Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetele si gogo a dormit mai mult azi...deci...clar vremea si-a spus cuvantul

lalely - eu ii indulcesc cu zahar...nu aruncati cu rosii...in functie de cat este il fac sa fie usor dulceag...nu stiu daca para+orez cu lapte e prea bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si eu i-am pus zahar la niste chestii, dar doar cat as pune sare pe o felie depaine cu unt, deci Ioana, luam rosiile impreuna, cu oua sa n-arunce...
catank, tare greierele... dar eu stiu pe unii la mine la munca cu aceeasi mentalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

yvyana bine ar fi!!! Imi place ca ma incurajezi...daca nu luni, joi sigur hahahha sau mai era un banc legat de munca...asa si dintele Ioanei

''Cum gandeste un greier!!!
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Da` cand am vazut joi ca vine vineri am zis ce mama naibii sa caut sambata la munca...cand duminica e zi libera !''

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

Catank eu ma imbarbatam singura ca stiu ca si data trecuta lui L i-a spart greu gingiuta! Lui I sper sa-i erupa si maine!

.

Mergi la inceput

si eu ii fac branza cu laptic, ii dau si deserturi de la nestle si hipp si n-a avut nimik, deci n-are alergie la lapte, nu?...as putea sa-i fac lapte cu orez si eu? , sunt asa stresata ca sotul meu are intolerantza secundara la lactoza(adica nu poate sa bea lapte ca ocupa baia nelimitat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hellooo!

am avut si noi o zi lunga si complet fara chef de la vremea asta barem daca ar ninge ar fi o treaba k tot se apropie craciunul!

azi i-am gatit lui luca ciorba si sufleu de dovlecei, succes total i-au placut super mult! dar ma termina treaba asta cu 2 feluri de mancare k pana ajung eu sa ii dau supa el se si plictiseste sau il ia somnul. azi m-am si enervat si supa i-am dat-o cu lingurita normala de-a noastra ca altfel cu cea de silicon cred ca dura o ora

acum ma gandesc cum sa gatesc eu saptamanal ca sa petrec cat mai putin timp in bucatarie trebuie sa vad cum combin mai bine 3 zile de carnita, 2 de ficatel si 2 de ou... voi cam ce meniu saptamanal aveti?

va si multa sanatate puiutilor bolnaviori!

Mergi la inceput

ma aude cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

ma aude cineva?

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

EU, DAR NU STIU CE SA-TI RASPUND
LUI SCRISH NICI ATAT, ..LA CIT DE MULT MANINCA I MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Citat:
citat din mesajul lui catank

yvyana bine ar fi!!! Imi place ca ma incurajezi...daca nu luni, joi sigur hahahha sau mai era un banc legat de munca...asa si dintele Ioanei

''Cum gandeste un greier!!!
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Da` cand am vazut joi ca vine vineri am zis ce mama naibii sa caut sambata la munca...cand duminica e zi libera !''

Catank eu ma imbarbatam singura ca stiu ca si data trecuta lui L i-a spart greu gingiuta! Lui I sper sa-i erupa si maine!

.

MI-A MINCAT 5 LINGURI DE IAURT bun si atat, decit deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Ailed eu stiu ca toate produsele lactate contin lactoza, unele mai putin (iaurtul, de exemplu). Daca nu a avut simptome pana acum cred ca poti incerca o cantitate mica sa vezi cum reactioneaza (oricum organismul ei a luat contact cu lactoza daca i-ai dat iaurt, branzica).
Intoleranta la lactoza e mai frecventa la copiii mai mari si la adulti (=deficitul de enzima care digera lactoza) si nu este acelasi lucru cu alergia la proteinele din lapte (asta apare mai frecvent la bebelusi).

Later edit: tu ii dai formula de lapte speciala, adica delactozata sau hipoalergena? ca daca nu stai linistita ca toate formulele de LP normale contin si lacoza si proteine din lapte de vaca!

.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

acum am terminat mancarea inceputa de 2 ore si nici macar nu am facut cine stie ce dar nu am reusit deloc cu 3 copii super activi

cris faci mancarea pt 2 zile. de ex eu maine voi face o ciorbica de gaina de casa cu legume pt toata familia. ii voi scoate lui ciorbica-zeama si ii voi pune taitei. legumele din ciorba+carnita le blenduiesc si adaug smantana si uite felul 2. ii scot separat si pt a doua zi cand fac la fel doar ca la felul 2 nu mai pun smantana ci adaug parmezan.
mai nou m-am smecherit si eu ca si viss si pun si 2 borcanase de legume la conge sa fie pt urgente. alea le combin cu ou.

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput