Bulgarasi de ian-feb 2012! Bine ai venit Sven!(38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

va pup si eu. nimic nou pe la noi.
la 5 mergem iar la control si apoi sa vorbim cu o asistenta de la maternitate sa ne mai zica ce si cum, ce sa-mi mai pun in bagaj.

Anne 33+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Anahadasa - sa inteleg din semnatura ta ca ai doi pitici acasa si mai vin inca 2??? Daca-i asa, apoi jos palaria doamna! Asta era marea mea frica, atunci cand am aflat de sarcina asta, sa nu cumva sa fie 2.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Da, Cristina, am acasa pe Darius (aproape 7 ani) si pe Sara (aproape 5 ani) si am vrut inca un bebe, surpriza a fost cand am aflat ca sunt doi!!! Copiii s-au bucurat f mult, mai ales cand au aflat ca gemenii sunt pereche, insa noi... am fost cam socati . Acum suntem bine, ne-am obisnuit cu ideea unei familii mari , am schimbat masina, urmeaza si casa si uite-asa, sanatosi sa fim!
Te apreciez ca te-ai hotarat pt bebe 3, majoritatea parintilor se opresc la 2...

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cand aveam doar un copil, eram hotarata ca o sa ma opresc la unul, spunand in stanga si-n dreapta ca pentru mine unul e prea mult. Dupa ce a mai crescut putin Daria, am stiut ca pentru mine 2 sunt prea putini. Dar intentionam sa-l avem pe al treilea mai tarziu putin, sa-i am pe astia doi de 7 si respectiv 6 ani. A fost o surpriza bebe 3, sotul mai ales a fost foarte socat, dar ne-am obisnuit si noi cu ideea destul de repede (mai ales ca e totusi unul acolo in burtica ). Inca n-am schimbat masina, speram s-o facem totusi, casa n-o schimbam, ca incapem deocamdata asa. Sunt convinsa ca o sa fie minunat la voi cu 4 . Pentru mine cred ca ar fi fost destul de greu, tinand cont ca singura persoana cu care mai pot imparti sarcinile, e sotul. Bunicii isi vad nepotii cam o data pe an, maxim 2-3 zile.

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Sunt pe aici inca in zugraveli...nu cred ca terminam sapt asta...
Aletesa vin si eu in principiu pe 12 la ora care vreti voi...mai vb pana atunci.
Ica sunt aici dar cu multaaaaaaaa treaba...
Alice numele e la semnatura...nu cred ca ne vom razgandi...dar cine stie...e dragut Lyria dar nu e ceea ce vrem multu...muah...hai poate vii si tu la intalnire ca stam aproape.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 27 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Cristina: inca o burtica din Cluj . Cu ce medic nasti?
Olga: a plecat pachetul si ajunge la tine maine.
Adriana: bine ca sunteti bine. Ai grija de tine.

Va pupic,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma s 28
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Iarasi am intrat si eu pe fuga.
Puiutza, putem merge saptamana viitoare impreuna sa vizitezi clinica. Acum am tot 2-3 minute la dispozitie dar luni cel tarziu imi fac timp si-ti trimit toate detaliile ca am numere de telefon de contact unde te poti programa sau te pot programa eu. O sa scanez si noile contracte sa ti le dau.
Gelozia? Stai linistita, cum a spus si Aerlilian, e ceva ce te copleseste acum dar nu sunt neaparat probleme reale. Mie mi s-a parut pana de curand ca sotul nu ma mai iubeste, ca e rece, ca parca vorbeste cu altcineva. Erau temeri care ma luau si ma lasau si care-l bulversau si pe el. De doua zile insa multumita lui Rennie am reusit sa dorm mai mult noptile si sa ma odihnesc si ca prin minune a disparut si nesiguranta respectiva. Dar eram cumplit de geloasa si nu pot scrie ce ganduri aberante imi treceau prin cap.
Trebuie sa ne inteleaga si ei pe noi. Sunt atatea schimbari in organismul nostru, nu o luam pe aratura de placere.

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

foarte.foarte frumos pana acum suntem 4 gravidute la intalnire ,sper ca nu va deranjeaza ca o sa fie si un gravidel adica sotul meu ca noi stam la o suta de km de buceresti si venim impreuna oricum e bine ca o sa aiva cine sa faca poze.

Sper sa nu-l apuce emotiile cand o sa se vada intre patru burtici cu 5 bebelusi ca nasti vine cu

34+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaGoji

Cand aveam doar un copil, eram hotarata ca o sa ma opresc la unul, spunand in stanga si-n dreapta ca pentru mine unul e prea mult. Dupa ce a mai crescut putin Daria, am stiut ca pentru mine 2 sunt prea putini. Dar intentionam sa-l avem pe al treilea mai tarziu putin, sa-i am pe astia doi de 7 si respectiv 6 ani. A fost o surpriza bebe 3, sotul mai ales a fost foarte socat, dar ne-am obisnuit si noi cu ideea destul de repede (mai ales ca e totusi unul acolo in burtica ). Inca n-am schimbat masina, speram s-o facem totusi, casa n-o schimbam, ca incapem deocamdata asa. Sunt convinsa ca o sa fie minunat la voi cu 4 . Pentru mine cred ca ar fi fost destul de greu, tinand cont ca singura persoana cu care mai pot imparti sarcinile, e sotul. Bunicii isi vad nepotii cam o data pe an, maxim 2-3 zile.

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Cristina, parca ai vb despre noi in leg cu bunicii care ne viziteaza (sau ii vizitam noi) o data pe an, in rest suntem tot doar eu si sotul. Insa ma ajuta enorm, de la primul copil a schimbat pampers, a facut baita, a taiat unghii, s-a trezit noaptea ... De aia am si avut curajul sa ne apucam de bebe 3, care s-a dublat de fapt
O sarcina si o nastere usoara iti doresc si bebe cumintel, ca sa te poti ocupa cu succes de toti trei!

Ana, mami de doi strengari si 33+ cu

https://picasaweb.google.com/home

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Nici eu nu am ajutor, doar f putin in sot. Dar avand doar copil nu m-am simtit niciodata depasita de situatie. Acum voi vedea cu 2 cum va fi.

As bea o

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

foarte.foarte frumos pana acum suntem 4 gravidute la intalnire ,sper ca nu va deranjeaza ca o sa fie si un gravidel adica sotul meu ca noi stam la o suta de km de buceresti si venim impreuna oricum e bine ca o sa aiva cine sa faca poze.

Sper sa nu-l apuce emotiile cand o sa se vada intre patru burtici cu 5 bebelusi ca nasti vine cu

34+ cu baby Rafael-Ioan

Altesa, ai fost comica tareeee la faza cu sotul 'gravidel", am ras de m-am prapadit, inca mai rad. Va fi si mai bine asa, ca vom avea paza si protectie in toata regula, la 4 mamicute burtoase si 5 bebei in marsupiu, iti dai seama ce priveliste va fi la intalnirea noastra
Imi imaginez inca de pe acum cum va pleca el de la intalnire, va fi zapacit detot de discutiile noastre, il declaram expert in sfaturi prenatale
Hai ca abia astept sa ne vedem

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

25+ cu 2

Mergi la inceput