Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maiiunie2012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela77a

pofta mare elly!

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Poooooooooop Mirela!
Ffff frumos colindul! Multumim! Felicitari sotului tau pentru inspiratie si talent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

multumesc
ma bucur ca ti-a placut
mai are si alte colinde dar nu stiu daca le are pe toate pe net
la 2 are si clip
dar numai unul e pus pe net

http://www.youtube.com/watch?v=3Ug2jY6PzlM&feature=player_embedded

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Multumesc pentru urari. M-am mai linistit un pic desi stiu ca testele ma incadreaza intr-o statistica si nu garanteaza nimic. Acum profit de atmosfera sarbatorilor si abia astept sa ma duc acasa, asa ca gata cu gandurile negre.
Anitta nu stiu pe baza caror informatii ti-a calculat tie medicul riscul pentru preemclampsie si hipertensiune. Pe mine doctorita ma intreaba la fiecare control cum ma simt si daca mi s-a parut ceva suspect si atat, nu ma cantareste si nu imi ia tensiunea. Aparatul pentru tensiune il am acasa.
La 12 saptamani aveam 50 kg, de acum vedem cat o sa pun.
Va , fug in oras cu prietena mea la o tura de shopping.

Elena 13+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Azi am avut multa treaba de dimineata, mers pe la institutii publice cu hartii. Am avut emotii pentru treaba asta din weekend ca stiam ca o sa trebuiasca sa stau sa astept pe holuri si asa a si fost. Abia am asteptat sa ajung acasa sa imi relaxez stomacul la toaleta. Acum sunt teoretic ok, am mancat si ma pregatesc sa plec la servici. N-am avut timp de Mos Nicolae, imi pare tare rau pentru asta, sper sa reusesc sa iau ceva macar cand ma intorc acasa diseara.
Poimaine merg la DT si ecografie si sper sa-mi iau si rezultatele de la analize(nu cred totusi ca vor fi gata toate). Am emotii si pentru asta, evident. Sper ca bebe e bine sanatos si abia astept sa-l vad. Vorba aia, numai maine nu-i poimaine, deci sa mai am un picut de rabdare.

Pup si aveti grija poate va intalniri azi cu Mosu!

Andreea, 12+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Wow, Mirela, ce colind frumos! Ai un sot tare talentat!
Eu n-am reusit sa sterg geamurile, am vazut ca pustiul si-a uitat acasa niste xeroxuri si i le-am dus la scoala, apoi am fost in oras de m-am intalnit cu Mos Nicolae si abia acum am ajuns acasa.
Deci nimeni nu stie despre ce-am scirs mai sus. Na, nu-i nimic, era doar o intrebare.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Pentru cine iubeste trupa TAXI:

http://www.youtube.com/watch?v=m-hfXedaEAg&feature=share

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ANITTA,am vazut eu dimi trupa Taxi pe antena...si mi-a placut tare mult...!si mie mi-a calculat dr.Iliev riscurile acelea,dar stiu ca erau mici.Cand ajung diseara acasa,ma uit in foaie si iti spun mai multe!
Va doresc tuturor o sapamana linistita,cu rezultate minunate la analize,fara stres si cu multe cadouri frumoase de la Mos Nicolae!

Virginia 17+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Buna dimineata! Vad ca v-ati pus iar pe scris :). N-am intrat in weekend deoarece am avut petrecerea de 1 an a Ilincai, ne-am distrat pe cinste... si imediat dupa am fugit la un concert de colinde cu Ducu Bertzi (pe care il adoooor!) O sa pun ceva poze pe Picasaweb ca s-o vedeti si voi pe Printesa sarbatorita.

Felicitari burticilor cu rezultate noi si bune, pupicei tuturor! Si noi mergem azi la dr, la controlul de rutina, speram sa fie totul perfect.

Va doresc o zi de exceptie!

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragele mele burtici, am disparut putin de pe forum insa v am citit constant.

Vroiam sa o felicit pe Bia, si sa i urez bine a venit si sarcina usoara si frumoasa.

Eu am inceput sa mi simt baietelul, de fapt il simteam si inainte dar nu eram eu asa sigura:)). oricum, cum ma asez pe partea dreapta cum il simp ca da din picioruse, cred ca nu i place prea tare pozitia.

Ioana, viitoare mamica de baietel 18 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Auziti voi ce stiti de ecografia morg\fologica de trim 2. Cand ar treb facuta? Intre 19-22 sapt spun unele surse, altele intre 20-24 saptamani. Medicii vostri ce au spus?

Ioana, viitoare mamica de baietel 18 saptamani +

Mergi la inceput