Aspirante optimiste (740) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 11
Mihaelafalt spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
si eu sper astept sa ma sune sper sa ma sune, sa nu uite..... Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Mai suna tu odata ca e aproape 4 si sa nu uite sa plece acasa.
Suna si zii ca asteapta doctorul un raspuns.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Moni vezi ca ti-am mai trimis un PM daca nu poti sa deschizi sa imi spui ca postez pe forum, eu zic sa mai suni tu la ei daca nu te suna in maxim o ora.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Monique77 spune:
m-au sunat - cica nu prepara decat pt. inseminarile care se fac la ei......
asta e.....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Mihaelafalt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 m-au sunat - cica nu prepara decat pt. inseminarile care se fac la ei...... asta e..... Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Suna la doctorita poate iti recomanda in alta parte.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
kmy_black spune:
monique
fa-ti singura injectia si la maxim!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 m-au sunat - cica nu prepara decat pt. inseminarile care se fac la ei...... asta e..... Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Offffffff ... si ai vb cu dr, ce a spus?
In curand
Monique77 spune:
n-am mai sunat-o...
mi=e c-o deranjez....
genesys asta e pe sos. bucuresti-ploiesti?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
miky82 spune:
Moni sa o suni dupa ora 7 seara, poate totusi mai este vreo solutie.
In curand
miky82 spune:
fetelor eu plec acasa, vb mai tarziu.
In curand
kmy_black spune:
corina
imi pare rau pt z1, dar ma alatur cu inima si sa fie II la urm testare!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!