Meniu de Craciun :)
Raspunsuri - Pagina 3
felicityhope spune:
Si daca nu va place reteta lui Rufus,aici una mai buna:
dupa ce te imbraci bine("baby it's cold outside...")si incalzesti masina,iesi din complex, intri pe highway,si la primul exit ai supermarket.Te indrepti cu pasi hotariti spre departamentul de dairy.Acolo te opresti in fata frigiderelor si cauti eggnog.
Ulterior,cind servesi poti sa mai adaugi ceva liquor cu alte arome
Si asa pastram ouale,sa le umplem cu ce ne trece prin cap(ficatei,brinzulici amestecate,salaturi de pui....etc).
Cit despre meniu....nu conteaza ce....am ajuns la faza "sa fie cit mai mult"!!.Categoric costita afumata,rulada de porc ungureasca,si cirnati afumati polonezi(cam asta gasesc la magazinele de pe aici).Si au polonezii si o varza murataaaaa.
De dulce nu mai zic ca imi fac rau.
17+.... made in USA with Romanian parts
nikol24 spune:
Este primul an in care gatesc singura
O sa fac saramale,cozonac(Doamne ajuta sa mi iasa bun),friptura de porc si placinta cu branza(la cerera sotului)
lulu77 spune:
aperitiv(toate pregatite de mine in casa)
racitura porc
slaninuta cu mujdei de usturoi
sunculita fiarta in zeama de varza
salata telina cu mujdei usturoi
toba
lebar(il cumpar)
soric(il cumpar)
friptura porc si carnati la cuptor + cartofi copti cu rozmarin + pepeni murati, gogonele, conopida si castraveti murati
sarmalute in foi de varza+ ciolan afumat + mamaliguta + ardei iute
cozonac cu nuca, rahat, stafide si unul cu finetti
inghetata
paine de casa
palinca pruna
tuica pere
vin alb si rosu
bere
fac si bors, ptr cine are chef si nevoie - de curcan cu taitei de casa
SOACRA MARE
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina
Anda08 spune:
la noi, desertul care nu lipseste niciodata de Craciun este ciocolata de casa - absolut delicioasa!
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
tanima_i2002 spune:
Nu am baut niciodata lichior de oua, dar ideea de oua crude....Imi aduce aminte de copilarie cand beam oua crude cand raguseam. Nu cred ca as putea sa beau.
Dar va invit la un paharel de afinata si de murata. Este primul an in care fac, dar au iesit bestiale.