Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna fetele sper ca ma iertati pentru disparitie
LA MULTI ANI PT SOPHIA NICOLE SI SOTUL NICK SI TUTUROR CARE AU IN FAMILII VREUN NICOLAE

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Ailed eu stiu ca toate produsele lactate contin lactoza, unele mai putin (iaurtul, de exemplu). Daca nu a avut simptome pana acum cred ca poti incerca o cantitate mica sa vezi cum reactioneaza (oricum organismul ei a luat contact cu lactoza daca i-ai dat iaurt, branzica).
Intoleranta la lactoza e mai frecventa la copiii mai mari si la adulti (=deficitul de enzima care digera lactoza) si nu este acelasi lucru cu alergia la proteinele din lapte (asta apare mai frecvent la bebelusi).

.

yvy , saru' mana
am vb intamplator cu pediatra ei din ro pe mess si a zis ca pot sa-i dau dar asa nu fie laptele ff gras... aici astia nu sunt de acord nici cu iaurtul , nici cu branza pana la un an in rest e liber ;la orice asa ca eu iau ce-mi convine de la fiecare
tocmai ii fierb lapte pt gris pt amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

viis - sergiu cu sonia papa la fel de bine? si mult? te invidiez, nu de alta Glumesc, insa... ma gindeam ca mincau mult atunci, acum cit mai papa? Dinti citi aveti? separat nu impreuna?
simonacip- arsenie sigur nu are nici un dinte?Parca nu ''te-ai laudat'' asai?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:

Ailed eu stiu ca toate produsele lactate contin lactoza, unele mai putin (iaurtul, de exemplu). Daca nu a avut simptome pana acum cred ca poti incerca o cantitate mica sa vezi cum reactioneaza (oricum organismul ei a luat contact cu lactoza daca i-ai dat iaurt, branzica).
Intoleranta la lactoza e mai frecventa la copiii mai mari si la adulti (=deficitul de enzima care digera lactoza) si nu este acelasi lucru cu alergia la proteinele din lapte (asta apare mai frecvent la bebelusi).

.

yvy , saru' mana
am vb intamplator cu pediatra ei din ro pe mess si a zis ca pot sa-i dau dar asa nu fie laptele ff gras... aici astia nu sunt de acord nici cu iaurtul , nici cu branza pana la un an in rest e liber ;la orice asa ca eu iau ce-mi convine de la fiecare
tocmai ii fierb lapte pt gris pt amandoua

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Later edit: tu ii dai formula de lapte speciala, adica delactozata sau hipoalergena? ca daca nu stai linistita ca toate formulele de LP normale contin si lacoza si proteine din lapte de vaca!

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

viis - sergiu cu sonia papa la fel de bine? si mult? te invidiez, nu de alta Glumesc, insa... ma gindeam ca mincau mult atunci, acum cit mai papa? Dinti citi aveti? separat nu impreuna?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

Catank ce preocupari ai tu acum

.

Mergi la inceput

yvyana ii dau hipp bio !
asta i-au dat in maternitate completare
si eu ii mai dadeam completare de la nastere, ca n-am dat pe afara de lapte de data asta, am baut zeci de l de ceai pt lactatie si tot nu era suficient
oricum a ras castronul, i-am pus 20 de linguri si au ramas 2 linguritze...le-am papat eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Catank ce preocupari ai tu acum

.

sa stii ...

Mergi la inceput

nu erau 20 erau 15 si nu erau asa mari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mandreeac eu am votat cu Iuliana, sotul cu Catalin! Au cantat superb. Ne- a placut si Irina insa ea nu era o noutate!
Sincer cred ca pleaca Robert si Anthony, asa zic eu. robert sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Andreeaaaaa, uitasem de Maxxxxx! El a fost mereu favoritul meu. Si a cantat bestial.
Deci voi vota 2 asta seara, ca nu ma pot decide.

Mergi la inceput