Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!
Raspunsuri - Pagina 19
lorex spune:
Ce fac fetele mele dragi?
Buna seara!
LA MULTI ANI GEMANUTELOR SI LUI MICKI!
Sper ca nu am ratat si alte aniversari...
Daca da, ma revansez in curand! ![]()
Eu v-am lasat un mesaj la sfarsitul capitolului trecut care era de 21 de pagini si neinchis dar cred ca nu l-a vazut nimeni..
sunt prinsa tare in niste examene dar saptamana viitoare scap si revin..Va pup apasat!
PS:sper ca toata lumea e bine!
miremia spune:
La multi ani Alexa!
Sa ai parte de multe bucurii alaturi de baietii tai!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
alexutzzza spune:

La multi ani Alexa!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti alaturi de baietii tai! 
de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulcineea_cj Neata fetele ! Am trecut sa va salutam ! When I see your face There's not a thing that I would change Cause you're amazing Just the way you are And when you smile, The whole world stops and stares for awhile Cause you're amazing Just the way you are ![]() 2 ochi albastri |
Hey! Ce mai faceti? Ce tare! aveti net din nou? Sa treceti mai des pe la noi!
de
Yannis
ayanna_xem spune:
Helooo!
Remember us?
Am ratat aniversarea gemanutzelor (si multe alte aniversari si onomastici de pana acum), ca eram ocupata cu recuperatul, dar sa stiti ca va trimit cu tot dragul ganduri si urari de bine....si gemanutzelor si lui Micky si tuturor celor care a-au sarbatorit in toata perioada cat am absentat. 

Stiu ca n-a fost frumos din partea mea sa nu mai dau nici un semn, dar...
V-am citit cu mare placere, e adevarat ca mai tot timpul am fost in urma cu cate un capitol-doua, dar am tinut neaparat sa recuperez pana ajung la zi. De multe ori am raspuns si eu in gand la unele subiecte, dar pana sa-mi fac curaj/timp sa scriu deja se schimba subiectul si renuntam sa mai postez.
Acum am zis sa intru totusi sa va salut si sa va zic ca-mi sunteti dragi, chiar daca uneori ma simt ca un infractor asa cand stau dupa cortina in timp ce voi activati si share-uiti impresiile si opiniile cu toata lumea. Mi-e dor de stat la o sueta virtuala cu voi si va invidiez pentru intalnirile live.
Despre noi ce sa va zic? Toate-s vechi si noi sunt toate...
N-am inceput inca oficial munca, dar ma duc saptamanal la servici pentru diverse chestii ce nu sufera amanare: evaluari, sedinte de lucru, pregatiri vizite colaboratori etc. Imi prinde bine toata situatia asta, pentru ca imi fac acomodarea mai usoara pentru ianuarie cand incep programul full.
In rest, cu socializarea stau destul de prost...totusi, nu ma plang. Stiu ca dupa ce incep munca o sa-mi fie dor de perioada asta, asa ca incerc sa profit si sa ma bucur cat pot de mult de timpul petrecut cu zgubilicea. Si sincer va spun ca e un companion foarte bun pentru entertainment, asa ca n-as fi deloc corecta daca as comenta ceva la subiectul asta.
Se subintelege, deci, ca acadica mea dulce e la fel de zgubilitica cum o stiti.
E o minune care inca imi da fiori de uimire ca mi se 'intampla' mie, ca-i a mea. Ma surprind uneori zicand poezioara aia din copilarie cu 'mama, tata, frati, bunici...ok! dar tu??? tu ce cauti aici?... minune mica, de unde ai aparut?' ...si o pup si-o dragalesc de-i tocesc obrajorii. Si ea e la fel de pupacioasa si dragastoasa cu mine...si ma imbratiseaza si se alinta si se lipeste de mine de ma topesc toata. Dar cele mai frumoase sunt imbratisarile de grup...adica in trio: mami, tati si pui 'acadic' (adica 'dulce' in limbajul nostru intim).
Inca suntem vorbitori principali de klingoniana, dar exersam si o limba romana haioasa tare. Cea mai funny chestie din toata treaba cu vorbitul e ca rupe romana pe moldoveneste. Sper s-o pot invata si romana frumoasa, literara, cand o fi cazul...acum insa savuram din plin pelticurile in dialect.
Stie si cunoaste toate cele, lucruri, animale, forme geometrice, sorteaza dupa marime, culoare, forma (exercitii simple) si, ma rog, tot felul de chestiutze mai mult sau mai putzin importante din punct de vedere al dezvoltarii, dar care pentru noi sunt 'cra-cra-uri' valoroase.
Cred totusi ca cel mai mare pas de pana acum e potty trainingul (suna prea pompos expresia asta pentru distractia din realitate de la noi). Fara nici un efort deosebit, am renuntat la pampersii de peste zi. Folosim scutec doar noaptea si la deplasarile mai lungi. In rest ne mandrim cu chiloteii. Foloseste fie olita, fie reductorul wc (in functie de cheful de moment), iar accidentele sunt din ce in ce mai rare, cand e prea concentrata pe ceva si uita sa ceara 'pish' sau uit eu sa-i mai amintesc din cand in cand sa merga la baie daca are nevoie. Oricum, chiar daca se intampla accidente, nu-i bai...schimbam rapid, spalam si gata. De fapt, arunca singura tot de pe ea daca simte ceva ud, ca nu-i place deloc...asa ca i-a fost usor sa prinda smecheria cu olita, ca ramane si uscata si e si laudata si aplaudata la fiecare 'realizare'.
Am facut o placinta de mesaj numai cu auto-prezentari. Dar am zis sa ne integram putin in peisaj ca sa va amintiti de noi si poate usor-usor ma leg in discutie si de subiectele voastre.
Deocamdata ma retrag la somn, ca maine zgubilici ma vrea fresh.
S-aveti o noapte linistita si sper sa ne vedem maine dimi la cafea.
Pupizauri uriasi la toti pufii si mamicile lor adorabile
alicredo spune:
in ordinea numerelor de pe tricou:
La multi ani Natalia si Alena! sa fiti fericite,sanatoase si iubite!
La multi ani Micki! sa ai parte de cel mai bun an si plin de realizari!
dulcineea , ayanna bine ati revenit!
felicitari tuturor ''vorbaretilor'' ! noi suntem in faza de repetari...bine...e ine....emo e elmo...otho thio = thomas,inii-winnie, zice: dana,dan,iuia -iulia,ana-ioana ari,adi,ada...ubi= iubi,alta,bibi - bibi blocksperg..tete=sosete,tite=clatite,bobo,buba,kitty,kiki :)),di-dinti,mi-maini...(ma innebuneste cu spalatul pe dinti si pe maini...isi muta olita,se urca pe ea,da drumul la apa...isi pune sapun...se spala...freaca mainile, se sterge....si la final se uda...pana la umar...
si asta de 4-5 ori pe zi
)ne intelegem....cam stiu ce vrea![]()
din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
nu mai imi cer scuze de absenta mea nemotivata din ultimele 2 cap....
sper ca intelegeti....
am un alt gand acum....momentan tot fara bb la purtator
....trebuia sa am ultima menstruatie pe 7 nov....nu a venit...am facut un test de sarcina pe 14...a doua liniuta invizibila...dar era acolo....ma pregateam sa fac al doilea test,a doua zi, si sa va anunt si pe voi
...busy la lucru in ziua aia...rupta de oboseala...euforica...ridicat lucruri(cu david am lucrat pana in 38/39,6 saptamani,acelasi job..)plec la baie si constat ca mi-a venit
mai mult negru...si cu cheaguri...e posibil sa fi avut un avort spontan???

....acum...astept data de 14...nu? desi am o durere de sani incredibila de o saptamana....m-a mai zapacit o vecina cu sarcina extrauterina....ca ar fi mai bine sa fac un test acum ca sa fiu sigura ca nu am ramas data trecuta...offf....incercam de 7 luni deja si nimic 
sunt atat de ofticata....si eu care vroiam diferenta mica intre frati

plec la somn....
sunt in concediu o saptamana...acasa (vroiam tenerife....dar s-a anulat pe motive de....casa,tati nu are concediu,daca isi lua neplatit deja erau prea multi bani in joc,etc)asa ca....smotru(aragaz frigider,dulapuri deci din alea grele
),dezvatat copilul de suptul degetului
am inteles ca nu e bine sa il inveti 2 lucruri in acelasi timp....deci mai amanam olita...si net
noapte buna!

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata, cafeaua este gata! 
Wb
Simply, Dulcineea, Ayanna, Alicredo!
Fetelor care se intalnesc astazi....sa aveti o intalnire frumoasa si relaxanta!...vorba Alexei...ce-as mai veni si eu....

![]()
![]()
Dece....felicitari pentru limbutzia lui Luca!
...offf, canineala usoara...noi am cam scapat de ei, mai au putin de crescut cei de sus, sa ajunga la nivelul incisivilor, si suntem taman gata.
La noi caninii n-au ridicat probleme, au iesit cel mai usor dintre toti cei 16 dinti si masele din dotare...acum, dupa ce a povestit Simply de maseleala Arianei(

)..ma ia cu friguri, cand ma gandesc la molari...
...Subscriu la ceea ce ai spus despre job, curatenia generala si cadouri...sunt amestecata la cap de tot, nu stiu in care timp sa le fac pe toate...dar le scot eu la capat ...cadouri am mai cumparat...pentru bunici, pentru diana....sa vad cu iris ce fac, ca-s total lipsita de inspiratie la capitolul cadouri pentru ea...
Simply....
...maseleala usoara frumoasei printese, sa scapati repede si de ceilalti 3 molari! Super jucariile alese de mos pentru Ariana!

Alexa...felicitari pentru reintoarcerea la patut!
Mire...frumoase jucarii a ales mosul pentru Mara!
...iris are deja 3 animalutze furreal(pisica persana, catzel si maimutza), din stocul de jucarii al dianei, numai ca nu se joaca cu ele mai deloc...de asta sunt si lipsita de inspiratie, in ceea ce priveste cadoul pentru ea....as vrea sa gasesc ceva s-o bucure cu adevarat, sa se joace cu chestia respectiva...mai caut...
Ayanna...pupam zgubilicea dulce-dulce, si felicitari pentru izbanda cu .."potty training-ul"!
Cred ca e mortala, cum pelticeste ea...."dulcele grai moldovenesc"!

Alicredo...
...poate urmatorul test iti va arata cele 2 liniute roz mult-asteptate! Felicitari pentru vorbaretul si curatelul David!
...Tot cam asa face si iris, una-doua, cum prinde usa la baie deschisa (mai nou, ajunge la clanta, si se descurca singura s-o deschida, daca simte nevoia..
)..isi trage olita la chiuveta...si ..da-i! ..spalare, nene...din crestet pana in talpi, cu sapun, cu periuta si pasta....cu muuulta apa..cert e ca ne schimbam de f. multe ori pe zi...![]()
Iar m-am intins ca o zi de post....
O zi frumoasa sa aveti, si o saptamana cu multe bucurii!
PS...ma dispera reclama asta la Poiana!

2 ochi albastri