Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Anne Marie bafta multa! Sa nu mai vina deloc uratii si sa ne dai vestea cea buna!
Moni e foarte important sa gandesti pozitiv. ZBebe o simte pe mami asa cabine ar fi sa asculti muzica relaxanta si sa ai incredere ca totul va fi bine. Tinem pumnii stransi.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Anne Marie bafta multa! Sa nu mai vina deloc uratii si sa ne dai vestea cea buna!
Moni e foarte important sa gandesti pozitiv. ZBebe o simte pe mami asa cabine ar fi sa asculti muzica relaxanta si sa ai incredere ca totul va fi bine. Tinem pumnii stransi.

Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.

chiar o sa incerc sa ma relaxez
promit

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Multumesc fetelor pt raspunsul dat legat la intrebarea mea cu abstinenta.

Cat desspre mine, eu fac teste de ovulatie si se pare ca luna asta ovulez mult mai devreme .
Stiti cum se zice in credinta "ascunse sunt caile Domnului", pai tot asa vad ca e si cu ovulatia, ascunse sunt "caile" ovulatiei

Miky, daca luna ovulez mai devreme, inseamna ca voi putea sa ma testez mai devreme de 25 dec, dar eu oricum voi astepta pe 25 dec cu testarea.
Ar fi minunat pe 24 dec sa ne testam, in ajun de Craciun sa le punem sotilor nostri cadoul sub brad testul cu II si dimineata de 25 dec.... mm ce frumos va fi
Sa ne ajute DD luna asta!

Eu ma bag la nani ca maine la job cu mine.
Intru seara maine, asa ca MeAlex, maine e incercarea ta de a face capitol nou, o sa vezi ca o sa reusesti, e greu la incpeut, apoi te obisnuiesti si va fi floare la ureche.

pe toate

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Deny asa ma gandeam si eu, vedem noi .... macar sa fie II liniute

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna fetele
Sper ca nu m-ati dat disparuta, dar eu sunt in concediu si nu am avut net pana la acum. De azi m-am mutat la soacra, asa ca am reusit sa recuperez tot.
Moni, ce treaba si cu dr tau, noroc ca ai reusit sa faci inseminarea, acum asteptam II
In rest ce sa va zic: Z1 , deci ies de la testare.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Testare:

-Draguta, mirunita,anne_marie79 pe 6 decembrie
-luciana 9 decembrie
-moni -17 decembrie
-miky 25 decembrie
-mihaelafalt, cixinica pe 27-28 decembrie

Am refacut listuta, corina nu mai stiu exact, dar tie parca ti-au venit uratii nu? Scuza-ma ca nu retin, daca esti inca la testare sa ma anunti.
Gabi imi pare rau de ziua 1, eu sunt ziua 5 si inca mai e o scurgere pe acolo, sper ca luna asta sa nu ma mai dereglez.
M-am odihnit si acum sunt bine, ne citim maine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

salut fetelor in primul rand ca nu am reusit sa mai intru tare de mult pe la voi!
va pup pe toate!

Felicitari MeAlex! Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Fetelor ati folosit careva laptisor de matca de la Albeena?
Acum au promotie consistenta si vreau sa stiu daca e ok sa-mi comand!

Eu sunt tot la munci si nu prea apuc sa mai intru, dar tin sa va spun ca pana acum nu am reusit sa raman gravi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

se pare ca organismul meu nu vrea sa ovuleze adica sa rupa foliculul desi se chinuie de 3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

eu fug la
ca sapt care vien sa fie una plina de II, si clar de reusita celor care fac IA!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna fetele
Sper ca nu m-ati dat disparuta, dar eu sunt in concediu si nu am avut net pana la acum. De azi m-am mutat la soacra, asa ca am reusit sa recuperez tot.
Moni, ce treaba si cu dr tau, noroc ca ai reusit sa faci inseminarea, acum asteptam II
In rest ce sa va zic: Z1 , deci ies de la testare.
Va pup

imi pare rau pt z1 dar sigur le prinzi pe fete din urma in aceasta luna!!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este īn felul īn care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput