Aspirante optimiste (740) Felicitari MeAlex !!!
Raspunsuri - Pagina 10
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Sa ne spui ce ai facut! Doamne ajuta! In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
ai vorbit cu dr.?
si ce a zis?
am vreo sansa?
ca eu tocmai ii spuneam sotuluim meu ca fac injectia de declansare luna asta daar luna viitoare nu fac nici o in seminare ca nu mai pot...psihic...sunt la pamant
nu mai vreau
mi-ai dat PM cu nr dansei?
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Sa ne spui ce ai facut! Doamne ajuta! In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
Miky nush de ce nu pot sa mai raspund la PM'uri
nu mai merge sa scriu inapoi
te-as suna si acum dar imi vine in contin uu sa plang si n-ar fi tocmai frumos
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
miky82 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
ai vorbit cu dr.? si ce a zis? am vreo sansa? ca eu tocmai ii spuneam sotuluim meu ca fac injectia de declansare luna asta daar luna viitoare nu fac nici o in seminare ca nu mai pot...psihic...sunt la pamant nu mai vreau mi-ai dat PM cu nr dansei? Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Moni am intrebat-o daca pot sa-i dau nr de tel, nu i-am zis nimic, tu trebuie sa vb cu ea sa ii explici, sun-o acum si vb cu ea, ti-am trimis PM cu nr ei de tel, cand am vb cu ea mi-a zis ca daca poti sa o suni in intervalul asta de o ora adica poti sa o suni pana in ora 15:20 sau dupa ora 19:00.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Mihaelafalt spune:
Of am scris un mesaj asa lung pentru tine Moni si l-am sters la urma.
Te rog fii puternica chiar daca acum e foarte greu, uite ca DD ii laturi de tine si ti-a intins o mana prin doctorita lui Miky, hai te rog pune mana pe tel si suna chiar dac plangi si nu te mai gandi la inseminare, la luna cealalta cand tu deja o sa fii graviduta.
Sunt alaturi de tine si te mai rog odata suna si poate maine o sa poti face inseminarea.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Moni potoleste-te, calmeaza-te, bea apa, trage aer in piept revino la starea normala. Parerea mea este ca nu o sa ovulezi oricum pana maine, adu-ti aminte ca eu am avut in z12 fulicul de 2.75 si nu se sparsese cand am ajuns la dr, atunci am facut si pregnylul, deci la tine poate sa mai creasca si sa ovulezi normal prin z 14, nu te mai panica, povesteste tot doctoritei si poate chiar te cheama astazi sa vada ce are de facut.
In curand
Monique77 spune:
am sunat-o
a fost foarte draguta
mi-a dat un nr. de mobil de la o clinica de langa spital.
mi-a zis ca daca dr. biolog matei e maine la clinica si-mi prepara sperma, ea ma insemineaza maine
dar....cum am eu ghinion, nu e maine acolo....
am sunat-o iar pe doamna dr. si i-am comunicat
apoi mi-a zis sa sun la clinica Gynera sa intreb daca se poate prepara sperma la ei maine
am sunat acum si astept sa ma sune inapoi, sa vedem daca se poate prepara doar si trimite pentru inseminare in spital
Monique77 spune:
Miky mai zi-mi o data - cat te-a costat pe tine procedura? iti rupe chitanta cineva? sau pur si simplu dai la doctori si atat?
stiu ca mi-ai zis si atucni cand ai facut-o isna nu retin acum....
Mihaelafalt spune:
Hai Moni vezi ca e spre bine, si chiar daca nu o sa fie maine vorba lui miky poate nu ovulezi maine, stau cu sufletul la gura si dau refres
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Hai Moni... Doamne ajuta!... sa inteleg ca la Genesys ai sunat prima data, acolo m-a trimis si pe mine.... uite ca acum am aflat ca dr biolog de acolo este dr Matei , nu stiam, sper din suflet sa se rezolve la Gynera.
In curand
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Hai Moni... Doamne ajuta!... sa inteleg ca la Genesys ai sunat prima data, acolo m-a trimis si pe mine.... uite ca acum am aflat ca dr biolog de acolo este dr Matei , nu stiam, sper din suflet sa se rezolve la Gynera. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza |
si eu sper
astept sa ma sune
sper sa ma sune, sa nu uite.....