Opa.... deci e vina sotiei ca s-a stricat relatia si vina copilului ca exista si lucrurile nu sunt mai usoare.
Grozav, numai bebelusa mai lipsea sa fie blamata de piedicile din calea fericirii voastre.
da te rog tine barbatul asta DOAR pentru tine !
+31
Mickyyy spune:
Da' putem sa facem noi o fapta buna si sa-l anuntam, ce zici!?
Ca oricum voi nu aveti secrete, el iti arata sms-urile nevestei, de ce sa nu-i arati si tu cleveterile babelor de pe forum?!
simplyana_m spune:
Ah, la fix asta cu partea 2-a de subiect pt cafeaua de azi. Ca ieri am bagat doua, spre seara am dat-o pe bere, noroc ca n-a trebuit sa le amestec si azi!
Dahriana, dar el...el ce zice? La comentariile de-aici ma refer.
Ca eu zic ca daca discutiile cu sotia sunt la comun, parerea prietenilor e foarte importanta (asa importanta ca, daca le spune sotia adevarul, il va spune si el ), nu ne-ai face noua, niste neveste, confidentele ce nu i le faci lui (avand in vedere ca noi nici nu te placem, iar el te iubeste, logic), si e evident ca urmariti topicul impreuna, uniti in cuget si-n simtiri. Deci, ce zice domnul?
http://www.lucamic.blogspot.com/
Edit: vaz ca intrebarea "el ce zice" a aparut unanim in discutie .
diana_jors spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dahriana El nu stie unde anume scrie Dahriana despre relatia lor , nici numele de , Dahriana . Deci nu te mai tavali... pe jos ! |
Uf, naiva si la capitolul asta - sa stii ca greu de aflat nu e eu tot il vad tavalindu-se...
Matzaila_81 spune:
Cred ca domnului nu-i pasa ce sau unde scrie Dahriana ca doar nu s-a calutit cu ea ca ar fi mare jurnalista.
Omul vrea ceva. Daca femeia se simte bine sa fie spirituala pe forumuri o lasa sa faca ce-i place ei atata timp cat atunci cand se intalnesc face si ea ce-i place lui. Adica vorbesc mey, la ce va gandeati?????
+31
Dahriana spune:
Domnul nu citeste topicul ! Stie doar ca scriu unde si in mare , raspunurile.
Si ma scuzati , dar pt azi ma retrag .
Ma oboseste energia negativa si vreau sa fiu senina maine la intalnirea cu psihologul .
Multumesc pt pareri si pro si contra , dar decizia e a mea.