Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Testare:

-Draguta, mirunita,pe 6 decembrie
-luciana 9 decembrie
-moni -17 decembrie
-miky, deny, corina pe -25 decembrie
-mihaelafalt, cixinica pe 27-28 decembrie

E bine asa?
Cine nu se vede sau trebuie trecut sa strige.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, eu, pentru ca am \facut ieri, pe 04.12. inseminarea, cred ca ma testez pe 18.12.

sa ma treci tu da?
pupici

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gata am editat la pagina 18, cand se face capitol nou pun pe prima pagina ca sa avem o evidenta mai buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

deci , pana la urma, cred ca e un bebe ca acum am aflat ca defapt dr i-a scris atunci pe foaie ca are 5s+3z(cum calculasem eu) iar eco a aratat 5s!deci knd a facut prima data beta nu avea 5s+2z ci 5s+5z!!!astept rez de astazi sa vedem cum este( azi a incheiat 6 sapt si d emaine trecem la a 7-a)
va doresc la toare gravisutele noastre bebeii sanatosi si al termen, asta e cel mai important!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

ANNE felicitari si eu sunt nascuta in `79 si tot prima sarcina, ma bucur pt tine, sa cresteti mari si sanatosi

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Camila

chiar ca ma pregateam sa intreb fetele de tine, ma bucur ca ai trecut sa ne saluti!!!chiar ma uitam dupa tine la odisee si nu te-am vazut pana acum!!!
cum mwerge sarcina?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Kmy cred ca sunt in aceeasi perioada cu verisoara ta. eu sunt inca derutata cu sapt astea, mai dureaza sa ma obisnuiesc. Ea cand a avut UM?

Mergi la inceput

Suntem bine, duminica mergem la eco sa vedem bebele, sper sa fie bine sa-i aud si inimioara si sa-l vad. Am fost sapt trecuta si se vedea doar sacul. La odisee nu am intrat, eu aici citesc zilnic de un an si ceva si mi-e greu sa ma duc in alta parte unde nu stiu pe nimeni, poate incet asa timid am sa intru si la odisee .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

fetelor,
am avut azi o zi nebuna
na-m putut sa stau prea mult cu voi
acum ma duc sa fac un dus, sa ma spal pe cap ca ma simt inbacsita
dupa, mai vin pe forum

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Off fetele nu stiu cum sa-mi pun semnatura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Cele care stiti, aspenterul cum se ia una pe zi?
Mi-am cumparat azi si am luat deja una dar nu stiu daca mai trebuie una sau nu.
Sper sa isi faca efectul si sa raman graviduta si eu.
Imi era frica sa nu ma doara stomacul ca de la aspirina ma urc pe pereti de dureri dar vad ca nimic deocamdata si sper nici sa nu ma doara.

Mergi la inceput