Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Aaa ...si de doua zile si nopti sunt efectiv suzeta!!!Mai ales nopti
Azi nopate a stat numai la san...cam devreme puseul de 4 luni.
[size=1]Felicia, mamica de 2 comori: (Gabriel) si (Ana-Maria)
viitorul suna bine, cu Ana si Gabriel
http://family.webshots.com/album/580735234xom

Belea feli draga cu bitzu

Iar asta cu suptul asa e greu tare sa stai treaza noaptea, vai, vai. Eric se trez la 2,00 sau 2,30 si-i dau LP repede, ca e mai usor si ne culcam imediat. Parca nu mai pot sa stau chiauna noaptea si apoi la 5,30-6 , ma storc si-i dau , dar sunt mai odihnita deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Alina , ce bine ca papa grasuna acum! Eu am observat ca orice i-as face are el cate o zi 2 in care papa mai putin , aopi recupereaza alte zile si papa mai mult.
Gliana , dar cate kg are Eric ca pare asa de mare in poze, asa ca nu te mai plange ca nu papa ca arata super bine. ... eu vorbesc.
Noua mosu ne aduce alta vizita la spital su un set de analize.
sper sa iasa totu ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Doamne ajuta, Roberta sa iasa analizele bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Alina , ce bine ca papa grasuna acum! Eu am observat ca orice i-as face are el cate o zi 2 in care papa mai putin , aopi recupereaza alte zile si papa mai mult.
Gliana , dar cate kg are Eric ca pare asa de mare in poze, asa ca nu te mai plange ca nu papa ca arata super bine. ... eu vorbesc.
Noua mosu ne aduce alta vizita la spital su un set de analize.
sper sa iasa totu ok[ruga fericita de Gabriel ( 14.07. 2011)

Binecuvinteaza Doamne copilasii nostri !

Eric are la 3 luni si o saptamana, 6700g

am scris gresit prima data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

La multi ani sarabtoritilor

Vflorina sanatate puiutului in primul rand.

Deci ramane stabilit, ne tundem scurt .

Noi folosim termometru de ureche de la Braun care are capete de unica folosinta, suntem f multumiti, este fiabil si foarte usor de folosit. Stiu ca temperatura rectala este cea mai apropiata de reala ca sa zic asa dar l-as chinui mai tare.

Oana le fierbem pentru ca nu avem steamer (suntem in curs de achizitionare) dar cred ca e ok, n-are de ce sa nu fie. La steamer ramane zeama? Ca la inceput trebuie sa-i dai zeama si s-o ingrosi pe parcurs sau chiar daca incepi cu pasatura tot iti trebuie putina zeama sa se paseze mai bine si sa nu fie uscate legumele. Pupici Elizei .

Gliana noi facem baita zilnic pentru ca Edu adora apa, ii place intreg ritualul. Ne dezbracam la putulica goala cam cu jumate de ora inainte de baita si stam sa ne aerisim, apoi ne jucam in apa apoi masaj si somn. Adoarme mai greu fara baita.

Noi avem 6 luni si putin si nici gand de dintisori, baleste la greu si roade tot ce prinde dar nu sunt semne ca ar aparea ceva .

Adra multumim de informatii, foarte utile si ptr noi, n-am stiut de acele numere.

Roberta mult succes la analize, sigur vor iesi bine. Un pupic pentru Gabriel sa nu-l doara tare intepatura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Iata ce ne aduce noua mos nicolae:
http://www.mothercare.com/Lamaze-Flutterbug/dp/B005OS6O58

Roberta, sunt alaturi de voi cu analizele astea. Va pupic si multa sanatate lui Gabi. Doamne ajuta!

La multe lunite sarbatoritilor de azi!!!!
IANIS-ANDREI de Alymih
LUCA-PAVEL de maria2mami
DAVID de mara_d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Florina, am sa incerc si metoda voastra de calmare. Multumesc frumos pentru sfat.

Lori, ma bucur ca petreerea si papica a avut succes!

Felicia , cum gasesti sistemul asta unde scoala e incepe atat de c si vacatele sunt atat de scurte? Mie mi se pare super nasol.

Gliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Gliana, vigantolul trebuie pus intr-un lichid si dat bebelusului pt ca altfel nu ajunge in stomacel...si eu i-am dat initial direct in gurita picaturile si noroc ca m-a vazut o data dr sim-a atentionat....si de atunci il dau fie in Bonisan, apa, ceai sau lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Ce fac fetele?

Si la noi a venit Mosul cu tot felul de jucarele si diseara vin si bunicii cu ceva cadouri

Am aflat si noi de ce Alexia nu doarme bine noaptea si se trezeste asa de des,ne ies 2 dintisori Eu am tot verificat gingia si nu se vedea nimic doar ca ma uitam gresit ,Alexiei ii ies primii ei dintisori sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Roxy, felicitari si voua ca sunteti mai cu motz, si ca macar stii de ce nu dormiti! Eu ma tot uit, dar nu vad nimic...o s ma uit si sus

Ruxii, ce sa mai zic de dr astia...mie pediatrul mi-a zis sa i-l dau direct in gura. Si de altfel ma sfatuia sa ii dau ceai sau apa...asa ca nu asta era problema. Eu zic ca ajunge in stomac..

Mergi la inceput