Buburuze - LMA PATRICK, Andrei & Dragos (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde a avut si Robert , cand era pisic mic o perioada de asta, pampers uscat desi sugea; facea un pisu urias dimineata, apoi s-a intors la pisarile multe peste noapte; eu cred ca e doar o faza.

simis sanatate! Foarte bine ca ai in casa Desitin, si eu as vrea s aam, desi Doamen fereste d econvulsii!!!!!!

Danina m-ai impresionat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

La multi ani fericiti dragule Patrick!!!

Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata, sa fii sanatos si sa le faci numai bucurii parintilor!

Mergi la inceput

Mi-a aparut ieri dimineata pe buza de sus o basicuta care doare ingrozitor. Pe parcursul zilei au mai aparut 2 la fel de dureroase si s-a inrosit zona. Sa fie oare herpes? Nu am mai avut niciodata asa ceva. Aveti idee cu ce sa imi dau? Doare rauuuu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lori;sa de a DD sa fie asa..sa fie ceva trecator..ca mai vreau sa-i dau tzitzi
Deea_s;esti foarte draguta..mersi mult de tot..am scris pe o fituica..sa-i dau lu tati..pleaca dupamasa la Buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mada;dupa simptome e herpes..trebuie luat aciclovir si tablete si unguent.Nu lua plasture din ala pt herpes..!!e nasol..se vindeca si mai greu si ramane urma..Eu sunt patita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Si inca una;unde gaseste barbatu-miu costum de schii la Bucuresti..pana in 1200 lei.??/.sa nu fie nici 30 milioane
Va tuc..fug la bostanel..
Nu vrea sa pape nimic fata asta

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

La dechatlon. Sunt vreo doua magazine in Bucuresti. gasesti si mai ieftine si mai scumpe. Pentru toate buzunarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

mersi mult Luiza!
Asa tare mi-a placut pomul lu Angi cu globuletele lor ca si eu vreau!
Tunde, la Simo ma gandeam si io si la nasterea micului Oltenash, acus acus are si Edu un anisor! Si de 1 Dec tot la voi ma gandeam Simo, cum ii canta tati puiului din burtica "suntem cei mai frumosi romani, suntem olteni".
Lasa fetelor ca le trec bolesnitele puilor mici, si la Foin, si la Sophiuc, si la ceilalti, la toti. Si eu cand eram mica eram tot plina de rosu in gat, da parca nimeni nu se agita atat.
Sa va pove o faza ieri. Am mers la bunica mea cu cpoil cu tot sa-i duc o bita de Mos Nicolae si ii zic: maica asta mic are zilnic 39 cu 6, ce are oare, la care baba de 84 de ani zice n-are nici pe dracu samana cu ma-sa ca si tu numai la 40 stateai , da sa-mi cauti om sa-mi taie porcu ca la prunc ii trece cat ii maine da io ce drac manc toata vara?
Va las ca iar fac mentosane azi...
Andutza, pe unde esti?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

TUNDE merci! O sa ma duc la farmacie.

Mai pun o data linkurile cu poze, poate de data asta merg:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=322079307802980&set=a.322079254469652.87327.100000027397035&type=3&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=322084654469112&set=a.322084607802450.87329.100000027397035&type=3&theater

Mami fericita de minune Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Tot nu merge, insista ce ceva nu faci bine!

Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

Mergi la inceput

SIMIS ce haioasa bunica ta.
Ador oamenii din zona aia. Si eu am rude si in Arad si in Turda si in Cluj. Imi place la nebunie sa ii vizitez. Sunt altfel decat noi. Mai relaxati desi au si ei o gramada de probleme. Mama a trait in Timisoara dar s-a mutat la Bucuresti cand a venit la facultate. Mare greseala.

Citat:
citat din mesajul lui simis

mersi mult Luiza!
Asa tare mi-a placut pomul lu Angi cu globuletele lor ca si eu vreau!
Tunde, la Simo ma gandeam si io si la nasterea micului Oltenash, acus acus are si Edu un anisor! Si de 1 Dec tot la voi ma gandeam Simo, cum ii canta tati puiului din burtica "suntem cei mai frumosi romani, suntem olteni".
Lasa fetelor ca le trec bolesnitele puilor mici, si la Foin, si la Sophiuc, si la ceilalti, la toti. Si eu cand eram mica eram tot plina de rosu in gat, da parca nimeni nu se agita atat.
Sa va pove o faza ieri. Am mers la bunica mea cu cpoil cu tot sa-i duc o bita de Mos Nicolae si ii zic: maica asta mic are zilnic 39 cu 6, ce are oare, la care baba de 84 de ani zice n-are nici pe dracu samana cu ma-sa ca si tu numai la 40 stateai , da sa-mi cauti om sa-mi taie porcu ca la prunc ii trece cat ii maine da io ce drac manc toata vara?
Va las ca iar fac mentosane azi...
Andutza, pe unde esti?

Mami fericita de esenta tare Florin Petru (02.02.2011)

Mergi la inceput