Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Poza de la avatar e printesa mea, Shoshonika. Cand ne-am casatorit, am hotarat sa ne luam o mogaldeata pe care sa o iubim, sa fie o amintire placuta, primii bani cheltuiti din banii de la nunta. Si s-a meritat!!! Prietenii nostri spun ca Shoshy nu e catel, e copil(doarme leganata, face tot felul de mutritze in functie de ce cuvinte ii spunem, si muuuulte altele)

Mihaela14+ cu Eduard-Flavius (pana acum...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna seara!
Am primit si eu rezultatul de la DT si e risc scazut pentru anormalitati cromozomiale.
(age)
trisomy 21 1:692 trisomy 18 1:1625 trisomy 13 1:5114

(Ultrasound, biochemistry)
trisomy 21 1:13834 trisomy 18 1:32493 trisomy 13 1:102277

Doamne ajuta!
la burtici!

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Excelent, Elena! De-acum te-ai linistit o perioada, asa-i?
Buna dimineata, doamnelor!
Sa aveti o saptamana minunata!
La noi e suspect de cald, erau 8 grade cand l-am dus pe baiat la scoala. Dar imi place.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Voiam sa va intreb ceva: nu am auzit pe nimeni vorbind despre asta, a iesit cuiva, in urma DT, risc crescut de preeclampsie si de hipertensiune arteriala? Daca da, cum v-a sfatuit medicul sa manageriati problema? Eu inca n-am ajuns la ginecoloaga mea, insa m-am gandit sa-mi masor TA macar o data pe saptamana, sa nu ma trezesc cu probleme. Riscul de preeclampsie a iesit 1:14, iar de HTA 1:11.
Am ascultat cea mai recenta melodie a trupei TAXI. Superba! Si videoclipul e foarte frumos. Mie imi place enorm cum cant Taxi. Mi-a dat o stare foarte buna!
Ma apuc de curatenie prin dulapuri si de sters geamurile, pana nu-mi trece starea faina. Pe vremea asta chiar mi-ar parea rau sa pierd timpul fara sa le sterg, cine stie ce friguri or veni. Atata doar ca stau la etajul 4 si sunt usor mai sensibila in perioada asta, mai ales ca deja de dimineata am vomat de doua ori. Dar ma imbarbatez eu sa le dau gata.
Voi ce mai faceti?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabiko76 spune:

Buna
Eu sunt cam ingrijorata de aseara, am vazut ca am o mica scurgere maro deschis. Sper sa nu fie ceva grav, avand in vedere ca este cantitate foarte mica. Am programare joi la doctor, pana atunci o sa vad cum mai evolueaza. Am avut si mici dureri de burta. Nu stiu de la ce ar putea fi in saptamana 14 de sarcina aceasta scurgere...
Va pup si imi pare bine de vestile bune...
Gabriela 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineata..
Desi n-am fost plecati nicaieri in weekend n-am avut timp de net..v-am citit asa printre randuri..am facut curatenie, mancare chestii din astea..m-a ajutat si sotul la curatenie si el ma ajuta mult cu Luca doar ca are un program aiurea la servici si nu il prind prea mult pe acasa..
Cine spunea ca pleaca la paris, scuze dar nu mai stiu..tare frumos tre sa fie.
anitta habar n-am de ce spui tu acolo poate stiu fetele..
Va doresc o zi frumoasa..fug sa fac o ciorbita..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Anitta O mi-au spus ca dupa 3-4 luni
dar cred ca prin aprilie-mai o sa mai incercam, pentru ca pastele e pe 15 apr anul asta si incepe postul mai devreme si deci dupa incercam din nou
oricum tb sa fac si un tratament inainte, din cate am citit pe net
sper sa reusesc zilele astea sa ma duc si la fundeni sa vad daca mai tb sa fac si alte teste in afara de cele pe care le-am facut deja

cu medicul ginecolog ma vad dupa sarbatori, adica din ianuarie

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata si de la noi!

Am fost sa mai donam un pic de sange si acum am ajuns. Am refacut analizele de coagulare. Prefer sa le refac eu lunar, sau la cateva saptamani decat sa am vreo surpriza, Doamne fereste!
Acum am ajuns home si ne-am asezat in pat ca deja burtica nu mai putea, incepuse sa ma doara.

Elena_gd felicitari pt rezultatele bune! Doamne ajuta!

Anitta nu stiu de analizele alea nimic. Mie dr mea la fiecare consultatie imi ia si tensiunea. Eu o am mica, de felul meu: 10 cu 5, 9 cu 6, chiar 8 cu 5.
Pupicei!

Mergem sa papam ca deja ne ia cu lesin.

Elly 18+ cu Babyboom

Mergi la inceput

m-am gandit sa va las aici un linksa ascultati un colind, in spiritul sarbatorilor
sper sa va placa
e compusa de sotul meu
http://www.trilulilu.ro/cbulete/e301452048a09e

Mergi la inceput

pofta mare elly!

Mergi la inceput