Un Nou Inceput (2) Dreptul la replica
Raspunsuri - Pagina 14
dov spune:
Da Marius, corect mi se pare si cand treaba se pune invers. corect mi se pare sa divortezi, si sa cauti ce te face fericit. altfel, oricum fiecare cauta fericirea, numai ca o cauta "pe ascuns".
ch_dana spune:
Citat din regulamentul forumului, pct. 5 :
Citat: |
Nu sunt admise jignirile, insultele, mesajele rasiste sau xenofobe. Adresati-va celorlalti membri cu respect si incercati sa ii ajutati. Lipsa de respect duce la 'exmatricularea' de pe forum si la blocarea vizionarii sale. Desprecopii.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu se incadreaza in zona sa de interes sau care creeaza tensiune si dezaprobare in randul comunitatii. |
In lumina acestor randuri, eu ii rog pe moderatori sa stearga acest subiect. Ma abtin sa-l cataloghez, e de ...necomentat.
Multumesc !
Dana & Amelia (21.06.2011)
Razvan078 spune:
Ok Doamnelor vada ca faceti tragedie dintrun cuvant.Uitati imi cer mii de scuze pentru ofensa adusa.
Rufus spune:
citat din mesajul lui dov Da Marius, corect mi se pare si cand treaba se pune invers. corect mi se pare sa divortezi, si sa cauti ce te face fericit. altfel, oricum fiecare cauta fericirea, numai ca o cauta "pe ascuns". |
Culmea este ca sunt casatoriti inca, desi si-au cautat fericirea cu ravna prin alte parti. Asta-i fair?
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
eumada spune:
Ema esti tare.....chiar aici Azzure a avut dreptate.....domnul nu i-a dat calculatorul ca a epuizat site-urile de intalniri...si acu` a trecut la cel de mamici.Simplul fapt ca v-a starnit si v-ati dus sa va uitati la poze,ochelari de soare in casa.....ioi,asta e chiar.....culmea....(ma refer la poze).
In timp ce Eva imi face o injectie,dupa ce ne=-am intors de la psiholog si am papat,nu ma pot abtine sa nu zic"cum se va ocupa de copil,daca sta toata ziua sa dea replici la fiecare user,ba chiar sa mai jigneasca cate un moderator?"
Chiar asa....mai posteaza omul dar se vede clar ca Femeia aia nu a gresit...
Matzaila.....brava tie....
Ema.....no ca te-a scos de-a binelea din sarite.
Sonda si cum iti mai zice,sa scrii ma in loc de m-a.....nu e de la faptul ca te grabesti sau nu stii unde e pe tastatura cratima...e langa tasta =,in stanga,pe sirul de sub tastele functionale...e vb ca pur si simplu ai carente serioase la educatie,de aici bun simt...etc,etc....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
emanouela spune:
matzaila....poi n-ar fi pacat sa inceteze si sa nu avem un final???? si asa propozitiile lui n-au final, macar subiectul sa aiba
mada....nu m-a scos din sarite....eheeee, nu reuseste el sa faca asa ceva...ma amuza ca si personaj, e tragico comic....atarna balanta inspre tragic insa pt ca nu-i singurul asa
si iar....daca taceai folozof ramaneai. nu e vb de tragedia cuvantului, e vb ca tu, fara sa ne cunosti, fara sa stii macar numele nostru.... avantaj noi ca ti-l stim...te-ai apucat sa ne caracterizezi....cu ce drept si cine te-a investit cu asa putere de-ti permiti asta???? si nu ne-am ofensat, poti sa stai in cap ca nu ne vom ofensa, n-ai cum....e vb de un regulament pe care sigurrrrrr nu l-ai citit si e vb ca de aia cei 7 anisori de acasa....nu cataloghezi oameni
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui dana vio Eu cred ca moderatorii ar trebui sa fie impartiali. Sau asta e de pe alte forumuri? Alexandra Maria 14.12.2007 |
Eu as zice ca moderatorii au si ei voie la opinie personala.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
dov spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Culmea este ca sunt casatoriti inca, desi si-au cautat fericirea cu ravna prin alte parti. Asta-i fair? Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
daca e sa despicam problema, mai departe e complicat:
1. putini sunt cei care realizeaza "la rece" ca de fapt, pt. ei fericirea inseamna altceva decat ce au acasa...ci se trezesc ori atrasi de altcineva, ori cautand pe net, ori...etc.
2. atata ea cat si el au avut cate o aventura in timpul casatoriei. insa el am inteles ca a mers la mai mult decat stat pe net de vorba, cum a facut ea( sa ne aducem aminte ca ea nu s-a intalnit cu respectivul, pentru ca ala a disparut in ceata....ca ar fi facut-o sau nu...nu putem da cu presupusul, luam starea de fapt si anume ca ea NU a trecut la mai mult de discutie).
3. inca de cand a postat subiectul cu tipul ala a zis si ea clar ca au probleme. adica nu a trecut mai departe cu usurinta cu care a facut-o el. el a zis ca de fapt isi iubea sotia, ca nu a fost cine stie ce, si a trecut cu o usurinta uimitoare peste, in timp ce pentru ea s-au ridicat niste semne de intrebare mult mai mari...
Razvan078 spune:
dov- Aventurile noastre unde sa mers mai departe au fost in afara casatoriei cel putin din partea mea iar in rest toate sau limitat tot la internet toate si pe deasupra eu nu m-am indragostit de nimeni dupa.Pentru ca am cosiderat ca am tot ce imi trebuie acasa un copil o sotie o familie adevarata. Cel putin asa credeam eu atunci
emanouela spune:
sa inteleg ca tu te indragostesti la comanda sau cand iti propui sa te indragostesti. esti tareeeeee. acu pe bune.....tu, Sonda Razvan, ce urmaresti de fapt si de drept si unde vrei sa ajungi cu acest subiect???? si no haiiii, te rog eu frumos raspunde....iti dau un id de mess la o gagica misto
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail