Strumfi & prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Azi noapte a dormit 5 ore legate. Mi-e teama sa nu pierd laptele in ritmul asta, adica sa nu mai am lapte suficient pentru nevoile de peste zi. Este posibil?

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

nu este posibil. Ai incredere in organismul tau, lactatia e instalata deja, laptele asta nu dispare peste noapte.
Cat avea hemoglobina?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Adra, nu asta am zis.. Ci copii care pana acum nu si-au schimbat culoarea ochilor, nu cred ca o sa si-i schimbe mai incolo.

Intr-adevar la nastere copii pot avea culoare a ochilor, negri sau albastrii (de astea am auzit)... dar la noi au fost albastrii petrol la inceput si pana in 3 luni s-au schimbat la albastru deschis.

Felicia, mamica de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
viitorul suna bine, cu Ana si Gabriel

Where there is a WILL there is a WAY!

a nuuu, nu a avut legatura, a fost un fel de poc! am primit azi un calendar d-ala cu 365 de file pentru mama si bebe si scrie pe fiecare fila cate ceva. Una dintre ele era: "stiati ca toti bebelusii se basc cu ochii albastri?"

Mergi la inceput

La multi ani, Lori! Sa fii fericita si sa-ti pastrezi acel zambet minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns navicula spune:

Buna dimineata!
Roberta84 sper ca Gabi nu are nimic si a avut doar o noapte proasta.
Eu pe Luca il mai las cu scutecul plin daca doarme si pana acum nu am avut probleme, si-i dau cu sudocrem sau bepanthem doar daca e iritat nu la fiecare schimbare, dar aici depinde de fiecare copil.

Mergi la inceput

Intrebare: in cat timp se observa alergia la un antibiotic? Eu i-am dat la 7,10, 0.5 ml de cefaclor, deocamdata nici un efect. Vreau pe la 8 sa-i dau si restul. Sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Lorialex La multi ani! multa sanatate si bucurii din partea strumfilor tai

V_florina nici eu nu cred ca o sa ai probleme cu lactatia, si eu am avut nopti in care alaptam la 5-6 ore si este ok.

La noi a nins asta noapte un pic.

Mergi la inceput

Florina, Filip asa suge noaptea, la 5-6 ore, azi-noapte la 7.
Eva a renuntat la suptul de noapte la un an si 7 luni, dar o mai alaptam peste zi. La un an si 9 luni a renuntat si la cel de dimineata, mai sugea la pranz si seara, deci lapte era, se regleaza mecanismele alea endocrine dupa copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

naviluca multumesc. Eu cand am inceput sa ii dau antibioticul lui Gabriel , a facut imediat diaree, cam intr-o ora parca s-a vazut ..sin din pacate a continuat , de abia cand am inceput diversificarea a trecut si scaunul diareic care il avea dupa doza de antibiotic..
Florina eu noaptea ma mulg la 5 , 6 ore si vad ca nici gand sa scada laptele.
gabry s-a nascut cu ochii albastri si acum ii are verzi dar ma indoiesc sa ramana asa pt ca noi aman2 avem ochii caprui , doar bunica-su ii are verzi , o semana cu el..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_tc

Intrebare: vreau sa-mi iau un covor in sufragerie si mi-a spus cineva ca sa nu imi iau de lana ca sunt tratate cu o chestie care poate provoca alergii la copii. Am cautat pe net si nu am gasit nimic. Voi stiti ceva de chestia asta?

merci

N-am auzit nimic, dar stiu pe cineva care are d-ala mitos si e horror la aspirat, mai ales cand mai creste copilul si mananca biscuiti peste tot prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Multumesc pt raspuns fetelor. Azi noapte s-a trezit la 3 ore. Peste zi se satura la un san, si de asta stau cu spaima in san ca poate scade productia de lapte. Cum am spus, multumesc

Adra, hemoglobina este 11.2
Apropos, tu cum o sa faci cu branzica pt diversificare, stiu ca nu folosesti pompa. Nici eu nu folosesc, si nu ma vad in stare sa ma mulg pt a face branza de la diversificare.

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

Mergi la inceput