Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Offf, Catank nu te descuraja!!!
Daca si tu esti crispata si stresata cand se apropie ora mesei atunci ii transmiti si ei starea si strange buzitele si trage fermoarul la gurita
Clar o deranjeaza gingiuta inflamata... eu la un moment dat am incercat cu lingurita de inox (Ailed ) si a mers, dar numai la masa respectiva, ca la urmatoarele n-a mai tinut trucul. Azi am pus-o in fata TV-ului in timpul mesei si i-am pus desene animate si a mers , maine nu stiu ce mai inventez
Trebuia sa gasesc o strategie pentru ca nu mai am suficient laptic seara la masa de lapte, deoarece ea toata ziua vrea alinare la tzitzi, papa laptic desi nu are nevoie, apoi regurgiteaza si seara raman cu sanii cam goi, iar LP nu-i dau. Asa ca pana sparge dintisorul incerc sa ma tin de program... am adormit-o azi si cu suzeta cu urletele de rigoare, dar a cedat pana la urma!

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Daca si tu esti crispata si stresata cand se apropie ora mesei atunci ii transmiti si ei starea si inchide buzitele si trage fermoarul
Clar o deranjeaza gingiuta inflamata... eu la un moment dat am incercat cu lingurita de inox (Ailed ) si a mers, dar numai la masa respectiva, ca la urmatoarele n-a mai tinut trucul. Azi am pus-o in fata TV-ului in timpu mesei si i-am pus desene animate si a mers , maine nu stiu ce mai inventez

.

Nu sunt crispata, si nici nu ma dau cu capu de pereti ca nu maninca..vrea bine, nu iarasi bine...asa gindesc...numai ca ma oftic iti dai seama?Incerc sa-i schimb locul si eu....poate, poate

Multam mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Ioana, miki, va multumesc ca va ganditi la noi!

Mada, distractie placuta!

Viss . O sa intru si eu sa vad poze noi, dar sa ma lase Luca putin

Catank, si Luca are ceva. Toata ziua a vrut doar in brate si nici n-a dormit bine pe zi. Sper sa nu fie asa si la noapte, ca de 2 nopti doarme binisor. Catelul e pui. Il iubeste pe Luca, ceva de speriat. Vrea sa-l linga pe manute . Nu prea il las eu sa se apropie, doar atunci l-am lasat cat am facut poza, ca prea se distra Luca si nu m-am abtinut.

Yasmi, eu zic ca 10 lei pt o ora, hai 15 ar fi convenabil pt vecina. Mai mult nu cred ca e ok pt tine.

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Era sa uit:
Ally, ma bucur pt voi si pt nasa! Sa fie numai de bine!
Mandreac, sa ne spui si noua:nepotel sau nepotica?

Lalely, dar daca ii pui iaurt in legume? Eu ii pun uneori lui Luca. Un iaurt mai gras. M-am luat dupa taica-sau, ca el mananca legume cu iaurt.

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:

Daca si tu esti crispata si stresata cand se apropie ora mesei atunci ii transmiti si ei starea si inchide buzitele si trage fermoarul
Clar o deranjeaza gingiuta inflamata... eu la un moment dat am incercat cu lingurita de inox (Ailed ) si a mers, dar numai la masa respectiva, ca la urmatoarele n-a mai tinut trucul. Azi am pus-o in fata TV-ului in timpu mesei si i-am pus desene animate si a mers , maine nu stiu ce mai inventez

.

Nu sunt crispata, si nici nu ma dau cu capu de pereti ca nu maninca..vrea bine, nu iarasi bine...asa gindesc...numai ca ma oftic iti dai seama?Incerc sa-i schimb locul si eu....poate, poate

Multam mult!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

Ei, mami, chiar nu ma referam ca te dai cu capul de pereti , dar ma gandeam ca te oftici un pic, ca si mine dealtfel.

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

delia, catank..unde sa evadez mamicilor???? ehee as vrea eu..undeva la soare...macar o piscina inchisa...mi-ar fi suficiente 3 ore am nevoie de o tanti ca nu ne mai descurcam sa umblam cu copilasii dupa noi la casa (unde este si frig!), sa cumparam ce ne trebuie....

alina exact asa m-am gandit si eu!

ma scuzati azi am fost total pe langa cu cititul....maine promit sa fiu mai atenta

mamica implinita cu 2 comori !!

Mergi la inceput

am pus si eu papica la foc...daa..la ora asta!! iar copilasii se joaca in camera (iasmi cu prietenul ei..iar Lucas ii asista taree incantat)

Mergi la inceput

mada, ma bucur ca, cristi este mai bine!

miki vladut cum se simte??

strumf cum va petreceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:

Citat:

Citat:

.

Multam mult!

Ei, mami, chiar nu ma referam ca te dai cu capul de pereti , dar ma gandeam ca te oftici un pic, ca si mine dealtfel.

.

CORECT!!! MA OFTIC!
A dormit astazi mai mult decit obicei, si vremea si-o fi spus cuvintul cred(o ploaie mocaneasca)... inca e maraita...
Sa fie dintii?! Bine ca nu mai are temperatura, ...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

.

Multam mult!

.

CORECT!!! MA OFTIC!
A dormit astazi mai mult decit obicei, si vremea si-o fi spus cuvintul cred(o ploaie mocaneasca)... inca e maraita...
Sa fie dintii?! Bine ca nu mai are temperatura, ...

Eu zic ca DA!
Si L a dormit mai mult decat de obicei cu 2 zile inainte sa-i erupa primul dintisor, chiar o repriza de 3 ore
Ea nici cand avea cateva saptamani nu doarmea atat de mult decat foarte rar!

Eu trag sperante catre sfarsitul saptamanii asteia sa-i erupa si ei dintisorul, dar cred ca mai degraba saptamana viitoare...

.

Mergi la inceput