Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 22
marius spune:
Si mai sper sa ajungi totusi la psihoterapeut - sper cel putin - in 2007 ai mai fost daca nu ma inseala memoria. Nu par sa se fi rezolvat problemele tale. La modul sincer o spun.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
babyblue spune:
oh da...in plus dc ar creste pe bebe, n ar fi decat o nedormita si obosita de biberoane si tot tacamul.
diana, asta stiam si eu ca ei nu fac specializare.ea a confirmat ca e vb despre o specializare, nu un curs sau ceva.
si a mai zis ca el e medic acolo. adica unde?
ca dc ea face specializare e vorba despre o clinica universitara veterinara.
ca el sa fie medic acolo, adica la clinica aia univeristara veterinara.
cate clinici universitare veterinare sunt in provincie? cluj, iasi, timisoara? de stat. or fi si particulare. brasov? poate...
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
kariguld spune:
dahriana, viata construita pe minciuna e din start o ruina. daca tot ce-ai scris pe aici de-a lungul anilor e adevarat in real life, ai mari probleme. mai mari decat poti sa-ti inchipui.
dar cum sunt multe nepotriviri in cele scrise de-a lungul timpului, se considera a fi facaturi mincinoase. prin urmare tot ai o problema.
inbox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CorinaDani
am eu acasa o reteta pentru pregatirea iepurelui. daca nu uit, o aduc maine si iti trimit reteta in mesaj privat. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Singurul lucru bun din tot subiectul asta!
Matzaila_81 spune:
Si ce daca e divort cu minor? Daca pe tatic nu-l intereseaza copilul si il lasa mamei si nu are nici o pretentie stiu ca se termina foarte repede. Mama nu cred ca va insista ca tatal sa aiba program de vizita.
Se face o ancheta sociala acasa la mama, daca se face si aia dupa care in cateva saptamani ii desparte. EU asa stiu, dar nu ma bag foarte adanc ca nu sunt din domeniu si cunosc doar din auzite/citite.
+31
Mik spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui inbox
Singurul lucru bun din tot subiectul asta! |
Mey, am pus facut topic separat despre cum gatim un iepure, ceea ce, evident, nu are nici legatura cu subiecul de fata.
Mik.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyblue oh da...in plus dc ar creste pe bebe, n ar fi decat o nedormita si obosita de biberoane si tot tacamul. diana, asta stiam si eu ca ei nu fac specializare.ea a confirmat ca e vb despre o specializare, nu un curs sau ceva. si a mai zis ca el e medic acolo. adica unde? ca dc ea face specializare e vorba despre o clinica universitara veterinara. ca el sa fie medic acolo, adica la clinica aia univeristara veterinara. cate clinici universitare veterinare sunt in provincie? cluj, iasi, timisoara? de stat. or fi si particulare. brasov? poate... _ Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011) Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
eu retinusem dintr-un subiect anterior ca actiunea se petrece in timisoara...sau ca dahriana este din timisoara...
Matzaila_81 spune:
Cum o fi sa ajunga subiectul asta la " ce gatim astazi"
Sa sitesti atatea pagini doar ca sa dai de reteta aia de iepure........
+31
babyblue spune:
eu am cautat pe net liste cu facultati de veterinara si cu toate specializarile de la medicina veterinara.
nu exista decat doctorat.
am mai gasit un master in domeniul animale de companie, care se face la spiru haret in bucuresti.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Si ce daca e divort cu minor? Daca pe tatic nu-l intereseaza copilul si il lasa mamei si nu are nici o pretentie stiu ca se termina foarte repede. Mama nu cred ca va insista ca tatal sa aiba program de vizita. Se face o ancheta sociala acasa la mama, daca se face si aia dupa care in cateva saptamani ii desparte. EU asa stiu, dar nu ma bag foarte adanc ca nu sunt din domeniu si cunosc doar din auzite/citite. +31 |
se termina repede daca ea, mama e de acord, daca nu, dureaza....depinde de cat de mult vor sa se scoata ochii, depinde asupra cui se vrea sa daca culpa. sunt amanari, sunt lipse proceduri. se face ancheta si la mama si la tata....daca nu se cade de acord decurge cam asa....se inainteaza actiunea de una din parti, se face intampinare, dupa raspuns la intampinare, audiere martori....mai ai si cel putin o amanare, termenele-s lungi, intre 6-8 saptamani, deci dureaza
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail