Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Razvan078 spune:

Desiree2002- Mie nu imi place sa ma ascund in spatele unei masti si atat mai putin in spatele uni nume fals si sti dece pentru ca nu am nimic de ascus asa cum spun uni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

dar nu mi se pare ca l-a impiedicat cineva sa-si "prezinte partea de poveste". apropos, e un baiat fin si de calitate, se vede din rafinamentul cu care scrie. si arata si bine, in ton cu prezentarea virtuala. ia da search dupa numele lui, sa vezi ce poze misto are pe Hi5!

Pai atunci du-te si tu pe fatezii erotice (parca?) si vezi ce parere ai despre ea... daca tot e sa dezgropam acum toate mizeriile fiecaruia!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Dar ce legatura exista intre gramatica, IQ, si viata celor doi?

Stii, poti sa ai IQ mare si foarte mare, fara sa fi fost vreodata la scoala si prin urmare sa nu stii sa scrii corect. Plus ca IQ-ul este de mai multe feluri. La testul IQ, cel putin cand eu l-am dat acu' ceva ani buni, n-am vazut sa imi fi cerut cunostinte de gramatica. Poate am dat eu unul gresit.

Culmea este ca la alte subiecte ,se ia chiar apararea celor ce scriu cu lait motivul asta,ca ar scrie de pe telefon,i-pad sua mai stiu eu ce alta minune a tehnicii!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Desiree2002- cred ca te-au impresionat povestire sotie mele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui portocalia

dar nu mi se pare ca l-a impiedicat cineva sa-si "prezinte partea de poveste". apropos, e un baiat fin si de calitate, se vede din rafinamentul cu care scrie. si arata si bine, in ton cu prezentarea virtuala. ia da search dupa numele lui, sa vezi ce poze misto are pe Hi5!

Pai atunci du-te si tu pe fatezii erotice (parca?) si vezi ce parere ai despre ea... daca tot e sa dezgropam acum toate mizeriile fiecaruia!

_

nu serios, tu chiar crezi ce zice baiatul asta? pai care-i greutatea sa te duci pe un site de "fantezii sexuale", sa alegi un nick "greu" si sa spui ca-i azzure? ma rog, poate pentru el o fi fost greu...

dar daca tot crezi tot ce zice, e pacat sa nu vezi si pozele :))

Mergi la inceput

Razvan, eu NU sunt de partea nimanui! NIci a ta, nici a ei. Pentru ca nu stiu ce e in casa voastra. Stiu ce am citit aici. (Pe fantezii nu am intrat. In primul rand, sunt cu copilul acasa, nu citesc asa ceva nici singura, si de gaseste sotul site-ul ala, chiar o sa zica ca-s plictisita rau ) Pe mine ma deranjeaza doar ca mi se pare ca ti se face o nedreptate. Ce scriam acolo cu ascunsul sub masca unei femei, vreau sa zic ca daca o femeie spunea ce ai spus tu, sunt 99% sigura ca majoritatea ar fi sfatuit-o sa 'il lase pe pervers'

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Razvan, si eu zic ca si fetele, sa rogi moderatorii sa-ti schimbe nick-ul sau macar sa lase doar un S. in locul numelui de familie. Motivele ti le-a spus Cleo. Mai citeste o data ce a scris ea si apoi reconsidera. Iti spunem asta pentru binele tau. Gandeste-te ca ceri maine sa ti se inchida contul. Nici macar nu o sa poti sa-ti mai stergi mesajele, o sa ramana aici pe veci pururea, oricine are acces la ele.

_

VICTORIA

Mergi la inceput

prtocalia- Spune-mi si mie ce vezi anormal la niste poze dupa Hi5 infine eu unul nu am pe site-ul Nu cred ca am poze obcene din cate imi aduc aminte am poze cu baiatul de nunta cu mine si prietenii si din vacante. Dar cum am mai spus esti total paralela cu subiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:
citat din mesajul lui SondaRazvan

prtocalia- Spune-mi si mie ce vezi anormal la niste poze dupa Hi5 infine eu unul nu am pe site-ul Nu cred ca am poze obcene din cate imi aduc aminte am poze cu baiatul de nunta cu mine si prietenii si din vacante. Dar cum am mai spus esti total paralela cu subiectul.

razvane, nu vad nimic in neregula, totul se imbina perfect. hai, te las, ciao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

si eu zic ça pozele "dupa hi5" se potrivesc perfect cu imaginea ce o aveam despre el si merg de minune si cu postarile lui

Mergi la inceput