Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

tre' sa zic ca am copil inscris la scoala ... ceea ce inseamna ca am imbatranit

ce sa mai spun eu care am o STUDENTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gliana

Citat:

ce sa mai spun eu care am o STUDENTA

mamica fericita a doi copii minunati Eric (26.08.2011) si Cristina (07.07.1992)

trec acum printr-o perioada asa ... mai nu stiu cum. dani creste, e inscris la scoala, azi incep diversificarea cu alex. si tot timpul ma intreb daca fac bine, daca nu gresesc, daca, daca, daca.
dar imi revin eu, acusica ma vedeti

Mergi la inceput

Citat:

trec acum printr-o perioada asa ... mai nu stiu cum. dani creste, e inscris la scoala, azi incep diversificarea cu alex. si tot timpul ma intreb daca fac bine, daca nu gresesc, daca, daca, daca.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si Alexandru 01.07.2011

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:

gasca

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Eu am copilul de trei ani la scoala,deci asta-nseamna ca-s baba

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Neata buna si de la noi.

Aseara am culcat o pe Imi la 10 si a picat franta atunci. Incercai si mai devreme, dar nu adormea si basta. La 10 nici nu a simtit cand am mutat o de la tatza in patucul ei. A dormit pana pe la 12.30 (eu am stat de am facut pomul in timpul asta - mai am un pic si l termin si apoi am sa pun o poza) si apoi am alaptat o, dupa care la somn din nou pana pe la 3. Dar eu eram deja fresh la 3, am luat o la mine in pat si uite asa am dormit pana dimineata la 7.50 cand m am sculat ca arsa desigur... pentru telenovela.
A mai tocait in timpul noptii, dar a stat adormita. Azi la health visitor, mi a zis ca treptat sa reduc cate putin din timpul de a o pune la nani. Daca acum am pus o la 10, in ceva timp s o pun la 10 fara 10, apoi la 10 fara 20 si tot asa... Asta apropos de ce zicea Lisssa cu dormitul mai devreme. Si eu sunt totalmente de acord cu culcatul devreme, de aia o si culcam devreme, dar acum m a ajuns oboseala si vad ca singura metoda care a functionat a fost culcatul mai tarziu.

Mie acum cred ca mi a picat fisa de ce Imi e asa de agitata. Eu am fost super stresata pe perioada sarcinii, abia ma odihneam, etc. Si uitati ca s a transmis.
Tin sa multumesc la toate fetele care s au gandit la mine ieri si cu ocazia asta va dau la toate cate o imbratisare si

O zi buna tuturor azi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

Citat:

gasca

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Eu am copilul de trei ani la scoala,deci asta-nseamna ca-s baba

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

IAR EU DE SUNT???? NICI NU MAI EXIST ..HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Miha sunt sigura ca toate se rezolva !!
Mie imi pare tare bine ca suntem mai toate vorbarete cu copilasi mai mari si mai mici si avem de unde invata si putem pune in practica cat mai multe metode . Pana la urma una tot trebuie sa fie buna
Glina , noi ne-am nascut si mai devreme umpicut , la 37 s dar scrie pe bilet ca ea era de 36s dezvoltata , si de aia a avut un start asa fulgerator , in prima luna 1,5 kg, a doua 1,3 kg , apoi 800g si acum 400 g. pediatra chiar ne-a ssus ca in lunile urmatoare o sa ia cam intre 300-600 grame /luna. Oricum tu ai un baiat superb , ti-am mai zis si iti mai spun , ca nu ma satur :) Vigantolul direct in gurita 2 pic/zi !
Luna asta avem de luat vitamina c 10 zile si fier 10 zile .
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

[/quote]

Poze Daniel

Mamici din Iasi

[/quote]
Multa bafta la diversificare !!
si noi de ieri papam branzica de vaci care nu prea ii place , se stramba cand o papa ....chiar daca este amestecata cu mar sau pirsica.
Pufi azi vreau sa fac mar cop, si sa ii dau, sa vedem daca ii place asa . Se subtiaza cu ceva? sau merge direct dat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna feteleeee

Sa raspund si eu la cateva inrebari,asa ce imi aduc aminte
Sterilizare: biberoanele dupa fiecare masa
suzeta zilnic
Baita: 6 zile din 7,Alexiei ii place foarte tare la baita si ne ajuta si la somnic
Ora de culcare: Alexia doarme tarziu pe la 22:30,am incercat din rasputeri sa-i schimb ora de somn dar NU VREA.Daca reusesc s-o adorm pe la 21 se trezeste in 30-40 min si nu mai doarme pana pe la 11-12.
Si eu sunt de parere ca un copil trebuie sa doarma devreme dar parca 7:30 este mult prea devreme.Copil creste si o sa inceapa sa mearga dea busilea apoi in picioare,o sa se agite mai mult si o sa doarma mai putin ziua deci o sa doarma mai devreme seara si daca acum doarme la 7:30 atunci la ce ora va dormii??
Alexia_ada eu cred ca bebelusa ta este foarte bine! A mea la 4 luni avea 66cm si 6,5 kg nascuta la 3,8 kg
Miha legat de alaptat nu stiu ce sa zic...fa ce iti dicteaza inima si instinctul.Eu vroiam sa te intreb doar da esti sigura ca ai lapte suficient?
Nu mai stiu exact cine vroia o caciulita cu urechi de la H&M,daca vrei eu iti pot cumpara cu mare placere (daca nu ai luat deja),trimite-mi pe PM datele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Legat de diversificare...eu cu cat citesc mai mult cu atat sunt mai bulversata Alexia are 5 luni si aproape 2 sapt si eu cred ca este pregatita si pentru alta mancarica (ea papa doar LP si suc de mar+morcov)dar.......NU STIU CUM,CE,DE CE!!!!NU INTELEG NIMIC! 3 DR. 3 PARERI IAR INSINCTUL MEU 0

Mergi la inceput