Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Loredana draga: La multi ani cu sanatate, bucurii, succes in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

Mamutz multa sanatate , e bine sa mai incerci si la alt laborator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Roberta: dupa vaccinul de la 4 luni si "jucaria noastra s-a stricat" . Bebe Tudor a inceput sa urle, sa fie mult mai agitat. Inca nu i-a trecut. Noua ne-a dat dr. ranitidina sirop pt stomac, spunea ca vaccinul oral poate l-a afectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna seara si de la noi!

Paula, multa sanatate lui Bobo! Sa dea Domnu sa fie o greseala totusi!

Alexia, dar de unde ai schema de diversificare? Nu se introduce cate o fructa/leguma la 3 zile? si lactatele de vaca nu erau mai tarziu? Eu ma confuzez maxim cu diversificarea asta...pana in ianuarie mai e oricum... si Eliza baleste cand vede ca mananc, dar baleste si la telecomanda...asa ca mai stam!

Talida, eu zic sa te linistesti! Mai multe fete care au alaptat mult au zis ca la stors nu iesea mai nimic. Ia eventual ceaiurile celebre, parca Ramona zicea ca era multumita de Humana!

DM cred ca nu e inca in moldova, dar poate se extind. ei vin din vest, probabil asta o fi motivul?

Felicia, sper sa va treaca puseul...cat mai cresteti?

Lori, f frumos din partea Alexiei si a sotului! Sa le folosesti sanatoasa cadourile, si sa te bucuri de ele! si felicitari si pt al doilea dintisor!

Roberta, sanatate lui Gabriel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

loredana sa iti dea DD multa sanatate tie si copiilor si tot ce iti doresti

mamutz trebuie curatat f bine cuculetul inainte de a-i lua proba si trebuie sa ii iei din jetul de la mijlocul pisului. stiu e cam complicat, dar asa se recomanda. sper sa fie doar o alarma falsa. multa sanatate.

so, am servit azi primele lingurite de suc de morcov. succes total pana cand s-a terminat portia, cand a inceput un urlet cumplit. ca mai vroia. pana la urma s-a multumit cu laptele ce ii era pregatit. acum sa vedem, deocamdata nici o reactie, speram sa ne mentinem in parametrii corespunzatori
ma oftica de mor ca in continuare da laptic afara dupa fiecare masa. il schimb de tz-spe ori pe zi si in plus e si f agitat. drept e ca nici dupa masa nu sta si el 5 min linistit, incepe imediat sa se agite, o fi si de la asta lapticul dat afara. habar n-am.
cam astea-s vestile de la noi.

gasca, n buna tuturor

Mergi la inceput

a! lori 2 dintisori!!!! bravo! a fost greu?

Mergi la inceput

acum am vazut, recunosc, dar
de ce s-au stres link-urile catre capitolele de la odisee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

eu le-am sters Laura...am lasat primul si ultimul...in ultimul le gasesti pe toate celelalte! Nu e ok asa?

Mergi la inceput

A!!! in ultimul le gasesc pe toate celalalte ... corect, nu mi-am dat seama. e ok asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vn_edelweiss spune:

La multi ani Loredana, sa fii sanatoasa fericita si sa i o viata minunata alaturi de cei dragi Felicitari pt dintisori, ce baiat precoce ai :D Si eu iti multumesc pentru zambet, pentru prezenta...
Roberta, m am gandit la voi, cum mai sunteti acum ? papa mai bine, mai are diaree ? Sper ca sunteti mai bine. sanatate multa
Paula multa sanatate si voua
Eu spal rufele lui bebe separat, asa am procedat si cu fetita, pana pe la un an cred, asa am simtit eu
Utilizez ariel dermo senzitiv lichid, inainte aveam CHAT, asta exista pe piata aici, am o mare problema cu detergentii astia lichizi, in cuburi cu apa dura si cu programele la masina, nu am stiut niciodata care e ala bun, pt bebe e simplu am program BEBE, la 40 grade, dar greu pt restul
Cu baietelul sunt mult mai relax, cand emma era bebe am stricat cateva zeci de tetine de atata sterilziat, aveam un talent- topeam tetinele, uitam de ele pe aragaz, acum uit sa le sterilizez
Mi am procurat si un sterilizator de microunde marca avent care s-a dus si el repede, bineinteles n am inchis bine capacul si s a topit si ala :d
de atunci la cratita....
de calcat nuuuu, Paula te admir, nu am rabdare sa calc hainutele, m am apucat pentru maternitate, am facut exces de zel am calcat tot, dar de atunci nu
Fiecare mamica face cum simte, e adevarat ca la primul copil suntem mult mai atenti, acum nici nu prea am timp, sunt intr o fuga continua cu terapiile fetitei
O seara placuta tuturor

Mergi la inceput