Aspirante optimiste (741) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 10
anne_marie79 spune:
Multumesc , Miky ... . si eu sunt alaturi de tine si simt ca luna asta va fi cea mai importanta din viata ta!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png
kmy_black spune:
anne-marie
putina incredere in magia acestei luni, k maine sa ne arati II
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
anne_marie79 spune:
Kmy...
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miky82
Eu am facut , cu totul 1500 ron In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
ai ai ai
ce mai curentat....
si faci pauza in luna aia? in ce perioada a lunii ai facut?
nu-mi scrii si mie cand ia timp pe PM ce cat cum si cui?
ca acum avem doctor commun
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
kmy_black spune:
monique
iti dau ( bataita) , la ce te mai gandesti la operatie , odat ce iti iei o vacanta de 9 luni de zile
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kmy_black monique iti dau ( bataita) , la ce te mai gandesti la operatie , odat ce iti iei o vacanta de 9 luni de zile kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011 bebe strumph bobocel de 6 luni Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!! |
sunt si eu prevazatoare, ma gandesc la toate
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
malina30 spune:
Ce mai faceti fetelor? ce sa mai spun despre mine, tot asa ma sipmt cu dureri de burta si spate ca la menstruatie, parca acum ma toare burta dn ce in ce mai tare cred ca o sa ma trezesc cu urati pe cap cit de curind va fetelor sa aveti grija de voi
Monique77 spune:
miky tu ai aut jea asta in abdomen toata ziua?
o durere surda undeva sub buric, radiind usor spre ovare?
pe mine ma tine bine observ
sin inca ceva - realizez ca testarea in ca de inseminare se poate face mai repede - dat fiind faptrul ca gigeii se plaseaza direct in uter, nu mai pierd timp pe drum si ovulul ar trebui sa fie deja acolo nu?
MeAlex spune:
Miky, !
Kmy, gata, sunt cuminte, nu mai zic nimic. Crezi ca intra si la aspirante?
Anne, iti tin pumnii, fa test maine, sunt sanse mari sa fie pozitiv. Si eu am avut dureri abdominale si o senzatie ciudata la sani, nu stiu cum sa explic, le simteam greutatea si aveam tot felul de senzatii. Aaaaa, si nu folosi test Barza! Eu am facut un Barza si un Baby Check (nu e f cunoscut dar de 2 ori mi-a aratat test pozitiv inainte sa imi intarzie menstruatia.
Moni, nu se stie, poate e luna cu noroc, asteapta cu incredere...si eu asteptam stimularea de luna viitoare si nici nu ovulam luna asta...
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1/zi, Vitamina E 1/zi
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
kmy_black spune:
Alex
nu cred ca ajunge ca abia se descurca sa scrie la odisee, nu prea se pricepe la navigat dar are vonta sa invete, pana naste descopera tot
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet