Buburuze - LMA PATRICK, Andrei & Dragos (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI SCUMP PATRIK !

Esti bb number 1 din odisee, live am trait si eu atunci aventura nasterii, mai ales ca se apropia si la noi intanlirea cu bombonica noastra. Irinuka sa te bucuri de cavalerul tau, sa fie sanatos, norocos si sa aiba parte de multa fericire in viata, multi pupici de la noi.

Angie bradul e superb, sa stii ca si pe mine ma bate gandul sa-l fac mai devreme. Ti-am cerut si eu prietenia pe facebook.

Daca sunteti mai active pe facebook si aveti pozici acolo, as vrea sa va vad si eu. Pe noi ne puteti vedea la Ailincai Daniela .

O sa plecam din Bucuresti si sa ma pot bucura de el si aici. Mai facem unul la Piatra Neamt, ne-am hotarat sa ducem gasca acolo pentru mot, mai ales ca o sa avem pe 25 dec. o seara de vis la Restaurant cu colinde si un spectacol frumos.

Shubulina fiecare traieste si simte in felul lui. Pana anul acesta si eu am refuzat sa merg personal, doar am trimis pachetele, fara sa ma incarc in nici un fel. Nu am mers la centru de copii, ci chiar pe sectii in spital si spuneam ca cel mai mult m-a impresionat copiii cu cancer si un baietel de la Gomoiu, care a scos din pungi o banana si era extrem de fericit. Chiar daca am sta 2 ore printre ei pentru mine si cu siguranta si pt ei a contat si am vazut bucurie pe chipurile lor si a mamicilor ca avenit cineva sa-i viziteze.

La prieteni dau si am dat tot timpul, dar unii dintre ei au destul de mult si sa stii ca m-am simtit mult mai bine, cand am facut cadou celor dinafara. Am stiut ca vor aprecia mult mai mult decat ei. Ei doar ma intreaba asta de la ce firma e ??? Cand ii ramane mica mi-o dai mie ??? Asa ca acum prefer sa le fac pachet si sa le trimit acolo unde stiu eu ca trebuie.

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Diana si strengarita familiei in primele luni

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Neata si pupici!
Simis;sanatate puiutului Folinel
Mirela;sunt de acord cu ANGIE

Io am o nelamurire;Sonic se trezeste dimineata cu pampersul uscat..desi am impresia ca suge non-stop noaptea..s-ar putea sa nu mai am lapte??????Ca o mufez si adorm..si nu stiu daca papa sa nu..ce ziceti?

Si inca una;unde gaseste barbatu-miu costum de schii la Bucuresti..pana in 1200 lei.??/.sa nu fie nici 30 milioane
Va tuc..fug la bostanel..
Nu vrea sa pape nimic fata asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

LA MULTI ANI PATRICK CRISTIAN!!!

Sa fi sanatos,sa cresti mare si sa asculti de mami si tati care te iubesc mult,mult,mult!

Pffff ce emotionant mai,m-ati facut sa bocesc.

zumzu,ce baiat mumos ai tu acolo.sa-ti traiasca!

simis, buburuza sa se faca bine!

io ascult deja la radio colinde asa ca bocesc in continuare ca trece timpul asta prea repede.
nu mai stiu ce vroiam sa zic.revin cand mai am ceva important de zis.tot in dileme sunt cu tortul
va pup.

o zi frumoasa sa avem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Imi dati si mie careva adresa lu aia cu globurile personalizate?
plizzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmbbc spune:

Vroiam sa mai spun ca asa in sufletul meu sunt alaturi de mamicile cu copilasi bolnavi; stiu ce inseamna(am sta 2 sapt. in spital cu fiica-mea); poate io nu stiu sa exprim asta, dar sunt alaturi de voi; Simis, Fragrant si toate mamicile; chiar daca nu am cu ce sa va ajut!

APOI am iarsi o intrebare pentru mamicile care au calatorit cu bebe in avion: cate borcanase cu mancare este permis? cate biberoane cu lichid? trebuiesc puse in punga transparenta care se sigileaza? Regulile difera de la o companie la alta, asta am observat, deci eu o sa zbor cu wizzair. ROXX, tu cu ce companie mergi? TE ROG sa-mi raspunzi numai daca vrei.

PS. Irinuka si eu m-am emotionat la "povestea" ta pusa de Mirela, desi eu nu va cunosteam pe vremea aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Ralu...mos Craciun nu mai vine anul asta...ajunge..stii vb aia..ce e bun nu e mult si ce e mult nu e bun!!!
noi suntem f multumiti asa..nici nu speram deci multumim Mosului

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Nu vrea sa pape nimic fata asta

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Cunosc senzatia, de cateva zile doar gusta mancarea, nu ca ar fi fost el vreun mancacios de fel, dar acum parca nu mai mananca deloc de vreo 2 zile. I-am facut si la cuptor, si fiert, am pus si sare putina, am incercat si cu ciorba, am luat si borcan de care stiam ca mananca...nimic frate, parca si-a lipit buzele cu superglue. In schimb mananca tzitzi. Haideti ca l-am turnat chiar de ziua lui.

Cu costumul de schi am vazut la Kiltec in Constanta frumoase. Era geaca cam 5 milioane, dupa pantaloni nu m-am uitat. In Bucuresti nu stiu unde este Kiltec . Si mai poti incerca in Decathlon sau Hervis, am fost si pe acolo si aveau o gramada si preturi de toate felurile.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

mai avem o saptamana si Edu face si El un anisor!!!!!!!!!!mamaaaaaaaa..cat am mai plans acu un anSimo..cum trece timpul.
Vreau sa va intreb daca se poate trimite colet la gradinita aceea cu copiii nevoiasi?As pune un colet la posta.Sau cum sa ajut si EU?..Cand plecati Simo si Ziki?
-daca trimit coletul la voi?si o duceti voi..nush dar vreau sa ajut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

simis veveve.personalizaricadouri.ro/Globuri-Craciun/Globuri-Craciun-personalizate.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Uite Tunde adresele la magazinele Kiltec din Bucuresti:

Afi Palace Cotroceni - Str. Vasile Milea 4, tel: 021.4481819
City Mall - Sos Oltenitei 2, tel: 021.3118201
B-dul Ion Mihalache 42-52, tel: 021.3184559
Fashion House Outlet Centre - Militari, intrarea pe A1, km 13, tel: 021.3805119

Eu ti-am zis de astia ca am o pereche de bocanci de la ei de vreo 5 ani, si sunt jos palaria si acum

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput