Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica
Raspunsuri - Pagina 7
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SondaRazvan Selene_Bunny- Separe ca singura care a inteles aceasta problema si cum m-am simtit eu facut in toate felurile de persoane care nu ma cunosc. Vreau sa stiti toate pers. de aici mama si tati jur ca tot ce am scris este adevarat nu am bagat nimic de la mine. |
Am vazut si am citit/auzit despre atatea chestii, ca...
Intr-un mod pe care nu-l pot defini, reactia ta mi-a adus aminte de situatia in care un iubit sau un sot isi insala iubita sau sotia, aceasta afla, isi simte sufletul facut vraiste, plange de rupe, si tot sotul si amanta au de la ea pretentia sa fie o "doamna" si sa nu improaste cu noroi.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui SondaRazvan Desiree2002- cred ca te-au impresionat povestire sotie mele? |
Eu am citit doar o parte dintr-o parte din lectia de istorie.
Parerea mea:
O femeie maritata, cu copil, care scrie chestii de-alea, are ceva de rezolvat cu ea insasi.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Razvan078 spune:
Selene_Bunny crede-ca asta iam propus si eu sa mergem la psiholog impreuna ca probanil amadoi avem probleme si ca nu mai asfel le putem rezolva raspusul ei a fost: Sa ma duc eu ca eu sigur am probleme mari.
balanta_tm spune:
Selene, daca ai fi citit toata povestea, poate ai fi avut o alta parere...
Dar asa, din franturi...
Razvan078 spune:
balanta_tm- Separe ca am ajuns la concluzia lui Desiree2002 ca daca lasam subiectul sub pseudonim de Femeie schimbam parerea multora dintre voi dar pentru ca nu imi place sa ma ascund sub o identitate falsa voi accepta comentarile tuturor.
balanta_tm spune:
citat din mesajul lui SondaRazvan balanta_tm- Separe ca am ajuns la concluzia lui Desiree2002 ca daca lasam subiectul sub pseudonim de Femeie schimbam parerea multora dintre voi dar pentru ca nu imi place sa ma ascund sub o identitate falsa voi accepta comentarile tuturor. |
Eu nu's de acord cu a zis Desiree de data asta.
Si o femeie de ar fi scris un mesaj ca al tau, pe mine personal tot la fel m-ar fi socat detaliile atat de vulgare. Iar faptul ca ai dat nume reale, ca id-ul ce ti l-ai creat este format fix din numele si prenumele tau, ma duce la gandul ca tu nu te gandesti deloc la consecinte.
salcia spune:
Mai oameni buni, una e dreptul la replica, cu totul altceva e un mesaj din asta sordid! Nu am citit niciodata ceva mai infect! Zau, nu pot sa cred ca nu vedeti asta si ca ii luati apararea!
Azzure a incercat mereu in ce a povestit sa aiba un ton ok, ba chiar a spus ca vrea sa aiba pe viitor o relatie decenta cu acest om, de dragul copilului (i s-a si reprosat de mai multe ori ca il trateaza cu prea multe manusi), iar el vine si arunca asa, cu noroi, de sus pana jos...
Un om care scrie asa ceva are grave probleme, de toate felurile, si nu vad cum ar putea fi un tata bun daca are atitudinea asta fata de mama copilului. Eu vad aici un om instabil emotional, disperat pentru ca si-a dat seama ca nu va iesi cum vrea el, si atunci incearca sa distruga tot ce poate. Cum sa ai incredere in el si in ceea ce spune?!
Mare e gradina... dar ce e mai ciudat e ca unora li se pare normal...
marius spune:
Faptul ca o persoana isi asuma "riscul" de a utiliza numele si prenumele real este asociat in general in exact verticalitatea asumarii faptelor sale.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
emanouela spune:
wow....lipseste omul nitel si iaca ce gaseste
in primul rand....mi-a fost fantastic de greu sa citesc ce-ai scris, Razvan si crede-ma ca nu sunt singura care a 'selectat' in a citi....daca nu stii motivele, ti le zic eu: nu ca sa ma joc de-a profesoara ci doar sa incerc sa te atentionez sa iti modifici stilul de scris, daca vrei sa fii citit si inteles: ai greseli gramaticale nepermise care mi-au facut destul de grea lecturarea, scrii legat cuvinte care se scriu separat, propozitiile incep si nu se sfarsesc cu o idee dusa la bun sfarsit, n-o lua in nume de rau dar daca vrei sa fii inteles, exprima-te ca atare....acu intre noi fie vb, macar Azzure s-a facut inteleasa ducand idei la final.
si acu la subiect....ca vad ca tii si un dialog cu noi...nu vad unde vrei sa ajungi postand ce-ai postat si nici ce vrei sa obtii cu asta, si crede-ma ca orice scop ai avea e ratat din start...poate ne crezi o adunatura de tampe, e, te inseli amarnic...cred ca stim toate ca intotdeauna sunt 2 vimovati si intotdeauna adevarul e la mijloc, am zis si la sub deschis de Azzure, unde ea si-a dat de destule ori cu stangul in dreptul si de unde am cam dedus 'devotamentul' ei. stii, e o vb, 'daca taceai, filozof ramaneai', e o vb inteleapta pe care ar fi matur s-o aplici incepand cu cererea de a se sterge subiectul, asta e in interesul tau, nu al meu....ca noi putem sa ne dialogam cu tine pana la adanci batraneti. eu nu te cred nici pe tine si nici pe ea, nu zic ca minti, poate ai franturi de adevar in ce spui, dar felul in care o spui te coboara mult sub statutul de om si barbat....la fel cum si pe ea, ce spune si ce face, o coboara din statutul de mama si femeie. e inutil sa stai sa astepti acu sa iti dea cineva crezare in totalitate si dreptate, ai actionat prea josnic ca sa ai efecte pozitive
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
salcia spune:
citat din mesajul lui marius Faptul ca o persoana isi asuma "riscul" de a utiliza numele si prenumele real este asociat in general in exact verticalitatea asumarii faptelor sale. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Marius, eu cred ca o astfel de persoana este in afara clasificarilor pe care le facem noi "in general"...