Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 21
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ca_Mila Off fetele nu stiu cum sa-mi pun semnatura??? |
verisoara mea a avut um pe 25 oct, dpn=31.07.2012
cu semnatura te ajut eu
deci:
in partea stg, sub poza de la avatar , ai o optiune: profil perosnal
dai clic pe ea si se deschide un meniu in albastru si alegi de acolo editeaza profil
dupa care treb sa scrii din nou parola( masura de siguranta)
dupa deschidere intri la optiuni si acolo este rubrica cu semnatuira, acolo, scrii cum vrei tu sa apara!
supa aceats aetapa dai trimite modificari si revii din nou la mesajele tale!
daca nu ai inteles pasii , poti sa ma mai intrebi!
lasa ca acusi va reuniti toate la odisee si va faceti grupul vostru si gata, eventul va creati o odisee proprie si o numiti altfel( un nume de fruct sau ceva specific lunilor iulie-august, si nu va mai simtit straine, asha cum a patit si Kimmy
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!
Mihaelafalt spune:
Fetelor eu plec la un dus si apoi intru in pat, nu stiu de ce dar ma simt foarte obosita.
Noapte buna si maine asteptam gravidutele.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Simo_82 spune:
Anne, felicitari draguta, si o sarcina usoara si la termen iti doresc
Kmy,, te rog poceste-me si pe mine, ca se pare ca are efect
Gaby, imi pare rau pt. Z1. Am incredere ca luna asta va fi luna noastra.
Fetele, la cate zile dupa ovulatie are loc implantarea?
Miki, tin pumnii la inseminare.
Moni, sper sa te linistesti, ca totul va fi bine.
Va pup pe toate si va doresc o seara minunata.
Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu
kmy_black spune:
citat din mesajul lui Ca_Mila kmy multumesc de ajutor , sper ca am reusit sa-mi pun si eu semnatura 6+ |
tu ce data ai avut la um?
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!
DenyAnd spune:
Buna seara fetele.
Ma bag repede sa fac capitol nou si plec la nanica
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
kmy_black spune:
simo
cu draga inima!!!
ai sa vezi ca mos craciun nu o sa te ocoleasca!!!!
prsimt eu ca o sa fie unul f darnic cu voi dragele mele!
pentru cel mai frumos cadou de mos craciun!!!
fetele mele de suflet
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Cele care stiti, aspenterul cum se ia una pe zi? Mi-am cumparat azi si am luat deja una dar nu stiu daca mai trebuie una sau nu. Sper sa isi faca efectul si sa raman graviduta si eu. Imi era frica sa nu ma doara stomacul ca de la aspirina ma urc pe pereti de dureri dar vad ca nimic deocamdata si sper nici sa nu ma doara. Nou#259;, cāte o pastil#259; de 75 pe zi Fetelor pe mine m'a durut azi'noapte spatele cam r#259;u #350;i parca am o bila īn uter Parc#259; am febr#259; musculara exact acolo, m#259; tine, a#351;a..... Mult tu cum sim#355;eai dup#259; inseminare? Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Simo_82 spune:
Draga Kny, multi, multi
citat din mesajul lui kmy_black simo cu draga inima!!! ai sa vezi ca mos craciun nu o sa te ocoleasca!!!! prsimt eu ca o sa fie unul f darnic cu voi dragele mele! pentru cel mai frumos cadou de mos craciun!!! kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumphbobocel de 6 luni fetele mele de suflet Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!! |
Ma lui D-zeu ca in curand sa fiu