Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Citat:
citat din mesajul lui marius

Ti s-ar parea cunoscut daca as spune ca in 2007....eu fata de ea... am scris ...si a raspuns atunci... exact cum faci acum tu 4 ani mai tarziu?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Imi cer scuze nu prea inteleg...deci tu i-ai raspuns Dahrianei cumva si ea a raspuns ca mine? Totusi inteleg ca daca ea are acum 24 atunci avea 20? Pentru mine intelepciunea sa zic asa a venit in timp.

Nu - s-a inteles gresit. In 2007 eram in situatia de a-i acorda sprijin (moral desigur) tot ei, in acea perioada era inca in Spania. I-am sugerat o multime de variante la acea vreme. E drept ca la varsta respectiva sa pleci asa de una singura dupa "marea iubire" nu este tocmai simplu. Si daca in urma cu 6 ani daca nu ma inseala memoria isi planifica luna de miere - care nu a mai aparut se pare niciodata (imi pare rau apropos). E un vartej pur si simplu.
Au trecut 5 ani buni - aceleasi probleme - aceleasi esecuri. Acum ce sa zic? Doar ca imi pare rau.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Am si eu o intrebare:
Pe Dahriana cine o plateste sau ce profesie are(in afara de amanta)?

Ca de 2 zile ' tastele nu'i mai tace '

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ella, vor avea custodie comuna doar daca nu cumva vrea el altfel dar copila fiind mica va sta la mama clar, nu o vor imparti. Si oricum nu se face asa. Copilul nu sta o saptamana la un parinte si o saptamana la celalalt parinte.

Mah, depinde de balanta acum. Ca sa fiu cinstita si eu am talerul stang mai beteag asa. Cand mi-e lumea mai draga incepe sa se hatanaie in sus si-n jos cu o viteza remarcabila.

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Ella, vor avea custodie comuna doar daca nu cumva vrea el altfel dar copila fiind mica va sta la mama clar, nu o vor imparti. Si oricum nu se face asa. Copilul nu sta o saptamana la un parinte si o saptamana la celalalt parinte.

Mah, depinde de balanta acum. Ca sa fiu cinstita si eu am talerul stang mai beteag asa. Cand mi-e lumea mai draga incepe sa se hatanaie in sus si-n jos cu o viteza remarcabila.

+31

Eh, da, stiu cum e in realitate cu custodia asta (sunt destul de harshaita cu procesele de custodie si am experienta tribunalelor), vroiam sa vaz ce zice zana.

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

:)))))))))))))) pur si simplu ma tavalesc de ras."tastele nu i mai tace!"

da, noroc ca bebe ramane la mama, asa o sa l ai pe mandru, doar pentru tine, intreg si neimpartit cu nimeni.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

:)))))))))))))) pur si simplu ma tavalesc de ras."tastele nu i mai tace!"

da, noroc ca bebe ramane la mama, asa o sa l ai pe mandru, doar pentru tine, intreg si neimpartit cu nimeni.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

N-ai inteles. Ea are inima larga si-l primeste si pe copil.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Intervin si eu medicina veterinara se face 6 ani am sora si cumnatul medici veterinari si nu se fac specializari stiu tot de la ei.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

asta cu custodia comuna e cam asa.....custodia in fapt se da unui singur parinte, programul de vizita e cel stabilit, ca si pana acum....singura modificare e aci, daca pana acum celalalt parinte care nu avea custodia, era simplu privitor la educatia copilului, acum se poate implica, se poate implica, avea o parere, etc, legal. cam asta-i, in rest e ca inainte.
nu te dezminti deloc , Dhariana, din mocirla, te bagi mai adanc in mocirla si esti dezgustatoare
pt linistea ta, divortul poate sa dureze si 1 an, ihiiii, e divort cu minor ceea ce nu e frectie la picior de lemn

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

cred ca ar spune ca s-ar ocupa de cea mica in necunostinta de cauza.
Eu imi astept copchilul sa vina si tot nu realizez 100% ce inseamna asta. Ea, ca s-a uitat la filmele cu mame vitrege care se dedica trup si suflet copiilor si acestia le dedica diplomele la final de facultate ( Harvard de regula) probabil are o imagine idilica despre ce inseamna asta.
Nu cred ca ar mai fi de acord daca ar cunoaste 100% cum e cu cresterea unui copil.

+31

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

asta cu custodia comuna e cam asa.....custodia in fapt se da unui singur parinte, programul de vizita e cel stabilit, ca si pana acum....sincgura modificare e aci, daca pana acum celalalt parinte care nu avea custodia, era simplu orivitor la educatia copilului, acum se poate implica, se poate implica, avea o parere, etc, legal. cam asta-i, in rest e ca inainte.
nu te dezminti deloc , Dhariana, din mocirla, te bagi mai adanc in mocirla si esti dezgustatoare
pt linistea ta, divortul poate sa dureze si 1 an, ihiiii, e divort cu minor ceea ce nu e frectie la picior de lemn

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Da, asa este.

_

Mergi la inceput