Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
AllyLaur spune:
Multumim Micky,intr-adevar este cel mai minunat cadou de la mos craciun...o Binecuvantare.
ailed_dota spune:
mama , da ati scris.....
am avut ce citi... se vede ca e sarbatoare!
cami , am inteles ca-ti serbezi mama, sa-ti traiasca!
Irinuk, pupici!
Ally, ce frumoos!
Andreea, o sa fie frumos cu sora ta azi!
ioana
Mada, cred ca de la stres te doare capul...!Sa te distrzi diseara!
viss spune:
-am vazut si eu spiridusul de Craciun!-daria by irinuca mumos foc!si pozele noi cu baietelul alinei- si premergatorul cel frumos
- madutza- ma bucur ca sunteti mai bine
catank spune:
madutza ma bucur ca sunteti mai bine! sa treaca durerea de cap
bb_yasmi vb lui delia, unde vrei mami sa evadezi?
Legat de tarif, eu zic ca ''frate,frate dar branza-i pe bani''...tot are femeia nevoie, mai e si vecina...deci merita!
alina06noroc cu viss, ptr ca am vazut si eu foto cu puiul tau scump. Mami, dar nu-ti este frica sa-l lasi pe cutu-cutu in preajma lui? Am si eu asa ceva prin curte, dar nu ma aventurez....
viss spune:
- am vazut si poze cu ioana de catank. o minunatie de copil zambaret!
- am pus si eu cateva poze noi de azi/ieri..am facut si un filmulet, vroiam sa-l vedeti- se incarca greu, si apoi nu s-a deschisasa ca l-am sters
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss - am vazut si poze cu ioana de catank. o minunatie de copil zambaret! - am pus si eu cateva poze noi de azi/ieri..am facut si un filmulet, vroiam sa-l vedeti- se incarca greu, si apoi nu s-a deschisasa ca l-am sters - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
Cit de dulci pot fi....Si ce daruri inspirate le-a adus Mosu[olala
catank spune:
Ioana nu maninca nu vrea, ..am incercat ''100'' de variante...
Culmea, piure de fructe nu a vrut, dar dupa, m-am cocotat in pat si am inceput sa maninc un mar. Poftea la mine de numa, ...(asta am si vrut)am inceput sa-i dau cit rad eu asa cu dintii...pic cu pic a mincat fata aproape tot marul(mic, ce-i drept)
Acum, cind a sosit ora ptr piure de legume(l-am facut cu lapte m...tot sa manince) a dat pas...i-a dat de gust, dar nu a vrut.
Cojesc un avocado...si a devorat doua felii asa...I-am facut si pasat toate cele...nimic
Vrea doar lm si multa atentie.......
De zimbit zimbeste
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 irinuca, minunat spiridusul..sunt sigura ca ne va indeplini dorintele catank ioana e o papusa..la asa ghetute frumoase cred si eu ca a venit mosul incarcat eu ca si siomna am ratat dimineata pe vlad cand a gasit cadourile ca ii dadeam laptele andrei..iar el desi in fiecare dimineata tipa din camera lui si pana nu ma duc la el sa-l iau nu se ridica, azi a zbughit-o direct jos cu noaptea in cap..avea o grija dragul de el.. mami de 2 prichindei |
Sunt convinsa ca a fost fascinat de ceea ce i-a adus Mosu.