Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Eu spal lucrurile lui bebe separat de ale noastre, scot separat numai ce iese, cu toate ca nu prea folosesc haine cu culori care ies, la 4 de grade, program lung, le calc si pe fata si pe dos pe toate. Nu il imbrac de doua ori cu acelasi lucru. Jucariile le spal cu detergent, le pun in dezinfectant de la chicco, pe cele din plus le si calc.

Mami fericita de Petru Nectarie (30.06.2011)

Imi pare tare rau sa aud asta. Sincer uneori si curatenia la extrem poate fi daunatoare pentru copii.

Sunt de acord cu spalatul rufelor copiilor separat de cele ale parintilor, desi cei de aici recomanda acest lucru doar in primele 2 luni. cica ei trebuie sa se obisnuiasca cu ecosistemul tipic al casei...din care sa fim seriosi si noi facem parte.

Eu spal lucrurile anei cu cele ale lui Bitzu. De obicei albele le bag la 90 de grade impreuna cu prosoapele hidrofile ale ei/lui. In rest, in functie de necesitati 60/40 de grade cu un detergent obisnuit.

Pe bebelina o spal la chiuveta cand face kk pana in gat. O spal mai rar decat l-am spalat pe matz si vad ca e bine deocamdata. Nici macar sudocremul nu l-am folosit pana acum decat de maxim 2 ori si asta ca mi s-a parut ca e cam iritata la fundulet.

Slava Domnului ca e ok, sper si de acum incolo sa fie tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Loredana, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia frumoasa pe care o ai!

Mami de Pusculeanu mic si iubit (24 aug 2011)

Multumesc mult!

Loredana
mamica fericita de Alexia(20 Iulie 2003) si Luca(4 Iulie 2011)
http://lb1f.lilypie.com/tTMmm4.png
http://lbyf.lilypie.com/a3iqm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORIALEX spune:

[purple]Incerc sa compun ceva frumos asa cum multe dintre voi o face-ti aici numai ca eu nu sunt asa talentata la scris,in schimb sunt ff sincera si tot ce zic vine din suflet

De fapt vroiam sa va multumesc ca existati ,ca ma ajutati atunci cand va cer ajutorul,ca invat atat de multe de la voi si din experientele voastre si nu in ultimul rand pentru ca m-ati primit neconditionat in acesta familie frumoasa!
Va imbratisez cu drag si va urez sa aveti toate ,fara exceptie ,o viata frumoasa cu copilasi minunati![/
purple]

Loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

madybulancea asa doarme si Luca ziua, 10-15 minute rar prinde o ora si e miorlait, mananca putin si des, ar vrea dor in brate. Ne conformam si ne adaptam.
Mamutz imi pare rau ca aveti probleme, sper sa fie o greseala
Fecian si noi vrem sa incepem prin februarie-martie diversificarea, asa ca nu ramai singura.
LORIALEX bravo pentru al doilea dintisor
Talida 2500 de grame in 3 luni nu e putin, Luca a luat 2700 in 3 luni. Oare de ce nu au deloc medici astia incredere in LM? Linisteste-te, mananca bine, odihneste-te, bea lichide si sa vezi ca o sa fie bine.

Doarme Luca, asa ca, ma duc sa-mi calc perdelele ca parca vad ca in 15 min e sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui LORIALEX

[purple]Incerc sa compun ceva frumos asa cum multe dintre voi o face-ti aici numai ca eu nu sunt asa talentata la scris,in schimb sunt ff sincera si tot ce zic vine din suflet

De fapt vroiam sa va multumesc ca existati ,ca ma ajutati atunci cand va cer ajutorul,ca invat atat de multe de la voi si din experientele voastre si nu in ultimul rand pentru ca m-ati primit neconditionat in acesta familie frumoasa!
Va imbratisez cu drag si va urez sa aveti toate ,fara exceptie ,o viata frumoasa cu copilasi minunati![/
purple]

Loredana

LA MULTI ANI !!! MULTA SANATATE SI CAT MAI MULTE BUCURII ALATURI DE SOT SI CEI MICI !!!
SI....FELICITARI PENTRU CEI 2 DINTISORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

Citat:
citat din mesajul lui crudiutalida

Buna mamici dragi,nu am mai intrat cateva zile dar v-am citit uneori...
Nu mai reuseam sa ma inteleg cu una bucata bebe din dotare,cred ca o fi fost puseu .
Luni am fost la dr.la 3 luni jumatate ea are 5200g,in 3 saptamani a luat in greutate doar 200g,asa ca a zis DR sa introducem LP si na beleanu vrea nici un fel de LP,tragea de tati si urla,am incercat sa mulg si nu mai era laptic...si dai cu urlete,tipete si toate cele...am luat 5 tipuri de LP si nu vrea nimiunul,zici ca-i dau otravacum ma vede cu bibe incepe sa urle,m-a disperat nu stiu ce sa-i mai fac...de aseara am renuntat sa-i mai fac LP ca-l fac degeaba,fac si arunc,am invatat lectia
Asa ca tati ramane baza,dar ce facem daca nu e suficient?si nu ia in greutate ?
Dupa ce ca eram disperata cu bebele asta mic si urlacios,marti dimineata a intrat unu cu un logan in masina mea(sotul imi luase masina mea la servici)si iarasi nervi si stres,
Al meu sot oprise sa dea prioritate la trecere si dl a motivat ca nu l-a vazut,era si mic rau(vw Bora),masina de 5 ani,luata noua, fara o zgarietura,in fine asta e m-am calmat,acum nu stiu ce sa fac cu bebe?imi e ca nu papa suficient ,o metoda de a papa LP inafara de infometare?,n-o pot lasa sa urle de foame ca face ochii cat cepele dupa tati
Ma lupt cu vestitele ceaiuri pt stimulat lactatia sa vedem....
De spalat si eu ii spal hainutele separat,cu persil,la 90 grade,pana acum nu am avut experiente ciudate, decat cu costumas primit care nu era numai bumbac si a intrat la apa.
Vad ca marea majoritate ati inceput diversificarea,ma informez si eu de la voi ca s-ar putea sa urmam si noi....aseara sotul i-a pus o bucatica de portocala la gurita si limpaia la ea,incerca s-o suga,il certa cum vedea ca i-o ia de la gurita,cred ca o sa-i placa mai mult mancarica,dar cu LP cum sa facem ca n-am pacalit-o,am fugit ca m-am cam intins ca o placinta
pupam toate mamicile

Talida,cea mai fericita mamica de Maria Alexandra(22 august 2011)

Ai incercat Galafor? pe mine m-a ajutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_din spune:

LOREDANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ne-a venit si noua Sophie, e succes nebun, roade Filip la ea de o juma de ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

LOREDANA, la multi ani!!!

Mamutz, offf.sanatate multa
Adra, sa se bucure cat mai mult de Sophie

FEcian, si noi ramanem la coada,in jur de 6 luni vom incepe

Eu tot zombie

Eu nu spal hainele sepoarat, le-am spalat pana la 3 luni, mai exact cat a fost mama aici, de atunci toti la un loc si Filip e ok.
Zau daca am timp de spalat separat

Fug la birou, pe toate

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca-28 spune:

LA MULTI ANI LOREDANA!!! MULTA SANATATE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI TIE!

Mergi la inceput