Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Oana, da, stiu, e mai complicat, revin cu un post mai lung, ca trage F de mine acum

Si eu sunt f tentata sa ma tund scurt, mai ales ca stau numai cu parul prins din cauza de maimutica atarnatoare, doar ca n-am mai avut parul scurt de la 14 ani si ma tem ca voi arata ca o tanti going on 40 (care sunt de fapt:D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

DEci, ce va adus mos Niculae?

La noi a fost grabit si am primit cadouri..si de bine ce le-am primit ca deja la ora 8 aveam criza de isterie a la bitzu.
Si atat de tare m-am suparat ca i-am luat toate jucariile...dar toate.
Si luam o laditza de jucarii si urletele se intetzeau si ma enervam mai tare...si atunci mai luam o laditza...Pana cand i-am luat toate jucariile.

Atunci cand vazu copchilul meu ca nu-i de shaga cu mine, incepu sa isi ceara scuze in stanga si in dreapta.

Acum i-am dat inapoi foarte putine jucarii inapoi, cele primite azi si inca 2-3 jucarii, restul fiind sub sechestru.
Acum e domnul meu pe cautiune, si in functie de cum se comporta mai primeste sau mai luam jucarii inapoi. Totul depinde de el

Partea buna e ca acum o sa curatz mai repede dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Legat de BPA. pe fundul recipientelor din plastic ar trebui sa se afle un numar inconjurat de trei sageti curbate, semnul reciclarii, la reciclare se si refera, dar da indicii si despre tipul de plastic. Daca nr e 7 contine BPA. Asta nu inseamna ca restul sunt sigure, nici gand, 1,3 si 6 trebuie evitate pe motiv de ftalati. Numarul este f mic, cateodata transparent si-ti trebuie ochi buni ca sa-l vezi. Cateodata nu e deloc.
Nu-ti trebuie neaparat steamer din plastic, exista niste steamere gen oala cu sita la IKEA, sau existau, cand am fost ultima data p-acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Offf...banuiam eu...imi era mai usor asa, ca e cu timer si asa mai departe, nu stateam sa o pazesc, ca nu sunt nici pe departe vre-o maestra in ale bucatariei...si faceam si pt ea si pt noi si scapam mai repede. O sa ma duc sa ma uit. DEci nu trebuie sa fie 1,3,6,7 da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Aaa ...si de doua zile si nopti sunt efectiv suzeta!!!Mai ales nopti
Azi nopate a stat numai la san...cam devreme puseul de 4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Neata si de la noi.

Eu nu pot spune ca a mea a inceput bine. Imi s a trezit la 3.15 si a vorbit pe toate libile pamantului, chef mare la ea in patut. Apoi am luat o langa mine in pat ca mi a tinut show ul 1 ora. A reusit sa adoarma pe la 4.30. Eu sunt chiauna!!!

Azi dimineata cand s a trezit in mod normal, efectiv a vomat!!!! Eu stiu sa fac diferenta intre regurgitat si vomitat. Ei bine efectiv a vomitat!! Stau si ma gandesc de la ce? Oare o fi de la faptul ca am amestecat cele doua cantitati de lapte? Adica sambata seara am muls 60 ml pe care l am pus la frigider si duminica dimineata am mai muls vreo 70 ml si l am amestecat cu cel de la frigider dupa care l am bagat iar la frigider.

Cand am plecat afara, am rugat o pe soacra mea sa l puna un pic in apa calduta, sa nu fie chiar rece. Ea a scos borcanasul de la frigider cam cu 3 ore inainte de a i l da, dar stau si ma gandesc daca l a pus in apa cu adevarat sau nu, caci nu am intrebat o.

Acum vreo 20 minute am alaptat o din nou si vad ca deocamdata e bine, dar stau si ma intreb daca o sa vomite din nou. Sunt si foarte obosita de peste noapte si stresata. Offff!!

Va doresc o zi mai buna ca a mea si va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

alina, multa , multa sanatate, sa te refaci repede. E bine cum papa fetita, cred ca si eu o sa-i dau lui Eric la 4 ore ca si asta papa cate 90, 100 ml si gata.
pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Miha , pai in primu rand ai facut rau ca ai amestecat laptele , dar cel mai rau ai facut ca l-ai tinut 3 ore afara din frig pana sa il pape. Sigur asta a deranjat-o . Eu laptele care il mulg dupa ce beau cafea il pun intr-un pahar cu gandul sa il arunc si uneori uit de el cateva ore , asa ca stiu sigur ca in 3 ore se cam strica.
Intram si noi in clubul balosilor cu mainile pana in gat , dar ma incapatanez sa il invat cu suzeta , am descoperit ca o place pe cea din cauciuc de la chico , o roade pe toate partile ca e moale.O nepoate de-a sotului are probleme cu maxilarul si implicit dinti strambi din cauza de supt deget, asa ca insist cu suze desi uneori practic ne jucam ia suzeta - scuip suzeta- da-mi suzeta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui navicula

Lorialex iepurasul mic.
Gliana si eu mai fac iaurt cum zici tu...acum mai trebuie sa gasesti si laptele care sa corespunda cerintelor sotului

in alta ordine de idei sunt indragostita de puiul meu care s-a trezit si zambeste si povesteste asa frumos cu mami

Alina , Paula Maria(9 octombrie 2007) si Luca Tudor (25 august 2011)

Da navicula si eu, nu numai el doresc sa mananc cat mai sanatos, dar e destul de greu. Avand in vedere ca locuim in Sv, avem prin zona f multe sate cu oameni care tin vaci acasa si acum este zilnic in week in centrul orasului tarabe cu produse din Bucovina, incerc sa caut o femeie de incredere de la care sa iau regulat, lapte, branza, smantana, unt de casa. Am cumparat week trecut cate putin din toate, f bune. Ei sunt certif si autorizati.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui v_florina

Maria2mami, cred ca singura solutie ai dat-o tu. Tunsul la 0

Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

subscriu

mai , e nasol si mie imi cade...asta e, se va reface, ganditi pozitiv, noua ne cade parul ca alaptam niste ingerasi, altor femei le cade ca au cancer. Stiu ca suntbmacabra uneori, dar asa fac eu comparatiile si merg vesela mai departe

Mergi la inceput