Meniu de Craciun :)

Meniu de Craciun :) | Autor: Anda08

Link direct la acest mesaj

Voi ce pregatiti pentru masa de Craciun in acest an? Eu stiu sigur ca nu imi vor lipsi piftelutele marinate

Cateva idei interesante: www.supereva.ro/INFO.ASP?id=7594" target="_blank">Meniu special pentru Craciun-2011

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

ce sunt alea pfitelute?

Finn Constantine 15.10.2009 si 18+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda08 spune:

piftelute se zice pe la noi / chiftele rotunde din carne cu maioneza si ceapa

Va doresc o zi buna !

Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Noi suntem conservatori, intotdeauna facem sarmale, carnati si carne la ceaun cu mamaliga si muraturi langa.Facem caltabos(eu nu mananc, dar mananca altii), cozonac OBLIGATORIU, in ajun, ca sa se pastreze cat mai proaspat si cateva fursecuri!

Mama mai face si cremsnit, negresa si alte cateva prajiturele, in schimb nu face cozonac, ii dau eu!
Bine, noi suntem cam in turneu zilele alea, stam cu bunica-mea pana la masa de pranz, apoi ne ducem la fini, por'ma ma duc la mama, stau pana a 2-a zi, cand ma duc la soacra-mea.

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fain subiect!!!

Tot cu "greutati"ne vom lupta si noi; facem sarmalute,piftie, fripturica si ciorbita de perisoare. Ca dulciuri, facem un tort amandina buuuuun de mori,insiropat asha la maxim, ceva chec/cozonaci.

Ca bautura, tuica, vin si visinata siropoasa facuta de mine dásta vara.
Sanatate sa fie!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Pentru ca nu putem manca foarte mult, de caciun avem fursecuri speciale, cozonac si friptura la tava cu mamaliga si muraturi/salata de iarna. Mama face sarmale.

Anul asta insa voi fi in deplasare si sunt foarte curioasa ce vom manca. Intr-un an am mancat de la KFC :))

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Off Rufus,mama mea facea lichior de oua!

N-am finalizat meniul,nu stiu deocamdata daca avem sau nu musafiri dar cu sigurantza voi face:salata de boef,racitura de curcan vreau sa fac anul asta,sarmalutze in foi de varza acra(deja la congelator)si piept de ratza cu sos de portoclae,varza rosie si klöße de cartofi,cu sosul aferent!

Kartoffelklöße:
http://www.google.de/search?q=kartoffelkl%C3%B6%C3%9Fe&hl=de&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=juHXTpiMB6jS4QTWlNnYDQ&ved=0CHcQsAQ&biw=1600&bih=745

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Da da lichior de oua, dati si voi niste retete.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Da' lichior de oua...faceti?

Ce-i ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Da' lichior de oua...faceti?

Ce-i ala?

Lichior de oua!

Eu daca am sa gasesc la magazinul turcesc foi de baclava,poate fac si turte!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput