Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

o zi frumoasa

de buburuza Ruxandra Ioana (04.08.2011)

multumim mult pt complimente si desigur ca nu ma pot abtine sa ti le intorc pt ca Ruxandra este bestiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

La multe lunite sarbatoritului de azi:

ROBERT de Savvy

Sa cresti mare si sa asculti pe parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

eu sunt de acord cu dormitul devreme, dar DUPA ce copilul invata cat de cat sa aiba un program, sa nu confunde ziua cu noaptea si sa nu devina totul prea epuizant pt parinte.

parinte epuizat= parintre stresat= copil stresat= copil plangacios=copil epuizat=parinte epuizat si stresat.

oricum la mine iustin se culca la 12 noaptea. si incet i am facut eu program sa l culc la 10.30 sau chiar 10. oricum cam pana la 11 nu prea adoarme niciodata, oricat m as stradui. e fix dupa bioritmul meu.

iustin mai adoarme pe la 6 seara, cam pana pe la 7-8, apoi se trez si ne jucam, facem baita, dansam, cantam, citim povesti si apoi dam bibe de seara si somnic pana dimineata.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Pufi azi vreau sa fac mar cop, si sa ii dau, sa vedem daca ii place asa . Se subtiaza cu ceva? sau merge direct dat ?

de buburuza Ruxandra Ioana (04.08.2011)
[/quote]

Ada i-am dat miezul de mar copt cu branzica calcica dar il poti da si simplu.
Eu inca nu am avut curajul sa ii dau branzica din comert desi este mult mai gustoasa decat cea calcica....maine merg la controlul de 6 luni si voi discuta cu pediatra despre asta.

Pupici multi Ruxandrei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Legat de diversificare...eu cu cat citesc mai mult cu atat sunt mai bulversata Alexia are 5 luni si aproape 2 sapt si eu cred ca este pregatita si pentru alta mancarica (ea papa doar LP si suc de mar+morcov)dar.......NU STIU CUM,CE,DE CE!!!!NU INTELEG NIMIC! 3 DR. 3 PARERI IAR INSINCTUL MEU 0

de printesa Alexia Carla (28.06.2011)

draga roxy, esti prea sensibila.
ieri a venit pe la mine o vecina care are bebe de 2 luni si i am dat hainutzele lui iustin. ea mai are si un copil de 15 ani. mi-a pov ca l-a diversificat cu mancarea lor. direct. am ramas fara replica si am intrebat speriata: adica cum?
adica ce aveam la masa? ciorba, bun, inmuiam paine, pasam cu o furculita legumele si i dadeam sa molfaie terciul ala.
ce aveam la masa? tocanita, bun, terciuiam legumele alea n sos si i dadeam sa molfaie.

si eu mirata, cum ,asa direct, poate ai uitat tu de acum 15 ani.
ea: ah nu, asa am facut, nu m am chinuit cu suc de morcov ca nu innebuneam sa dau prin sita...

pam, pam....

cred ca oricum ai incepe, cu morcov sau mar, cu supa sau ce o fi...sigur te vei descurca de minune, ca vlajganul meu de vecini de 15 ani e bine mersi oricum.:)

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Roxi take a big breath , incearca sa faci o sinteza din tot ce ai citit si ce ti-a fost sugerat si sa iti asculti instinctul, stiu ca exista .

Nu trebuie sa iei totul ad litteram, mai tine si de fiecare copil in parte, in momentul in care o sa te linistesti si o sa-ti faci cat de cat o schema totul iti va parea simplu.

Mult succes .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

Roxi take a big breath , incearca sa faci o sinteza din tot ce ai citit si ce ti-a fost sugerat si sa iti asculti instinctul, stiu ca exista .

Nu trebuie sa iei totul ad litteram, mai tine si de fiecare copil in parte, in momentul in care o sa te linistesti si o sa-ti faci cat de cat o schema totul iti va parea simplu.

Mult succes .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Multumesc mult Puufi si Ramo,sper sa reusesc

Puffi chiar vroiam sa te intreb la ce pediaru ai ramas?

Mergi la inceput

Ora de culcare, acum 8-8.30 si ce bine eeeeeeeeeeeeee .

Pana pe la 4 luni il culcam la 22 dupa care picam franti si eu si sotul, sa nu mai zic ca nu mai aveam deloc timp pentru noi.

Prefer sa adoarma mai devreme chiar daca se mai trezeste o tura pentru ca papa si adoarme rapid la loc si oricum sunt acasa si pot rupe si eu un somnic la pranz cu el; am si putin timp cu sotul care dimineata la prima ora pleaca si mai vine seara.

Ne jucam cu el, ii facem baita, il culcam apoi de-ale noastre, vedem un film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Puffi iti multumesc pentru PM eu doar acum l-am vazut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Puffi chiar vroiam sa te intreb la ce pediaru ai ramas?

de printesa Alexia Carla (28.06.2011)

Roxi tot la asta, pentru ca unde mi s-a recomandat nu au avut loc deocamdata sau mi s-a spus ca daca se intampla ceva au foarte multi pacienti si tre' sa stau cu orele la coada.

Multumesc lui Dzeu Edu e bine pana in prezent, daca chiar e ceva merg la particular si gata. La primavara sper sa prind si eu un loc

Mergi la inceput