Strengari de Martie-Aprilie 2012 - 14

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chitosenia spune:

Emmaella esti o dulce pentru oferta ta de dulce..sincer nici eu nu pot spune ca bebe2 a cerut mult dulce de cand suntem impreuna .. frate-su in schimb ma facuse abonata la cofetarie.
Vreau sa spun ca nici eu nu am vrut sa treaca timpul mai repede ca acum ..chestii de mama

Mamica de Bu minunat si de strengar +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LGabiL spune:

[quote]citat din mesajul lui J.D.

Dara, habar nu am daca ii pot atenua durerea cu ceva. drept sa/ti spun nu am inteles de ce eu nu am voie in cabinet daca sunt gravida si mai ales de ce trebuie sa mearga Finn cu 2 adulti la procedura. Nu pot sa cred ca nu au asistente in spitalul ala.

Nu ai voie sa intri in cabinet pt ca fiind insarcinata nu poti sa te expui la raze X. Procedura e in felul urmator: dupa ce se introduce sonda urinara, se umple vezica cu o substanta de contrast, apoi se fac 2 filme unul cu vezica plina, apoi se scoate sonda si se mai face un film in timp ce face pisu, ca sa se vada daca substanta de contrast urca in rinichi sau nu, adica daca are sau nu reflux. Dureaza f putin, descrierea e mai lunga.
Iar 2 persoane sunt necesare pt ca trebuie sa stea culcat pe masa fara sa-si schimbe deloc pozitia, si el cu siguranta va fi suparat si va vrea sa se miste.Cele 2 persoane care intra cu el vor purta oricum halate de protectie.

Asistente sunt cu siguranta , dar nu pot intra cu toti pacientii, pt ca s-ar iradia, iti dai seama. Adultii intra singuri, dar copiii stau cu cineva din familie de obicei.
Multa sanatate!

20+

Mergi la inceput

Si noi am facut bradutul ieri, fetita mea oricum nu mai avea rabdare. Dar in fiecare an l-am facut imediat dupa 1 dec, ca macar sa se bucure de el 1 luna. Dupa ce l-am terminat de facut a pus un botic dulce si mi-a spus ca o sa fie trista cand o sa trebuiasca sa-l desfacem. Si eu i-am raspuns ca dupa ce-l desfacem in ianuarie, ne ocupam tot impreuna sa vedem unde asezam patutul lui baby boy(caci asa ii e numele deocamdata), dulapiorul de hainute pt el, asa ca o sa fim ocupate. S-a inveselit instant.Il asteapta cu mare nerabdare. Si eu sunt ff curioasa cum va decurge acomodarea lor unul cu altul.

Eu il simt pe baby boy ff des. Cred ca doarme iepureste. Si se mai trezeste pt o tura de fotbal...
Imediat ce ma aplec si stau asa sa-i leg sireturile fetitei mele de ex, il simt. Cred ca nu-i convine. Si ea imi zice: mami vezi ca-l inghesui pe bebe!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

buna fetelor
am revenit si eu dupa un weekend super frumos ne-am plimbat zilele astea in mai toate magazinele posibile de nou nascuti le-am luat la rand,ne-am uitat dupa carucioare,trio si restul ,dupa hainute,am cumparat cateva sunt frumoase mici cat palma aproape nu imi vine sa cred ca sunt asa de mici si ca in curand o sa o imbrac pe fetita mea cu ele.

In rest ,am luat azi dim analizele in principui au iesit bine testul la glucoza e ok dupa mine e in limitele normale fierul e mic ca de obicei dar nu am ce face.Ma bucur ca au iesit bine,testul ala mi-a dat cosmaruri.Nu mai stiu cine zicea ,mie mi s-a zis sa nu mai mananc dupa ora 9 seara daca fac testul dimineata pt ca schimba rezultatul la test.
Am o intrebare:ce fel de carucior cumparati?trio?duo?cum e mai simplu?e bun si duo sau neaparat trio??

am vrut sa pun poze cu hainutele dar nu imi merge calculatorul asta vechi ma dispera abia astept sa primesc laptopul!!!!!
va pup
azi schimbare de semnatura(normal ar trebui sa o schimb maine dar..ca de obicei o schimb azi!!!!)

mada 26+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Magdalena, ce frumos program de we ati avut!
Eu mai astept un pic cu cumparaturile pt bebe, dar nu mai mult de ian..

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

am schimbat semnatura
AMR 13 saptamani(conform DPN) ce putin!!!!!!

vine Mos Nicolae la voi???Ati fost cumintele??
la mine nu vine !!sotul se intoarce maine seara din delegatie asa ca sare o zi!! vine pe 7!!

mada 27+ MAYA-ERIKA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

eu intamplator am gasit darul nu stiu ce este si abia astept sa aflu dar o sa ma prefac k nu stiu nimic k sa nu-i stric placerea de a-l oferi
fetelor si va urez sa primiti multe daruri frumoase si sanatate multa de la mos Nicolaehttp://preotvictor.blogspot.com/2011/12/nu-faceti-cadouri-va-rog.html?spref=fb

19+ Maria-Simina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

eu am primit de aseara cadoul de la mos.. ca atat am insistat sa mi-l dea.. mai rau ca aia mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

nelli-super articolul,minunat sfat

Emma,mami de Andrei(7 ani) si25+ Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Eu am fost in Obor azi sa iau materiale de rochii de casa/spital/alaptare si nu m-am putut abtine sa nu cumpar niste finet la metru pentru 'scutece'. Am gasit lat de 90 cu 10 lei/m. Nu mi se pare f. ieftin comparand cu 6 lei scutecul, ce gasisem pe net. E adevarat ca scutecul era ceva gen 75x75 cm dar am impresia ca iese tot pe-acolo. Ma gandesc sa le fac de 90x90 daca tot e latimea de 90, ce credeti, e ok asa? Nu pt. folosit in loc de pampers, ci cam cum vorbeam, de pus in carut, etc. Ce ramane ma gandesc sa fac pt. carpita anti balutze, anti-regurgitare, etc., din aia de pus pe umar pt. dat aerul afara. Hai ca am niste explicatii de ma doare mintea, dar sunt cam ametita azi. O fi de la vreme.

Voi ati tivit finetul?

Fetele din Bucuresti, voi la ce pediatru mergeti?

21+

*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G/5G; heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat si nemetilat, Magnerot*

Mergi la inceput