Sfatul batranelor (9)
Raspunsuri - Pagina 10
alra spune:
Buflea, na, zisei si io
Eu la prima as fi insistat mai mult. Acuma cu mamzela mica am obosit. Sincer. Asta vara i-am scos borcanele si nu a mancat decat tampenii. Asa ca am decis sa i le bag la loc. Cica la cresa la pranz mananca bine in general.
Fructe nu a mancat in viata ei. Decat terci. Si ala cu'parat, nu terciuit in casa. Singura exceptie e banana.
Am zis pediatrei si a ras. Cica da, copiii caposi asa fac. Si ca o sa-si revina.
Sincer cat timp are bucutze si e bine cu greutatea nu ma intereseaza.
buflea spune:
Sa scriu repede cat sunt mandra de mine.
Deci azi vineri - am fost la serviciu, lucrat cu cifre, dus la smuls unde m-a depilat aia de $40 in 15 min, venit acasa, facut baie la copii, spalat vasele dinnerului la care eu nu am participat, bagat masina la spalat, pus copiii la TV langa tatal lor, venit jos si dat cu un aspirator ca imi zgariau retina tot felul de scame care tronau pe covorul meu cel rosu (proasta idee sa imi cumpar covor inchis la culoare), alergat in basement si pus rufele la uscat, venit sus si culcat copiii ...si acum ma pregatesc de un dush si o lafaiala in pat.
Maine am o zi agitata - diminata hockey, apoi inot, apoi supermarket, apoi decoratii Craciun afara ... nu stiu ce mancam, poate ii orezesc cu niste chinezisme.
Duminica o zi si mai agitata - dimineata hockey, apoi ceva mancare (vad la orizont o mazare si poate o ciorba ...) si ceva lectii cu copii.
Ne vedem luni .
P.S. Ma bate gandul sa fac drobul ala de ciuperci - dar nu am faina de orez. Oare pot sa pun faina normala ?
viviana spune:
Dap, am uitat ca are 7 ani.
Fii-mea la 7 ani ma innebunise cu slaninuta cu ceapa si peste cu mujdei.
Chiar a baut intr-o seara cana cu mujdei si noaptea a venit sa-mi spuna ca ii e rau si pana sa ma dezmeticesc a vomat pe mine. Si tot boloboresea: nu pestele, nu usturoiul. Si eu tot nu intelegeam pana n-am vazut si simtit dezastrul.
Buflea, nu ai in apropiere magazine ce vand alimente de prin Europa de est? Sa-i cumperi ceva mezeluri gustoase?
Avocado nu-i place?
Smoothie facut in casa nu agreaza? Eu puneam, mar, capsuni, afine, banana, laptic si putina gheata.
Azi am zi de botez.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Androix spune:
Uaaaaaaauuuu! 40 de dolarei numai la tufanica? Pai cu banii astia aici ma fac peste tot. Iar acum cu site-urile astea de reduceri eu numai asa am mers. Azi merg si fac tot mai cu vreo 10 dolari.
Azi sotul meu vrea sa ma prinda la dar nu stie ca eu am doua vouchere de onorat: ma duc sa ma jumulesc cu 10 dolari si sa fac o tratament cosmetic cu vreo 15
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Ioana_Pos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s Ioana, cand ma eliberez, caut si eu retete usoare. Stiu ca apar in reviste la noi si eu cumpar. Te tin la curent ca doar nu arde, nu gatesti acum. |
Multam. De ars nu arde nicidecum, decat daca cel mult uit eu ceva pe foc.
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui buflea P.S. Ma bate gandul sa fac drobul ala de ciuperci - dar nu am faina de orez. Oare pot sa pun faina normala ? |
Bulfea, faina este ca sa inchege un pic compozitia si sa ii mai scada din zemosenie. Eu nu pun deloc, insa arunc oua in plus. Functioneaza
Ioana_Pos spune:
Bulfea, nu poti sa il tentezi sa gasiti impreuna sau sa isi faca el ce ii place? Poate dupa aia consuma mai cu spor...
alra spune:
citat din mesajul lui Androix Uaaaaaaauuuu! 40 de dolarei numai la tufanica? Pai cu banii astia aici ma fac peste tot. Iar acum cu site-urile astea de reduceri eu numai asa am mers. Azi merg si fac tot mai cu vreo 10 dolari. Azi sotul meu vrea sa ma prinda la dar nu stie ca eu am doua vouchere de onorat: ma duc sa ma jumulesc cu 10 dolari si sa fac o tratament cosmetic cu vreo 15 |
Mami, cum te dai un pic in vest cum preturile la servicii te ucid.
Aici un tuns cu spalat pe cap costa mai mult ca o consultatie la doctor - chestie care io nu mi-o explic caci si dr si coafeza au nevoie de spatiu si aparatura, si vorbesc de consultatia necompensata, de cat ii. Intra la dr in buzunar.
Ca sa iti faci o idee, suvite, tuns si brushing dupa te duce la 100€, in timp ce un tunscu spalat e cam 25€. Pariez ca mai in nord e si mai tragic