Da semanau cu cele din reteta de pe link dar aveau mai mult sos....pluteau in sos de fapt...
Eu iau tofu de la firma Inedit, din Ro , si il prajesc simplu in ulei, daca il dau prin faina iese mai moale. Asta de la Inedit e ca un calup de branza , deci e destul de tare, se poate praji. Si o salata verde langa el si gata. N-as putea sa il mananc cu sos, poate doar ceva mai acrisor sau putin iute, daca nu va place gustul de tofu, si vreti sa nu se simta.
Supa de linte a facut cineva? Ca nu stiu cum sa fac...se inmoiae lintea ca si fasolea, peste noapte?
Roxana, am facut salata. Mie mi-a placut, sotului si mai mult :). Pana la urma cred ca nu o pot iubi, chiar si prajita, dar stiu ca sunt de vina , dupa cum vezi sotul a fost multumit de noutate, plus ca adora pastele.
Rory, supa de linte cu tofu sau cum? Eu inmoi lintea (dar nu peste noapte, ci mai putin); nu sunt sigura daca asa se face, dar de mila stomacului meu, las in apa toate gazoasele :)